גם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי-אוגוסט

../images/Emo198.gifגם אני לא איבדתי את הקטנטנה שבי-אוגוסט

התפקדות אוגוסט! שם: מינך: תאריך יום הולדת: תלמיד/חייל/אזרח/אחר: זמן בפורום: ספר החודש: סרט החודש: תוכנית הטלוויזיה של החודש: שיר החודש: משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: שיר המושמע כרגע? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? חיות מחמד: שיר שאתם ממליצים עליו? תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? סרט מומלץ? ספר מומלץ? מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? להתפקד

../images/Emo198.gifמתפקדת!../images/Emo13.gif

שם: נגה
מינך: נ'
תאריך יום הולדת: 19.7
תלמיד/חייל/אזרח/אחר: עולה לי"ב.
זמן בפורום:שנה?
ספר החודש:הארי פוטר ואבן החכמים. אני קוראת את הסדרה מחדש.
סרט החודש:ה"פ 6, ראיתי לפני כמה ימים.
תוכנית הטלוויזיה של החודש:שנות ה70.
שיר החודש: --
משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: לעבור תיאוריה.
שיר המושמע כרגע?Simon & Garfunkel\Me And Julio Down By The Schoolyard
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? להציל את שרה קיין, או משהו כזה. הסטארט אובר נכבה לי באמצע.
חיות מחמד: כלבה (אני צריכה להוריד את השאלה פעם הבאה)
שיר שאתם ממליצים עליו?Maná- Oye Mi Amor
תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? המשרד?
סרט מומלץ?להציל את שרה קיין, הוא חמוד.
ספר מומלץ? ההסכם/ג'ודי פיקו.
מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? -- הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

שילה22

New member
../images/Emo104.gifמתפקדת

שם: עמית מינך: נ תאריך יום הולדת: 24.5 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה
זמן בפורום: לא זוכרת, תחפשו לבד ספר החודש: Meet me in Istanbul (יומן קריאה לבצפר.. ><") סרט החודש: תקפצו לי תוכנית הטלוויזיה של החודש: שירות חדרים שיר החודש: שירי שלמה ארצי משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: לעבור תיאוריה שיר המושמע כרגע? לא מושמע הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? לא ראיתי המון זמן טלויזיה אבל ראיתי שירות חדרים באינטרנט... חיות מחמד: לא שיר שאתם ממליצים עליו? שירי גלגלצ למיניהם.. תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? תסתכלו למעלה סרט מומלץ? כנ"ל ספר מומלץ? לא יומן קריאה של בצפר מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? ...

sthead

New member
../images/Emo196.gif

שם: אסתי מינך: נ' תאריך יום הולדת: 31.1.90 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: לפני ש"ש זמן בפורום: חצי שנה ספר החודש: - סרט החודש: שחור תוכנית הטלוויזיה של החודש: המורדים בוי.או.די (רוקו
) שיר החודש: luv machine משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: להשיג מוטיבציה שיר המושמע כרגע? once in a lifetime הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? פרוייקט מסלול חיות מחמד: ביאנקה
שיר שאתם ממליצים עליו? תלוי מה הטעם תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? פרשת השבוע
הנה קטע: http://www.youtube.com/watch?v=ES3x0twj5K0&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fballotanz&feature=player_profilepage סרט מומלץ? דוני דארקו, נפלאות התבונה, שמש נצחית בראש צלול, רקוויאם לחלום, ואלס עם באשיר, שקרן שקרן, אייס ונטורה, שחור, שיטת השקשוקה, פרפוליס. ספר מומלץ? יש אחד כזה, אבל הוא לא מומלץ לכל אחד.. הוא עלול להשפיע לרעה אז אני מעדיפה לא לכתוב. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? http://www.no-r.co.il/item.php?id=1528

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifמתפקדת!

שם:
רוני מינך:
תאריך יום הולדת:
23.1 תלמיד/חייל/אזרח/אחר:
זמן בפורום:
הרבה חחח ספר החודש:
הארי פוטר והנסיך חצוי הדם סרט החודש:
כנל^^
תוכנית הטלוויזיה של החודש:
האוס/בנות גילמור שיר החודש:
אמממ נראה לי שאין משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא:
שיעבור מהר... שיר המושמע כרגע?
התכנית The O.C
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה?
^^ חחח
חיות מחמד:
כלבההה
שיר שאתם ממליצים עליו?
Bad Day תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים?
האוס/בנות גילמור סרט מומלץ?
הנסיך חצוי הדםםם
ספר מומלץ?
כל ה"פ
מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול?
חחחח איזה חופש גדול?! צבא

