שבת

../images/Emo197.gifשבת../images/Emo197.gif

איזו שבת זכורה לכן כשבת הכי חזקה שהיתה לכן? איפה היא היתה? מה היה בה? שתפו, שתפו...

השבת הכי חזקה שלי

הייתה בשבת משפחתית שהייתה לנו בחופש. זאת הייתה משפחה של כל הבני דודים של אמא שלי עם הילדים [והנכדים..] שלהם, את רוב בני הדודים השניים שלי פגשתי בפעם הראשונה.. תמיד אומרים ששבת זה יום משפחתי כזה.. כלכך נהניתי בשבת הזאת, הבנתי שלמרות המרחק הגדול שיש בין הבני דודים-שבת אחת יכולה לחבר ביניהם מחדש. יצאתי מהשבת הזאת עם חברות חדשות [ב"ה!], ועם הבנה רצינית של המושג אחדות.
עד כאן חפירה.

Efrat K

New member
השבת הכי חזקה שלי הייתה בפולין שבוע שעבר

פתאום הרגשתי שיש משמעות למה שאני אומרת בתפילה.

יש הרבה..

היו לי הרבה שבתות מיוחדות, אבל אחת אני זוכרת מ-מ-ש לטובה!! שנה שעברה היתה לנו שבת סמנריון [ב'אמנה'] היו שיחות מעניינות בטירוווווווףףף...!! והרבה דיונים חשוביייייםםם.. אוקצור, יצאתי משם עם המון מסרים, היה ממש כיף.. [מה גם שקיבלנו מכתבים מהבית..!!
]

אמממ...

השבת אולפנא שהיתה שנה שעברה בשדמות מחולה היתה משו מיוחד... המדריך העביר ממש טוב את הסמינריון וממש תרם לי..
כמובן איך לא- השבת הפולין... אין מילים.. התפללנו בערב שבת בטמפל- הביהכנ"ס שם נראה מבפנים כמו ארמון... חוויה..

אלעריש

New member
השבתות בגוש..

בס"ד [כמובן, כמה מפתיע..] במיוחד בשבועות האחרונים.. השיחות, השגרה, האהבה, התפילות.. וגם שבת בחומש המתחדשת.. נראה לי אין צורך בעוד הסבר..

hili2006

New member
השבת הכי טובה שלי

היתה בשבת שכבה של שנה שעברה.. היה כזה טוב!! ההרצאות היו ממש טובות והמדריכים היו נחמדים ולא כאלה ש-" באנו להרצות לכן ותו לא" והיה מצחיק.. היה איזה קטע עם משחק הכיסאות.. משו קורע.. ובראוחות כווולן שרו והיה כזה מורל... היה פשוט כיף!!

יש הרבה

האמתי,כמעט כל שבת מחוץ לבית,כי אצלנו בבית יש כולה 5 אנשים,אז הרבה שמח בשולחן שבת אין
אז כלמיני שבתות שכבה למיניהן[האחרונה היתה ממש טובה,גם זאתי בח'],שבתות סמינריון בנ"ע[במיוחד סמינריון גרעינים מחוזות דן-י-ם
היה ממש כיף]וגם שבתות ארגון,שבתות גרעין,שבתות תנועה... וגם שבתות כאלה שכל המשפחה יחד[נגיד בפסח...]

השבת בפולין (שנה שעברה...)

בחיים לא הרגשתי כמה חשובה השבת כמו אז... ביום שישי היינו באושוויץ וחזרנו משם ממש מאוחר וכבר כמעט נכנסה שבת. באוטובוס הרב התחיל להסביר לנו מה עושים אם שבת נכנסת ואנחנו עוד לא במלון וכו'... בסוף הגענו איזה 10 דקות לפני כניסת שבת. ובדיוק באותו בוקר שכחנו את המפתח לחדר בפנים וננעלנו! אז היינו צריכות לחכות שמישהו יבוא לפתוח לנו אותו והיינו ממש בלחץ של זמן. חברה שלי התקלחה הכי מהר שראיתי אי פעם ואח"כ גם אני כמובן ואז ירדנו ללובי ופגשנו את הרב ואמרנו לו שבת שלום! וזאת היתה הרגשה ממש מיוחדת! כמה אנחנו צריכים את השבת הזאת בשביל מנוחת הנפש! ואח"כ גם קיבלנו מכתבים מההורים והיה כ"כ מרגש... בכלל כל השבת היתה מאד מיוחדת.. הלוואי ואני אזכה לכזאת הרגשת שבת גם בארץ!

למעלה