התפקדות אוקטובר!

ringo rulz

New member
../images/Emo198.gifהתפקדות אוקטובר! ../images/Emo124.gif

או במילים אחרות, בואו נכיר אחד את השני יותר טוב, וסמויים מוזמנים להחשף
שם:
הסיבה שאני לומד ערבית היא:
תמונה: ____________
איך חג הסוכות/רמדאן?
בילוי החודש:
תכניות לחודש הבא:
מסר לאומה לסיום:

10th Man Down

New member
moi

שם: איתי גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ר"ג הסיבה שאני לומד ערבית היא: לא ידוע
אבל סיימתי בכל מקרה :) תמונה: ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? מממ מגניב
בילוי החודש: המממ הרבה סנוקר... תכניות לחודש הבא: ננופעה של נייטוויש
*מתפוצץ* עוד 4 ימיםםםםםםם מסר לאומה לסיום: זו ההתפקדות האחרונה שלי לפני שאני מסתפר

anna the best

New member
../images/Emo39.gif מתפקדת!

שם: אנה
הסיבה שאני לומדת ערבית: זה שפה. וזה.... חשוב. ואני גם במגמה.
תמונה: אינלי
איך חג הסוכות/רמדאן? סבבה
בילוי החודש: איזה חודש?
תכניות לחודש הבא: לעשות חצי מהפרוייקט באנגלית, ללמוד מתימטיקה... לעשות משהו ממש ממש כיפי!
מסר לאומה לסיום: תנו חיוך- הכל לטובה!

shi1she

New member
מתפקדת!

שם: שירן גיל: 18.5 מקום מגורים: קרית טבעון הסיבה ש - למדתי ערבית: אני אוהבת שפות, וערבית בפרט. וגם מעניין אותי כל האסלאם מזרחנות וכו'... תמונה: משום מה אני לא מצליחה לעלות את התמונה... חג הסוכות - בומבסטי בילוי החודש - עוד לא ממש נכנסנו לחודש, אבל יש סיכוי שאני אטוס לחו"ל... תכנית לחודש הבא:(נובמבר?) לעשות חזרות לריקוד שאני עושה, לאכול הרבה לביבות(בסוף החודש...) ו.. זהו בכלליות. מסר לאומה לסיום: ברי ברה פוטה ברה פוטה בריטה פוטה ברה

מתפקד גם כן :)

שם: ליאור בֶּרדיצ'בסקי
מקום מגורים: עפולה-עיר האורות... חחח.
הסיבה שאני לומד ערבית היא: אוהב מאוד את השפה ו.. זה גם מקצוע לא קשה במיוחד. כמו-כן, זהו מקצוע שׁתרם ויתרום לי רבות לחיים
איך חג הסוכות? להיט ! ! ! בונים סוכה כמו כל שנה...
בילויי החודש: מסיבות והופעות של אמנים
תכניות לחודש הבא: צה"ל קורא לי...! ! !
מסר לאומה לסיום: כל דבר הוא פסיכולוגי - הכל בראש ! (וזה באמת...)

nadavhp

New member
עוד סמוי נחשף...

שם: נדב הראבן גיל: 16 וחצי (אבל בי"ב - קפצתי כתה) מקום מגורים: ירושלים הסיבה שאני לומד ערבית היא: 1. שפות תמיד עניינו אותי 2. כדי להבין את התקשורת, נאומים וכיו"ב איך חג הסוכות? הרבה שינה, וטוב שכך. בילוי החודש: (בהנחה שמדובר בספטמבר) המסע לפולין. טוב, זה לא בילוי, אבל שיהיה... תכניות לחודש הבא: מאבק בביה"ס שייתן לנו שעות לערבית. בכל שנה מחדש, הם לא קובעים את זה במערכת ואנחנו צריכים למצוא שעות להפסיד בשביל זה. כך שעוד לא התחלנו בכלל... (אם כי בזה אפשר להאשים גם את המסע לפולין.) מסר לאומה לסיום: החום שב"קליפה" של הלחם לא בריא יותר מהשאר.

