פינה חדשה

crazy monkey

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo169.gifפינה חדשה../images/Emo169.gif../images/Emo197.gif

"שיר השבוע" כל שבוע אני בוחרת שיר ואתם עבדיי עונים על שאלותיי! חה חה חה! <סתם, זכות השווין בין אדם לאדם..> יאללה אז שיר השבוע הוא: Sweet Child O' Mine והשאלות:
<כי אין תופים> בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: __________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

So like a rose

New member
../images/Emo103.gif עונה:)

sweet child o' mine, -כן -לא -'She's got eyes of the bluest skies' -לפני שנה -הרגיל, כמובן. -בריטני ספירס? חחחחחחח. -רולינג סטונס אולי. - לא זכור לי. -כנ"ל. -לא יודעת למה אבל את אסתי:) ----------------- גנבת(; סתם, לא נורא.

eran377

New member
מממ

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: Ohhh Sweet Child O' Mine...
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני... 3-4 שנים (?). מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אני מת על הגרסא מההופעה אבל המקורית עדיין הכי טובה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לאבין. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בון ג'ובי - נראה לי ששיר כזה יכול לשבת על הלהקה הזאת לא רע.. מה דעתכם? דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הכי עצוב שקרה לי זה שנקרע לי מיתר באמצע שניגנתי את השיר (לא פעם אחת)
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: איזו שיחה טובה עם החברה (האקסית) בזמנו
השיר מזכיר לי: את המורה שהיה לי לגיטרה, שלימד אותי לראשונה את האקורדים של השיר הזה בדרכים קצת משונות.

Beautiful Scar

New member
עונה../images/Emo199.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא
^^ המשפט המועדף בשיר: שהי גאט אייז אוף דא בלוז סקאי ואיף דיי גונה ברייק איי אייט טו לוק טו דיס אייז וסיי נאו פאיין
נו הבית השני XD תגידו לי שלא הבנתם כלום חח מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אתמול מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה כלומר של גאנס
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לבין! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גאנס
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: וואי לא היה דבר עצוב.. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: גרם לי אושר=] השיר מזכיר לי: את האקס שלי חחח.. לא שזה דבר טוב.. אבל ישלו עיינים כאלה יפות.. נו ובגלל העיינים שלו התאהבתי בו.. כאילו הם מהפנטות.. אתם לא תבינו

Beautiful Scar

New member
אההההההה גאמני התבלבלתי../images/Emo199.gif

בפעם הראשונה.. לפני חצי שנה..

שלייי

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)כן|סדגש בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר:I hate to look into those eyes And see an ounce of pain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה?כשהייתי אצל ירדן מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?הרגילה.. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:שאקירה! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אני לא יכולה לדמיין אף אחד עושה שיר כזה... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא זכור לי משהו דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:כנ''ל. השיר מזכיר לי:לא יודעת...אולי..את ערן מנגן אותו?חח

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif פםפם.

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) יאפ. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: Where do we go, Where do we go now? Where do we go מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שלשום נדמה לי. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מדונה O: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא צריך. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חחחח, לא זוכרת. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: אין לי מושג. השיר מזכיר לי: הרבה דברים.

Cloudy Now

New member
אופס.

מתי שמעת בפעם הראשונה - כשהייתי ממש קטנה. [התבלבלתי עם מתי שמעת בפעם האחרונה].

עונה...

