שאלון שישי(ץ)

שוודה

New member
../images/Emo197.gifשאלון שישי(ץ) ../images/Emo197.gif

שעת התחלה: שם: גיל: חיה אהובה: יש בבית בע"ח? איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? ופרחים? אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? גם במחשב? ובפלאפון? מה אתה לובש? באיזה דאודורנט משתמש? יש בושם? איזה? לבנות: מה צבע החזיה כרגע? לכולם: מה צבע התחתונים? איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? מה אורך השיער שלך? צבע? מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? מידת נעליים? אורך ציפורניים? מס' נקודות חן? עוגייה אהובה? צבע עיניים? צבע עיניים אהוב? אורך ריסים? איך נראות הגרביים שלך כרגע? או הנעלי בית? שיר אהוב? המלצה על שיר- המלצה על סרט- איזה מגמות הגברת? אתה אוהב ספורט? אתה שותה תירוש בסדר פסח? אוכל מרק עם קניידלך? גפילטעפיש? מרור? ה...דבר המתוק הזה? מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? עם אגוזים או בלי? סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? מלפפונים בחומץ או מלח? פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם פטריות או זיתים? עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ענבים ירוקים או אדומים? פרינגלס או צ'יפס ישראלי? המבורגר או צ'יפס? שוקולד צ'יפס או אוריו? גלידת שוקו או וניל? שעת סיום: שבת שלום! נ.ב. לא היה לי כוח לקרוא את השאלון... אז נקווה לטוב!

dsol

New member
../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 17:11 שם: דודי גיל: 17 חיה אהובה: דג יש בבית בע"ח? לא איזה? - יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? כן ופרחים? כן אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? כן גם במחשב? כן ובפלאפון? כן מה אתה לובש? סתם בגדים לבית באיזה דאודורנט משתמש? אקס.... ואדם יש בושם? כן, כמה... איזה? הוגו (הישן והטוב), הוגו (אנרג'יז) ,הוגו (ראד), דולסה& גאבאנה החדש לבנות: מה צבע החזיה כרגע? אין לכולם: מה צבע התחתונים? בורדו איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? שפם/זקן/גבות באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הוואי/10/האד אנד שולדרס מה אורך השיער שלך? קצר
צבע? שחור מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור (?) מידת נעליים? 43 אורך ציפורניים? קצרות מס' נקודות חן? לא ספרתי עדיין.... עוגייה אהובה? שוקולד צ'יפס צבע עיניים? שחור צבע עיניים אהוב? ירוק אורך ריסים? קצר ? איך נראות הגרביים שלך כרגע? אין לי.. אני יחף או הנעלי בית? שחורות כאלו חמודות
שיר אהוב? יש המון... אז עדיף שלא נתחיל המלצה על שיר- "הרגע" - שילה פרבר המלצה על סרט- אמריה של לילנד איזה מגמות הגברת? מערכות בקרה אתה אוהב ספורט? לא אתה שותה תירוש בסדר פסח? גם אוכל מרק עם קניידלך? לא ~_~ גפילטעפיש? ~_~ מרור?
ה...דבר המתוק הזה? לא אוהב מתוק בכלל מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן עם עוגיות עם אגוזים או בלי? עם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? תלוי מה בא לי באותו רגע חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפונים בחומץ או מלח? מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם עם פטריות או זיתים? זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? בולגרית ! זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס המבורגר או צ'יפס? צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריו גלידת שוקו או וניל? שוקו ! שעת סיום: 17:18 שבת שלום!
נ.ב. לא היה לי כוח לקרוא את השאלון... אז נקווה לטוב!

