הפרק השבועי

../images/Emo198.gifהפרק השבועי../images/Emo44.gif../images/Emo83.gif../images/Emo42.gif

לכבוד הקיץ שהגיע אני אפרסם חמישה פרקים כל יום ראשון, מהעונה החמישית. אתן קישור לפרק שלם של קטנטנות בYOUTUBE. שאחרי צפיה נדון בו. לכל מי שצופה, תכתבו מה היה משעמם/מיותר, מה היה מרגש/מצחיק וכדומה, לדעתכם, בבקשה. אני אשתדל לקשר לפרקים עם כתוביות, ואני אכתוב בכל שירשור אם יש כתוביות. אני אפרסם שוב את מה ששמתי בשירשור לפני-לפני הקודם, רק אפרק לפרקים. אני יודעת שאיכות לא משהו, אני מצטערת. היום אני אשים את את חמשת הפרקים הבאים מהמשתמש הזה - כלומר 20 חלקים (41-60). וככה כל שבוע, כדי לא להציף בפרקים. אני לא אשים הכל בבת אחת כי לא נראה לי שמישהו מסוגל לעמוד בקצב הזה. בקשר לפרקים הראשונים של העונה חמישית שקישרתי בשירשור לפני הקודם, המשתמש ממשיך להעלות. אז ברגע שהוא יפרסם את פרק 9 במלואו אני אשרשר לכאן, או אפתח שירשור חדש (בנתיים זה 2 חלקים מתוך 4(?)) - זה לא השתנה. צפייה מהנה

יוו תודה!

סופסוף מישו מעלה את העונה האהובה עליי! רק לא הבנתי איך זה הולך, למה זה בחלקים ולא בפרקים? שאת אומרת החלק ה-1 זה הפרק ה-1? תודה!!

../images/Emo198.gifלא, החלק 1 זה לא הפרק הראשון.

יש משתמש ביוטיוב שהעלה 200 חלקים עוקבים של פרקים מהעונה החמישית. כל חלק בסביבות 10 דק'. מכאן 4 חלקים זה פרק בערך (הוא חתך את השירים). אז אני מעלה כל ארבעה חלקים עוקבים כ"פרק". למרות שיש מצב שהפרק המקורי היה בנוי אחרת. חלק 1 מתחיל מאמצע העונה.
מקווה שזה היה ברור.
אם את רוצה את הפרקים הראשונים תלכי כמה עמודים אחורה, יש שם פרקים מההתחלה של העונה החמישית.

הסתכלתי

בפרקים מלאים של אותה עונה, מצאתי רק את פרק 1 ו2... אני הכי אהבתי את העונה הזאת! לדעתי היא הייתה הכי יפה, מבחינת שירים תפאורה, שחקנים ותלבושות... איזה עונה אתם הכי אהבתם?

roey406

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

יכול להיות שנתקלת גם בפרקים מתורגמים של המורדים? לא משנה איזה ומאיזו עונה.. תודה מראש :]

sthead

New member
יש בוי.או.די 60 פרקים של העונה השנייה

ופרקים אחרונים של העונה הראשונה (20-30). כל שבוע- שבועיים מורידים את מה שהכי ישן ושמים 10 פרקים חדשים לעונה השנייה. הכל עם תרגום כמובן.

sthead

New member
המשך

ערוץ 001 -> כפתור אדום (הוט וי.או.די יאנג) -> טלנובלות -> המורדים עונה ראשונה/ שנייה..
מכורה שכמוני

roey406

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני לקוח YES חח אבל לפעמים יוצא לי להיות אצל קרובי משפחה/חברים עם הוט אז אולי אשב לראות פעם..תודה :]

אתה יכול לראות את הפרקים באתר הזה-

http://rebeldeway.shoos.co.il/page/capitalos2.html כמעט כל יום הם מעלים פרק.. עכשיו הם רק בעונה הראשונה =]

simba only me

New member
יאי! כן תודה ../images/Emo9.gif

התחלתי לראות עכשיו בגללך את המורדים מהתחלה :)

למעלה