CrazyPenguin

New member
יס סיר../images/Emo195.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: ארז טל, טל ארז..איך שתרצו מינך: לאחרונה שבדקתי הייתי נקבה תאריך יום הולדת: 29.11.91 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה בפעם האחרונה
זמן בפורום: שבועיים בלחץ ספר החודש: יומנו של חנון...ספר משעשע והיחידי שקראתי בשנה האחרונה בכלל סרט החודש:מאיפה אני זוכרת איזה סרט ראיתי לפני חודש חח תוכנית הטלוויזיה של החודש: קטנטנות.....קצת ברור
שיר החודש: כל שירי קטנטנות, במיוחד הפתיח של 2000.. גם השיר No Digas Nada של פינת אור ו- Ven a Mi של פלוריסיינטה. אלה שירים כאלה מעולים...
משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: פולין עוד 3 ימים...ואז אולי סופסוף קצת לצאת מהבית שיר המושמע כרגע? שום דבר. רק קמתי למי יש כוח לזה.. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? חחח יורדים בגדול עונה 6... הדבר היחיד הנורמלי שהיה לראות כשאכלתי בוקר חיות מחמד: אין. היה דג וגם הוא מת. שיר שאתם ממליצים עליו? כל השירים של Keane... להקה מצויינת! תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? שום תוכנית האמת סרט מומלץ? כלום ספר מומלץ? כלום מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? לא בדיוק משהו מטורף, וגם לא משהו שעשיתי, אלא זה הפוקס של החיים! יום כיף בשפיים דרך הבי"ס+אילת עם המשפחה+קוקה קולה וילג' עם חברים+פולין עם השכבה- ובארבעתם אני לא הייתי/אהיה במחזור! גאד בלס יו אול!

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo77.gif

שם: אביטל
מינך: בת
תאריך יום הולדת: 19.10 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: אזרחית שעומדת להפוך לסטונדטית
זמן בפורום: כותבת ממש מעט.. סמויה כמה שנים טובות
ספר החודש: "מלאך או שטן" של שרה אנג'ל
סרט החודש: סקס והעיר הגדולה
תוכנית הטלוויזיה של החודש: חיים גנובים
שיר החודש: "אם הוא ילך" של הראל סקעת
משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: בטן גב
שיר המושמע כרגע? "בוחרת בי" של שירי מימון הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? גלגל הצלה של כוכב נולד
חיות מחמד: כלבה קטנה וחמודה העונה לשם מילי
שיר שאתם ממליצים עליו? כל השירים של שירלי לילו מאחת העונות של כוכב נולד... תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? דוניה ברברה, חיים גנובים וכל מיני סיטקומים למיניהם- חברים, סיינפלד, שנות ה70 וכו.. סרט מומלץ? יש טריליוןןןןן ספר מומלץ? יש טריליוןןןןן מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? איזה חופש גדול?

מתפקדת בפעם הראשונה:)

שם: נועה מינך: נ' תאריך יום הולדת: 17.1 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה זמן בפורום: שבוע- שבועיים? ספר החודש: תעתועים של ריצ'ארד באך.. רק התחלתי לקרוא, אבל המליצו לי עלזה. סרט החודש: הארי פוטר? P: תוכנית הטלוויזיה של החודש: סקראבס שיר החודש: סיפורי פוגי, והתחלתי פתאום לשמוע שירים של פינת אור ופחות של קטנטנותP: משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: אילת!! שיר המושמע כרגע? לא מושמע.. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? מעודדות צמודותP: חיות מחמד: הכלב האהוב שלי! שיר שאתם ממליצים עליו? alone again naturally תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? איך פגשתי את אמא סרט מומלץ? הארי פוטר? עזבו חחח ספר מומלץ? תעתועים? מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? המון לילות לבנים מטורפים בת"א
נועה.

סאמוואן

New member
מתפקדת

שם: כרמית מינך: נקבה תאריך יום הולדת: 29/3/90 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: בדרך לשירות לאומי זמן בפורום: זמן קצר מאוד..אולי כמה שבועות ספר החודש: לא קוראת ספרים... סרט החודש: הסרט שראיתי אתמול אין ספק...בדרך חתונה עוצרים בווגאס...סרט חזקקקקקקקקקקק מומלץ תוכנית הטלוויזיה של החודש: החיים היפים על הסיפון של זאק וקודי שיר החודש: הרבה לא יודעת... משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: סוף סוף שירות לאומי שיר המושמע כרגע?: אף שיר... הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? mtv נראה לי...חח... חיות מחמד: אין שיר שאתם ממליצים עליו? אווווווו אם אני אתחיל זה לא ייגמר..הרבה הרבה.. תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים?החיים היפים על הסיפון של זאק וקודי ומנדלבאום בלש פרטי סרט מומלץ? תעלו קצת למעלה ותראו.. ספר מומלץ? כנ"ל מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? קפצתי בנג'י בלי חוט...סתם..לא יודעת..

מתפקדת!