שישיץ

New member
לצבוע זה פאן../images/Emo126.gif_../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 18:51
שם: שיאן
חיה אהובה: סוס
יש בבית בע"ח? איכ
איזה?
יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? כן יש גינה לבניין
ופרחים? גם
אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? חושבת שכן
גם במחשב? כן
ובפלאפון? ראשון!
מה אתה לובש? בגדים לצביעה
באיזה דאודורנט משתמש? דאב
יש בושם? לא
איזה? לא אוהבת
לבנות: מה צבע החזיה כרגע? אני לא לובשת. יו נואו דאט
לכולם: מה צבע התחתונים? לבן עם חיות כאלו
איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? בחדרי
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? לא משתמשת בקונדישינר. שמפו זה ד"ר פישר עלי נענע.
מה אורך השיער שלך? די ארוך
צבע? חום שכזה
מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו
מידת נעליים? 37
אורך ציפורניים? גזורות. אסור לי בעבודה
מס' נקודות חן? שוב השאלה הזו :p
עוגייה אהובה? חחח גם זה מוזר
צבע עיניים? חום
צבע עיניים אהוב? נו מה
אורך ריסים? אהוב?
איך נראות הגרביים שלך כרגע? סגולות עם פרחים
או הנעלי בית? דובי כאלו
שיר אהוב? COLD WATER
המלצה על שיר- הנ"ל
המלצה על סרט- אממ
איזה מגמות הגברת? פסיכולוגיה ותיאטרון
אתה אוהב ספורט? לא ממש. ראיתם איך שמנתי????
אתה שותה תירוש בסדר פסח? כן
אוכל מרק עם קניידלך? לא
גפילטעפיש? תמורת 50 ש"ח אני אוכל!
מרור? כן
ה...דבר המתוק הזה? אממ כן חרוסת
מה מעדיף:
שוקולד לבן או חום? מריר
עם אגוזים או בלי? עם
סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד
חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם
מלפפונים בחומץ או מלח? אמ מלח נדמה לי
פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם
עם פטריות או זיתים? פטריות
עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? בולגרית|מאוהב{
זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? שחורים
ענבים ירוקים או אדומים? אדומים
פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלססססססססססססס
המבורגר או צ'יפס? המבורגר וציפס ושתיה. להגדיל?
שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריאו!!
גלידת שוקו או וניל? שוקו
שעת סיום: 19:01 נגה תודה

יו יו

שעת התחלה:
19:20 שם:
שי גיל:
בקרוב 17 חיה אהובה:
אנערף.. כלב? יש בבית בע"ח?
כן איזה?
אחותי יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?
כן ופרחים?
גם אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?
שומעת כל הזמן כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?
אני חושבת שכן גם במחשב?
אה לא... או שכן והוא השתנה בחזרה ובפלאפון?
משתנה לבד מה אתה לובש?
טרנינג וגופיה ארוכה באיזה דאודורנט משתמש?
דאב יש בושם?
כה איזה?
משהו של קרליין אנערף לבנות: מה צבע החזיה כרגע?
אני בלי כרגע..
לכולם: מה צבע התחתונים?
שחור איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?
אצל סבתא באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?
קרליין מה אורך השיער שלך?
עד קצת אחרי הכתפיים צבע?
חום כהה מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?
קוקו מידת נעליים?
38-39 אורך ציפורניים?
קצר. מס' נקודות חן?
3 בערך.. לא יודעת עוגייה אהובה?
עוגיות חמאה של סבתא
צבע עיניים?
חומות צבע עיניים אהוב?
ירוק אורך ריסים?
חח מה?! איך נראות הגרביים שלך כרגע?
אני בלי גרביים או הנעלי בית?
כמו כפכפים כאלה בצבע כחול כהה שיר אהוב?
יש יותר מדי המלצה על שיר-
יש הרבה!!! לא יודעת המלצה על סרט-
אפקט הפרפר איזה מגמות הגברת?
הייתי בתקשורת תאטרון והעיפו אותי למדעי הטכנולוגיה אתה אוהב ספורט?
לפעמים אתה שותה תירוש בסדר פסח?
ברור!! אוכל מרק עם קניידלך?
כןןןן גפילטעפיש?
פיכס לא. מרור?
לא לא לא ה...דבר המתוק הזה?
לללללא. מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?
חום עם אגוזים או בלי?
בד"כ בלי אבל גם אגוזים זה בסדר סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?
שוקולד. פיכס חומוס חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?
לא חומוס!!! בכלל. מלפפונים בחומץ או מלח?
פיכס מלפפונים חמוצים. (אני קשה אני יודעת...) פיצה עם זיתים או בלי כלום?
אפשר גם וגם אבל אני יותר אוהבת עם זיתים עם פטריות או זיתים?
זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?
ז-י-ת-י-ם. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?
ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?
פיכס ענבים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?
פרינגלס המבורגר או צ'יפס?
צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו?
וואי זה קשה... אוריאו. גלידת שוקו או וניל?
וניל שעת סיום:
19:27

