חרדים לסביבה

יוניבי

New member
מי שדואג לטבע אמור להשאר סטרייט

מי שכ"כ דואג לטבע אמור גם לדאוג לטבע האנושי, שזה אומר להתחתן ולהביא ילדים לעולם שזה מה לעשות יכולים לעשות רק גבר ואשה כשהם מחליפים נוזלים? זו יצירת הטבע וכמו שלא נכרות את העיצים ולא נפגע באוזון כך גם נשמור על המין האנושי שלא ייכחד

ודרך אגב,

הבעיה של המין האנושי כיום היא התרבות יתר. כנראה שהטבע מצא לו דרך לצמצם את הבעיה הזו בכך שיצר אנשים שאינם מולידים ילדים.

יוניבי

New member
הבעיה שיש מי שכן מתרבה

הערבים האפריקנים ובעצם העולם הולך להיות שייך לאנשים נבערים ו/או רעים מאוד והנורמליים הפכו כולם לחד מיניים רוצים רק את מי שדומה לנו, במקום להתחבר לשונה

סוג ב

New member
אל תדאג../images/Emo8.gif

גם הדוסים מספקים לנו גדודים גדודים של ילדים..

סוג ב

New member
לא יודעת

אני את תרומתי לאנושות כבר תרמתי, בצורת 2 ילדים. להביא עוד, אני לא יביא כבר..

יוניבי

New member
2 זה יפה

אני רק אספר לך סיפור קטן שחויתי, סבי ז"ל היה בית חולים לפני מותו בגיל 90+ לידו שכב איזה זקן חילוני שכל הזמן קיטר על הדתיים, וכל הזמן מבקרים ורעש וכו', ראו שמשהו מציק לו כ לא באמת הרעישו וגם כשהיה שקט הוא ישר היה צועק לאחות שתבוא כל פעם בתירוץ אחר, בשלב מסוים ישבה דודה שלי שהיא חילונית עם ילד ולא התחתנה אף פעם, והוא היה מופתע לשמוע שהי הבת של סבא שלי, ואז הוא אמר לה: אני מקנא באבא שלך והייתי מוכן כל החיים לוותר על הכל העיקר שיהיו לי ככה נכדים וילדים, אני הוא אומר יש לי 2 ילדים ו4 נכדים מתבגרים שלא חושבים להתחתן אחד הומו אחת לא מתאים לה כרגע בתוכניות, אחד מחפש את עצמו, ואחת מתוסבכת שלא בדיוק יודעת מה לעשות עם עצמה סבא שלי השאיר לעולם כמאה נכדים שכמובן כעת כבר הפכו למאתיים ויותר, הוא נפטר בשיבה טובה כשהוא נהנה ממשפחה חמה ואוהבת ומרוחבת, אז ילדים זה תרומה בסופו של דבר לעצמינו, בנוסף להנאה היומיומית להיות עם ילדינו ולגדל אותם עם כל הקשיים שבדבר

יוניבי

New member
מה את חייזר?

מה זה להיות לבד בלי חיבוק נשיקה? בלי שמישהו יעביר את אצבעותיו בשערייך? מה עברת טראומה? איך אפשר לבד? אולי את צריכה לאתחל את עצמך מחדש ולאהוב ולקבל אהבה ללא מעצורים,

סוג ב

New member
התכוונתי

שאני לא צריכה עדר ילדים מסביבי על ערש דווי.. על אהבה אני לא מוותרת. מציאות שסירבתי לך בתור חבר וירטואלי. אני לא אוותר על גבר שיעביר אצבעותיו בשערותיי

יוניבי

New member
סירבת להוציא אותי מהוירטואליות

אז יש כבר מי שעושה את זה? או שאת בחיפוש עדיין?

למעלה