שם: מור. מינך: נקבה. תאריך יום הולדת: 28.9.93 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמידה בחופש הגדול :) זמן בפורום: שנה בערך.. ספר החודש: לא קראתי החודש.. סרט החודש: "סיפור גדול". תוכנית הטלוויזיה של החודש: המורדים. אפשר לראות באתר הזה (כל יום מעלים פרק חדש)- http://rebeldeway.shoos.co.il/page/capitalos.html שיר החודש: te perdi-של אאוחניה מכמעט מלאכים :) משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: נסיעה לירושלים,לבית מלון בטבריה,שפיים,ים.. בקיצור להנות :) שיר המושמע כרגע? hay un lugar הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? חדשות.. חיות מחמד: דגים. שיר שאתם ממליצים עליו? השירים שלמעלה ^^ תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? לראות המורדים חח :) סרט מומלץ? סיפור גדול.. ספר מומלץ? אין. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? לא עשיתי עדיין =\

simba only me

New member
גמאני ../images/Emo9.gif באיחור

סורי על האחור רק אתמול חזרתי אחרי שבוע מחוץ לבית (קורס מדמי"ם מהתנועה ) שם: רותם מינך: נקבה תאריך יום הולדת:16.3 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: בנתיים תלמידה זמן בפורום: 2 וקצת נדמה לי ספר החודש: הארי פוטר ה6 נדמה לי סרט החודש: ללא ספק הארי פוטר ה6 תוכנית הטלוויזיה של החודש: כמעט מלאכים ומשחק החיים שיר החודש: יותר מידי יש מלא משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: באלי לטוס לחול שיר המושמע כרגע? לא מושמע ... הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? טלנובלה העמ (אוייי שחר כל כך מסכן ) למרות שזה במקרה כי לא תכנתי לראות ראיתי את התוכנית שלפני והטלויזיה פשוט נשארה דלוקה חיות מחמד: יש לי אוגרים של אחותי אבל אני מעדיפה זאבים (ומתפשרת על כלב זאב (הסקי סיבירי)) שיר שאתם ממליצים עליו?Serú Girán - Mundo agradable תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? כמעט מלאכים העונה הראשונה (יותר אוהבת מהשניה) סרט מומלץ? לזכור את הטיטאנים - סרט מדהים !!! ספר מומלץ? הארי פוטר וצלה של הרוח מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? עדיין לא נגמר אבל אתמול חזרתי מקורס הדרכה (מדמ"ים) שההיתי בו 7 ימים ומחר בבוקר אני יוצאת לעוד מחנה של 3 ימים

Miss Roni

New member
מתפקדת :]

שם: רוני מינך: נקבה
תאריך יום הולדת: 14/4 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: תלמיד
זמן בפורום: שנה בערך ספר החודש: -- סרט החודש: UP
תוכנית הטלוויזיה של החודש: שמש
שיר החודש: מקום לצידך משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: מממ שומדבר מיוחד :S אבל בחודש שאחריו אאוחה ופבלו מרטינז מגיעים לארץ D: שיר המושמע כרגע? EL LUGAR REAL
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? ליזי מקגוויר חחחח חיות מחמד: כלבה :) שיר שאתם ממליצים עליו? לא יודעת.. כל אחד והטעם שלו :) תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים?שמש.. >< סרט מומלץ? UP XD ספר מומלץ?- מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? הזמנתי כרטיסי טיסה לאילת כמה שעות לפני הטיסה

מתפקד!!!!!!!!!!!!!!!

שם: חואן מאסה מינך: זכר תאריך יום הולדת: הרגע חזרתי מהמתים אז מגיע לי לקבל תאריך יומולדת חדש. לא חושבים? תלמיד/חייל/אזרח/אחר: גימלאי זמן בפורום: 3 שבועות ספר החודש: "אנה קרנינה" סרט החודש: "שיער" תוכנית הטלוויזיה של החודש: "לאהוב את אנה" שיר החודש: "אניטה וחואן" מצפים לחודש הבא: למצוא את מעון פינת אור שיר המושמע כרגע: השיר של אגוסטין, פאפא. מתעדכן במה שעבר עליו כשלא הייתי הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: פרסומות. חיות מחמד: אני לא ממש מתחבר לזה. טלי נחשבת? שיר מומלץ: "ילדים טובים, ילדים רעים" הדבר הכי מטורף שעשיתי בחופש הגדול: קמתי לתחיה.

shiran232

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: שירן מינך: נקבה תאריך יום הולדת: 21.8.90 תלמיד/חייל/אזרח/אחר: חיילת!!!DDD: זמן בפורום: 4 או 5 שנים..לא זוכרת>< ספר החודש:- סרט החודש:- תוכנית הטלוויזיה של החודש: בובספוג
שיר החודש: Air Bag-Ella No Esta משהו שאתם מצפים שיקרה בחודש הבא: המשך שירות בצבא...? שיר המושמע כרגע? כלום הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? לא הספקתי..רק היום חזרתי מהטירונות:| חיות מחמד: תוכים, יונים, תרנגולות ודגים שיר שאתם ממליצים עליו? מה שכתבתי למעלה תוכנית טלוויזיה שאתם ממליצים? בובספוג
סרט מומלץ? ילדה משלי ספר מומלץ?- מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בחופש הגדול? התגייסתי
סוףסוף סיימתי טירונות!!!

למעלה