שוודה

New member
איים ליבינג און אה ג'ט פלאן ../images/Emo160.gif

שעת התחלה:
19:41
שם:
נגה גיל:
18 חיה אהובה:
אוגרים סיבירים יש בבית בע"ח?
כן איזה?
חתולת מין יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?
כן- עץ תפוזים, לימונים, שסקים ועוד כמה בלי פירות ופרחים?
כן- ציפורי גן עדן, כלניות, ורדים ועוד כל מיני סגולים שאין לי מושג איך קוראים להם.
אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?
לא. זה לילה. הן ישנות.
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?
כן
גם במחשב?
כיוונתי אבל הוא חזר לשעון חורף משום מה. ובפלאפון?
כן מה אתה לובש?
ג'ינס, גופיית פלנל וחולצה משובצת באיזה דאודורנט משתמש?
קרליין כתום ספריי יש בושם?
כן איזה?
הוגו בוס דיפ רד לבנות: מה צבע החזיה כרגע?
בלי
לכולם: מה צבע התחתונים?
צהוב איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?
איפה שצריך
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?
כרגע head&sholders מה אורך השיער שלך?
ארוך יחסית צבע?
בלונדיני-שטני
מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?
מגולגל עם עיפרון מידת נעליים?
38 אורך ציפורניים?
קצר מס' נקודות חן?
המונים עוגייה אהובה?
טימטם צבע עיניים?
כחול\ירוק צבע עיניים אהוב?
כחול אורך ריסים?
לא מדדתי אף פעם... חחחח איך נראות הגרביים שלך כרגע?
סגולות עם מיני מאוס ודרדרים (נקודות נגד החלקה) או הנעלי בית?
חזירים ורודים עם סרטים סגולים
שיר אהוב?
leaving on a jet plane המלצה על שיר-
it's my party\ Lesley Gore המלצה על סרט-
נערה בהפרעה איזה מגמות הגברת?
קולנוע וביולוגיה
אתה אוהב ספורט?
לפעמים
אתה שותה תירוש בסדר פסח?
כן
אוכל מרק עם קניידלך?
כן
גפילטעפיש?
לא!
מרור?
לא
ה...דבר המתוק הזה?
לא
מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?
לבן עם אגוזים או בלי?
עם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?
חומוס בריא אבל שוקולד טעים... לא יודעת! חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?
עם מלפפונים בחומץ או מלח?
מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום?
זיתים עם פטריות או זיתים?
זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?
זיתים זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?
ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?
לא אוהבת ענבים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?
ישראלי המבורגר או צ'יפס?
צ'יפס (אני צמחונית...) שוקולד צ'יפס או אוריו?
אוריאו גלידת שוקו או וניל?
שוקו שעת סיום: 19:55

שוודה

New member
חחחח גל לא ידעה מה זה

עד שגאלתי אותה מיסוריה ולימדתי אותה איך אוכלים את זה ^^

tipeshet

New member
true colors.

שעת התחלה: 20:56 שם: עומר גיל: עוד מעט 17 חיה אהובה: כלב יש בבית בע"ח? כלבה, חתולה, והמון תוכים. איזה? יופי
יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? שלושה גדולים, בחצר. ופרחים? כן אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? את ציוץ התוכים P: כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? את אלה ששלי גם במחשב? כן ובפלאפון? כן מה אתה לובש? חולצה שקיבלתי במתנה מחברה, ומכנס מגניב באיזה דאודורנט משתמש? דאב [דאוו? דאו? דב? -צורח ] יש בושם? כן איזה? פרימייר ז'ור ;( לבנות: מה צבע החזיה כרגע? שחור, כמעט תמיד שחור. לכולם: מה צבע התחתונים? לבן איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? חחחחח שאלה דוחה
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? קרמה
מה אורך השיער שלך? אל תגרמו לי ללכת למדוד. צבע? שחור מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? קוקו, עם קצוות שיער שמחוץ לו מקדימה, כי הן לא מספיק ארוכות לקוקו. מידת נעליים? 39-40 אני חושבת אורך ציפורניים? אני בדרך לשם P: מס' נקודות חן? אני מנומשת! עוגייה אהובה? שוקולד צ'יפס צבע עיניים? כחול. או ירוק. או חצי חצי. עם חום. וסגול עם פרפרים לבנים. צבע עיניים אהוב? כחול. אורך ריסים? חדלו. איך נראות הגרביים שלך כרגע? צבעוניות או הנעלי בית? איו לי
שיר אהוב? זה תלוי ומשתנה. המלצה על שיר- fast as you can - fiona apple המלצה על סרט- נערה בהפרעה איזה מגמות הגברת? גרפיקה, 10 יח''ל אתה אוהב ספורט? כן למה לא? אתה שותה תירוש בסדר פסח? לעיתים... אוכל מרק עם קניידלך? רק כשאני אצל סבתא מסויימת גפילטעפיש? לא ||||||||||||: מרור? לא ה...דבר המתוק הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי. מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? לא מתה על חומוס, אבל עם. מלפפונים בחומץ או מלח? מלח! פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם זיתים עם פטריות או זיתים? זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים! :mad: זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים ענבים ירוקים או אדומים? אדומים, הם מתוקים יותר פרינגלס או צ'יפס ישראלי? לא יודעת0 המבורגר או צ'יפס? צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 21:04 שבת שלום

