מאוד עצוב
לשחק לידיים של התעמולה האנטי ישראלית , באותו עיתון אל דוסתור אחד הקוראים הביא לקט של קריקטורות נוטפות ארס ושנאה . לא מזמן קראנו דיווחים בתקשורת הערבית כי יהודים נעקרו מבתיהם ורוכזו באחד הכפרים על מנת שהממשלה התימנית תוכל להגן עליהם בצורה טובה כנגד כנופיות אל קעדה שהודיעו שבכוונתם לפגוע ביהודי תימן . אבי עליו השלום ,סבתי וסבי תמיד שבחו את מדינת ישראל והודו לממשלה על העזרה שהיא מושיטה להם. אני זוכר לפני שנים רבות כיצד סבי המנוח היה מברך את ממשלת ישראל ומודה לה על קצבת הביטוח לאומי שהיא מעניקה לו . הוא נהג לומר , אני לא תרמתי למדינה מאומה , אני לא הועלתי בשום דבר והיא מסייעת לי כלכלית ובריאותית . בכל שבת נהגו במעמד פתיחת ספר התורה לברך את ממשלת ישראל ושריה וכמובן את צבא ההגנה לישראל . כיום , בגין הקיצוניות ,ההתחרדות וההסתגרות לא נושאים תפילה זו בהרבה מבתי הכנסת בכל עדות ישראל . מארה רעה הינה גורמים קיצוניים ועויינים למדינה , בדמות נטורי קרתא בארצות הברית אשר תומכים בהם כלכלית ומשמיצים את המדינה וכנראה דברים אלו נתפסים אצל חלשי האופי מבין היהודים . אני בטוח שנשות יהודי תימן ,בסתרי ליבן היו כמהות לעלות לארץ ולהשתחרר מעריצות הבעל ומעול העבדות לבעל ולבית . צר לי על יהודי תימן , הם בסך הכול מסכנים ושבויים , צר לי גם על הניצול שמנצלים אותם , ידוע הוא שנטורי קרתא רוקנו את כל ספרי תימן העיתיקים שנכתבו ביד מדורות רבים בתואנה שאלו ספרים ישנים שאבד עליהם הקלח ובקומם קיבלו ספרים חדשים ובכך עשקו עניים ועשו הון עתק על גבם השפוף . שמועות גם שמענו על כי במחירים מגוחכים ( שבתימן נחשבים לגבוהים ) רוקנו את התכשיטים העתיקים ומלאכת המחשבת עשוייה יד צורף אומן למרות המצב בארץ , ניתן לאנשים חרוצים להשתלב ולהתקדם כלכלית , ניתן לשמור דת ולקיים את כל הערכים התרבותים התימניים מעניין שלא שמעתי אף פעם מאף יהודי תימני , רבניה וקשישיה כי הם מצטערים שעלו ארצה , אדרבא .