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) כן המשפט המועדף בשיר: אין כזה. לפחות אין בשיר הזה. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כנראה כשהייתי קטן. לא זוכר. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: 50 סנט? =\ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודע :X דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר עצוב דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא משהו מיוחד השיר מזכיר לי: לא יודע. לא ממש מתחבר לשיר הזה =\

התשובות שלי

השיר נמצא בחמשת המועדפים עלי. המשפט המועדף בשיר: where do we go now.‎ הקטע המועדף בשיר: הסולו השני.. חזק ביותר! מתי שמעתי פעם ראשונה: בגיל 11 אולי.. לפני 7 שנים. אני מעדיף את הגירסא הרגילה. בשום אופן לא הייתי רוצה לשמוע את אייל גולן מבצע את השיר. הייתי רוצה לשמוע את קובי פרץ שר אותו.. חחח סתם. באמת הייתי רוצה לשמוע את WHITE LION מבצעים אותו. דבר עצוב שקרה לי כששמעתי את השיר: זה לא ממש, אבל אחותי הייתה שומעת את גאנז ממש מזמן, וממנה למדתי להעריץ אותם, היא בארצות הברית ולא ראיתי אותה 4 ומשהו שנים.. ‎:`(‎ |מתגעגע|.. דבר שמח: לא זכור לי. השיר מזכיר לי את האחיינית שלי בת חצי שנה, היצור הכי מתוק והכי טהור עלי אדמות..

eliavtu

New member
יש להכניס נושא להודעה.

בחמשת המועדפים שלי?
הוא השישי בחמשת הפחות מועדפים שלי?
המשפט המועדף בשיר: Where do we go, Where do we go now? Where do we go מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אנ'לא זוכר.. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? של ההופעה !! עם הפתיחה של השיר של Queen זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:נינט טייב
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Led Zeppelin דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לוידע.. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לוידע.. השיר מזכיר לי: כלמיני

הפינה האהובה עליי.../images/Emo9.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) ועוד איך!!
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: בעיקרון הסולו, אבל אם הולכים על מילים: I hate to look into those eyes And see an ounce of pain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן, לפני בערך 3-4 שנים מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הגרסה בהופעה מגניבה, אבל אין על המקור. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: שריל קרואו [למה?! למה היא עשתה את זה?!] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לד זפלין דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ?! דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הרבה השיר מזכיר לי: את פורים.

נהD:

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
חלילה המשפט המועדף בשיר: She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בוי אייג' וואן. לפני.. חצי שנה מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה הכי טוב זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: U2 זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אך ורק אקסל! הוא עושה הכי יפה את ה"ווווואאאאאאאא סוויט צ'יילד או מאאאאאאאאאאייין" דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:
השיר מזכיר לי: את הילדות [?]

חה, פינה מגניבה

גיטרה בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Where do we go now? מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כיתה ג' עם האחות הפריקית שלי
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: קלי קלארקסון
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכר אם היה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ממ, התמזמזות אינטנסיבית?>< השיר מזכיר לי: את אחותי.

Queen for a day

New member
הו.

בחמשת המועדפים שלי? המקום הראשון O: בחמשת הפחות מועדפים שלי? =.=" לא. המשפט המועדף בשיר: I hate to look into those eyes And see an ounce of pain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? ספיישל גאנז ב-VH1 מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? יש?|: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל להקה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף להקה. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: רקדתי ונפלתי? דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הצלחתי לחכות את אקסל בקול ובריקוד D: השיר מזכיר לי: את המקום החם והבטוח שכילד התחבאתי בו .__.

LimiMimi

New member
הו יא.

בחמשת המועדים שלי - כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי - לא. משפט המועדף בשיר - Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כיתה ז' ככה. אולי לפני. (אני ביא') מעדיף גרסה מיוחדת או רגילה? לא מכירה גרסה אחרת. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - היפ הופ למיניהם. אין לי מסוימים, לפעמים גם דברים כאלה יכולים להפתיע. D: זמר/ת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - אני דבוקה למקור. לא יכולה לדמיין משהו אחר כרגע. ובקשר לדברים שקרו - המ, תכלס הדבר היחיד שאני זוכרת זה שקראתי בזמן ששמעתי ת'דיסק הזה כ-ל הזמן הארי פוטר.
אכן כן, הדיסק והשיר הזה בעיקר מזכירים לי את הארי פוטר. קטע מטורף.

למעלה