darling2

New member
תפסיק עם השכל ו..תביא נשמה..../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 21:13 שם: דר גיל: ב-26 לחודש..17
חיה אהובה: כלב. יש בבית בע"ח? המונים. איזה? ברווזים, תרנגולות, אווזים, ארנבות, תוכים, כלבים,חתולים. יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? פרדס(נו..אל תסתכלו עליי ככה..אני גרה במושב). ופרחים? כן. אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לילה
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? כן! גם במחשב? כן. ובפלאפון? כן.
מה אתה לובש? טרנינג וסוודר. באיזה דאודורנט משתמש? דאב. יש בושם?כן. איזה? 212. לבנות: מה צבע החזיה כרגע? שחורה. לכולם: מה צבע התחתונים? שחור. איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הרבל-אסנס. מה אורך השיער שלך? ארוך צבע?
מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור. מידת נעליים? 38 אורך ציפורניים?
מס' נקודות חן? לא ספרתי. עוגייה אהובה? אלפחורס.
צבע עיניים? כחול. צבע עיניים אהוב? כחול. אורך ריסים? לא מדדתי. איך נראות הגרביים שלך כרגע? עד הברך-פסים סגול-לבן ולבבות. או הנעלי בית? לא עליי כרגע אבל של big foot שיר אהוב? אישה לוויתן-עברי לידר
המלצה על שיר- Lanlocked blues-bright eyes
המלצה על סרט- אמלי. איזה מגמות הגברת? רק מגמת תזונה..(כןכן, יש כזאת)
אתה אוהב ספורט? כן. אתה שותה תירוש בסדר פסח? לא. אוכל מרק עם קניידלך? כן. גפילטעפיש? לא. מרור? לא. ה...דבר המתוק הזה?לא מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן. עם אגוזים או בלי? בלי. סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד..סנדוויץ של אבא
חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?בלי. מלפפונים בחומץ או מלח?לא זה ולא זה. פיצה עם זיתים או בלי כלום? זיתים. עם פטריות או זיתים? זיתים. עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? זיתים ובולגרית.
זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים. ענבים ירוקים או אדומים? לא זה ולא זה. פרינגלס או צ'יפס ישראלי? ישראלי. המבורגר או צ'יפס? צ'יפס. שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס. גלידת שוקו או וניל? שוקו. שעת סיום: 21:22 שבת שלום!

ד י א ט ה

New member
שאלון חמוד

שעת התחלה:02:49 שם:גרייס גיל:15 חיה אהובה: כלבים יש בבית בע"ח? כן איזה?כלבים יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?כן ופרחים?כן אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?כן גם במחשב?כן ובפלאפון?אהא מה אתה לובש? דגמח צבאי וחולצה מגניבה באיזה דאודורנט משתמש? לא יודעת איך קוראים לו יש בושם? כן איזה? לא יודעת איך קוראים לו לבנות: מה צבע החזיה כרגע? שחור לכולם: מה צבע התחתונים? שחור איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? ברגליים D: באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? קרמה
מה אורך השיער שלך? כרגע קצר , כארה כזה
צבע? חום שחור מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור מידת נעליים? 41 אורך ציפורניים? כולן גזורות חוץ מהציפורן בזרת ביד ימין מס' נקודות חן? הרבה עוגייה אהובה? אוראו ? צבע עיניים? חום שחור צבע עיניים אהוב? שחור כחול ירוק אפור אדום אורך ריסים? ארוך איך נראות הגרביים שלך כרגע? גרבי ספורט שחורות או הנעלי בית? דובי כזה לא יודעת שיר אהוב? כרגע In a manner of speaking המלצה על שיר- the devlins - waiting המלצה על סרט- מטריקס איזה מגמות הגברת? ספרות אתה אוהב ספורט? לא אתה שותה תירוש בסדר פסח? לא אוכל מרק עם קניידלך? לא גפילטעפיש? לא מרור? לא ה...דבר המתוק הזה?לא מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? מריר עם אגוזים או בלי? עם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? חומוס חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? בלי מלפפונים בחומץ או מלח? מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי עם פטריות או זיתים? זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? תירס ובצל זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? שחורים ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס המבורגר או צ'יפס? צ'יזבורגר שוקולד צ'יפס או אוריו? אוראו גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום:02:54

אני.. ../images/Emo9.gif

אני בלחץ..
אולי זה יעזור..
שעת התחלה: 9:45 שם:עדי גיל: 21 חיה אהובה: בילי, הכלב שלי.. יש בבית בע"ח? ע"ע שאלה קודמת.. איזה? נו מה? כלב, בפעם ה-3 יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? יש לי חורשת זיתים..
ופרחים? כן.
אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? כן..
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? לא.. אבא כיוון..
גם במחשב? כן.. [טוב, את זה אני כיוונתי באמת..] ובפלאפון? הוא התכוון אוטומטית.. מה אתה לובש? חליפת טרנינג שישנתי איתה.. באיזה דאודורנט משתמש? דאב יש בושם? ברור איזה? נועה
לבנות: מה צבע החזיה כרגע? שחור לכולם: מה צבע התחתונים? שחור.. זה סט..
איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? כמעט כל מקום אפשרי.. אני אחסוך..
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? הד אנד שולדרס.. מה אורך השיער שלך? ארוך יחסית.. צבע? שחור מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? פזור מידת נעליים? 38 אורך ציפורניים?
אני מגדלת כדי שיהיה לי פרנצ' לערב חג..
מס' נקודות חן? הרבה.. עוגייה אהובה? אלפחורס צבע עיניים? חום דבש עם נטייה בלתי מוסברתלהיות ירוקות במצבים מסויימים.. צבע עיניים אהוב? שלי, אין לי בעיה איתן..
אורך ריסים? לא מדדתי.. איך נראות הגרביים שלך כרגע? צבעוניות..
או הנעלי בית? לא נועלת נעלי בית שיר אהוב? יש מלא.. המלצה על שיר- המצלה על מאיר בנאיבאופן כללי..
וגם על אביתר
המלצה על סרט- לא עולה לי עכשיו.. איזה מגמות הגברת? ביולוגיה ופסיכולוגיה אתה אוהב ספורט? ממש לא. יש לי פטור מלידה מהעניין הזה..
אתה שותה תירוש בסדר פסח? לא.. כבר מותר לי יין. [זה פחות שווה כי תירוש יותר טעים..
] אוכל מרק עם קניידלך? אני מרוקאית.. אין לי מושג מה זה..
גפילטעפיש? כנ"ל מרור? אני חושבת שאצלנו זה חסה.. ה...דבר המתוק הזה? חרוסת
כן.. מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? לבן עם אגוזים או בלי? תלוי- חום עם ולבן בלי. סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד. חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם. מלפפונים בחומץ או מלח? מלח. פיצה עם זיתים או בלי כלום? עם. עם פטריות או זיתים? פטריות. עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? תירס.. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? ירוקים. ענבים ירוקים או אדומים? אדומים. פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס המבורגר או צ'יפס? 'יפס []אני צמחונית] שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל? וניל. שעת סיום: 9:55

אענה?../images/Emo9.gif

שעת התחלה:1:48 שם: חסוי. גיל: כמעט 18 חיה אהובה: צ'ינצ'ילה יש בבית בע"ח?
איזה?איכס. יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?
ופרחים?
אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?
כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?
גם במחשב?
ובפלאפון?
מה אתה לובש?פיג'מה באיזה דאודורנט משתמש? ספידסטיק יש בושם?כן איזה? ג'ופ לבנות: מה צבע החזיה כרגע?שחור לכולם: מה צבע התחתונים?אדום איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?לעשות שיער
באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?הוואי מה אורך השיער שלך?ממוצע צבע?חום-אדום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?אסוף מידת נעליים?41 אורך ציפורניים?אין. מס' נקודות חן?2 וחצי? עוגייה אהובה?גרנולה צבע עיניים? חום צבע עיניים אהוב? ירוק או אפור אורך ריסים? רגילים איך נראות הגרביים שלך כרגע?אין או הנעלי בית?אין שיר אהוב?נכון להיום. צא מזה בביצוע של יהודית רביץ
המלצה על שיר-אני מאמין/כנסיית השכל המלצה על סרט-כי בטח אף-אחד לא ראה -צומת וולקן
איזה מגמות הגברת? אמנות אתה אוהב ספורט? לא ממש אבל זה משחרר אתה שותה תירוש בסדר פסח? לא. יין אוכל מרק עם קניידלך?כן, אבל מרק צמחוני
גפילטעפיש? לא מרור?לא יודעת ה...דבר המתוק הזה?
מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?חום עם אגוזים או בלי? עם סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? חומוס חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?עם מלפפונים בחומץ או מלח?מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום? זיתיפם שחורים עם פטריות או זיתים?פטריות עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? פטריות, בולגרית ותירס זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?אדומים פרינגלס או צ'יפס ישראלי?צ'יפבס המבורגר או צ'יפס?צ'יפס שוקולד צ'יפס או אוריו? שוקולד צ'יפס גלידת שוקו או וניל?שוקו שעת סיום:11:54 שבת שלום!

bזוהר

New member
..

שעת התחלה: 21:31 שם: זוהר גיל: 14 יש בעיה?:) חיה אהובה: גמל יש בבית בע"ח? לא איזה? יש לך הרבה עצים מחוץ לבית? לא ופרחים? כן אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים? לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ? כן גם במחשב? כן ובפלאפון? לא, יש לו סרטן המסך. לא רואים כלוםD: מה אתה לובש? טישרט ירוקה ומכנסי פיג'מה ורודים באיזה דאודורנט משתמש? DOVE יש בושם? יש, אבל אני לא משתמשת בו איזה? BURBERRY לבנות: מה צבע החזיה כרגע? פחח, ואני ממש עם חזייה בבית. לכולם: מה צבע התחתונים? לבן איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)? :-* אני שעירה כמו גמל אבל! באיזה שמפו וקונדישנר משתמש? שמפו טבעי כזה מצמחים, שכחתי את השם. ולא משתמשת בקונדישינר. מה אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפיים צבע? חום מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')? אפשר גם להלחים בין האפשרויות? -קוקו מבולגן. מידת נעליים? 37-8 נראה לי. אורך ציפורניים? לא ארוך ממש. מס' נקודות חן? ספרתי, ומי שכתב את השאלון הזה ערס חרמן שיזדיין אמן עוגייה אהובה? עוגיות כוכבים של משו מאן צבע עיניים? חום צבע עיניים אהוב? ורוד אורך ריסים? מדדתי איך נראות הגרביים שלך כרגע? בלי גרביין או הנעלי בית? אפורות שיר אהוב? toxic המלצה על שיר-toxic המלצה על סרט-toxic. אה, לא. תלכו לראות את מועדון בית הקברות כי רונה כתבה לזה את המוזיקה. איזה מגמות הגברת? יו!! ידעתי שהוא ערס חרמן!!! אני פשוט חכמה, וקלטתי את זה מההתחלה!!!!! גאד. לא יאמן! אני פשוט אנבליבאבל! הממ-אני במגמת מוזיקה, עוברת לתיאטרון. אתה אוהב ספורט? לא אתה שותה תירוש בסדר פסח? כמובן. אוכל מרק עם קניידלך? לא גפילטעפיש? לא מרור? רק כי חייבים:) ה...דבר המתוק הזה? חרמן. :O כן. מה הקשר. מה מעדיף: שוקולד לבן או חום? חום חום חום עם אגוזים או בלי? בלי סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד? שוקולד חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי? עם מלפפונים בחומץ או מלח? הממ.. פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום עם פטריות או זיתים? זיתים עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)? כן, עם תירס. זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים? חחח. שחורים. ענבים ירוקים או אדומים? ירוקים פרינגלס או צ'יפס ישראלי? פרינגלס המבורגר או צ'יפס? המבורגר:( ותנו לחיות לחיות$: שוקולד צ'יפס או אוריו? אוריו גלידת שוקו או וניל? וניל שעת סיום: 21:44

ברררר

New member
גררר

שעת התחלה:23:15 שם:בר גיל:17 חיה אהובה:כלב/דביבון יש בבית בע"ח?כן איזה?כלבה יש לך הרבה עצים מחוץ לבית?אממ קצת ופרחים?כן אתה שומע כרגע את ציוץ הציפורים?לא כיוונת את כל השעונים לשעון קיץ?לא חחח גם במחשב?כן! ובפלאפון?זה הם משנים מה אתה לובש?מכנס, חולצה חשופת גב ותחתונים חחח באיזה דאודורנט משתמש?בעקרון CLEO סגול/ ליידי ספיד סטיק בריח תפוחים יש בושם?כן איזה?כרגע 212 SEXY לבנות: מה צבע החזיה כרגע?
אין כרגע
לכולם: מה צבע התחתונים?ירוק איפה נוהג לעשות שיער (יענו להוריד)?
בכל מקום שצריך [שחי, רגליים ומפסעה (איוו יותר מדי פרטים)] באיזה שמפו וקונדישנר משתמש?רק בשמפו. לפעמים הרבל אסנס ולפעמים פנטן [וכן אני יודעת שהם עושים ניסויים על בע"ח.. סורייי] מה אורך השיער שלך?ארוך צבע?שטני מצב הצבירה של השיער כרגע (קוקו, פזור מבולגן, צמות וכו')?קוקו גבוה מידת נעליים?38 אורך ציפורניים?לא אחיד
מס' נקודות חן?מיליון ו8 עוגייה אהובה?נגיד שצ'וקלט צ'יפס צבע עיניים?ירוק חום צבע עיניים אהוב?ירוק אורך ריסים?בינוני? איך נראות הגרביים שלך כרגע?עד הברך ורודות עפ פרחים או הנעלי בית?טיגר
שיר אהוב?Warning sign- Coldplay המלצה על שיר-ככה זה- דנה ברגר המלצה על סרט-פורסט גאמפ- שולט איזה מגמות הגברת?תנ"ך ופסיכוסוציה [פסיכולוגיה סוציולוגיה] אתה אוהב ספורט?לא.... רק שיש לי שוונג רציני אתה שותה תירוש בסדר פסח?דההה אוכל מרק עם קניידלך?דההההההההההההה גפילטעפיש?דההההההההההההההה מרור?חייבים ה...דבר המתוק הזה?חרוסת? חייבים... אבל זה בעעע מה מעדיף: שוקולד לבן או חום?גם וגם עם אגוזים או בלי?גם וגם
סנדוויץ' עם חומוס או שוקולד?חומוס עגבנייה ובצל או חומוס ומלפלפון חמוץ. מה שוקולד באמצע החיים? חומוס עם מלפפון חמוץ או בלי?חחח עם מלפפונים בחומץ או מלח?מלח פיצה עם זיתים או בלי כלום?כלום עם פטריות או זיתים?פטריות
עם זיתים או עם משהו אחר (ומה?)?פטריות או תירס עגבניות ובצל! זיתים (בלי קשר לפיצה) ירוקים או שחורים?ירוקים ענבים ירוקים או אדומים?מממממ פרינגלס או צ'יפס ישראלי?הכל
נו מה זה השאלות הקשות הללללללו המבורגר או צ'יפס?גם וגם שוקולד צ'יפס או אוריו?גם וגםםםםםםםםםםםםםםם גלידת שוקו או וניל?וניל שעת סיום:23:24! תודעעעעעעע היה כיף.

שישיץ

New member
מה לעזאזל...? _../images/Emo79.gif

שמים ושבת?
גם שמתי לב שפה זה הפורום היחיד שאין כינויים ממש מוזרים אלא יותר שמות וכינויים..

bזוהר

New member
יש בעיה?! ../images/Emo46.gif

שמים ושבת. הכי יפה. יש טיפשת דיאטה סתם אבודה שוודה הכינוי של ניר זה מספיק:I

שישיץ

New member
אבל זה כינויים יפים_../images/Emo79.gif

אני ממש אוהבת את שוודה וטיפשת (הכינויים) (כאילו גם אותן אבל התכוונתי לכינויים) (אוף הסתבכתי על הבוקר) אניח מדברת על כינויים כמו "לעולם בעקבות הסיוון" "פורטל האחת והיחידה" ואיך אמרתם..... אמ.. אהה כן "כוסית אש מגיל שש" כאילו מתוחכמים אבל לירוק עליהם. זהו. בוקר

למעלה