ringo rulz

New member
הגיע הזמן שלי להתפקד גם כן ../images/Emo11.gif

שם: רועי גיל: 16 מקום מגורים: ראש העין הסיבה שאני לומד ערבית היא: כי זה חאביב. תמונה: ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? לפנים... בילוי החודש: אייקון היה נחמד, והייתי בת"א כל הלילה והיה ממש כיף תכניות לחודש הבא: אין,
אני ספונטני החודש
מסר לאומה לסיום: אנשים בני 30 שצועקים "אני אורק אני אורק!" זה משעשע

אנייי =]]

וואי הרבה זמן לא כתבתי כאן.. מישהו זוכר אותי בכלל??? --- שם: ניצן גיל: 16 מקום מגורים: הצפון הרחוק :p הסיבה שאני לומד ערבית היא: רק אחת? שפה יפה, עוד שפה לדעת, מקצוע שאני טוב בו... לא חסר! ;) תמונה: ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? מרתקקק... בילוי החודש: משהו שהיה? לא נזכר במשהו.. כנראה שלא היה משהו גדול מספיק.. תכניות לחודש הבא: ממ.. חודש הבאה זה גדנ"ע אם אני לא טועה ב"ה. מסר לאומה לסיום: יאללה תחיו את הפורום הזה לחיים =]]]

L i r a n 5

New member
אני

שם: לירן גיל: 17, י"ב מקום מגורים: הסיבה שאני לומד ערבית היא: אוהב שפות בכלל וערבית בפרט תמונה: ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? הייתי מוותר עליו בילוי החודש: הפועל ת"א - בית"ר ירושלים במסגרת ליגת העל [אוהד בית"ר כמובן] תכניות לחודש הבא: מבחנים לחבצלות\שחקים אם תהיה שביתה. אם לא, דוחים את המבחנים מסר לאומה לסיום: לכו עם הלב

Miss Jerusalem

New member
אז אני האמא כאן../images/Emo8.gif

איזה שבוע לא עקבתי כאן, סוף סוף אני מול המחשב שם:סוניה גיל:24 מקום מגורים:אבו גוש/ירושלים הסיבה שאני לומד ערבית היא:
לא זכור לי מתי למדתי לראשונה ערבית
תמונה:בת 4 חודשים, מקובל?! ____________ איך חג הסוכות/רמדאן?רמדאן: אין על זה, אווירה משמחת וכייפית שחסרה במהלך כל השנה לצערי סוכות: גם כיף שאני בחופשה מרוכזת מהעבודה.. בילוי החודש:איזה חודש? הרמדאן, בעיקר המון ביקורים אצל קרובי משפחה. תכניות לחודש הבא: להשמין את ה 4 קילו שרזיתי ברמדאן מסר לאומה לסיום: מממ, בעיקר נחמד שיש אנשים שיוזמים ללמוד ערבית כשפה זרה. אני חושבת שזו שפה יפה. בעיקר הערבית הספרותית. (שלצערי לא משתמשים בה בחיי היומיום).

Miss Jerusalem

New member
והמסר:

من قنع من الدنيا باليسير هان عليه كل عسير מניחה שזה מובן??

Nunaye

New member
בתרגום חופשי..

"מי שמסתפק במועט - יוקל עליו כל קושי"

Bloodless

New member
טוף.

שם: ענבר. גיל: 19. מקום מגורים: בסיס כלשהו בגליל. ההורים גרים בעמק חפר, איזה חור בין נתניה לחדרה. גם שם אני גרה לפעמים. D: הסיבה שאני לומד ערבית היא: אני אוהבת שפות, וערבית היא שפה שאני גם מאוד אוהבת וגם מאוד שימושית. חוץ מזה שזה היה זמין, אז בכלל. ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? נחמד. קראתי קצת, הייתי קצת עם אנשים, שטפתי קצת כלים.
בילוי החודש: חח, ממש. תכניות לחודש הבא: רגילה. :-O טיולון קטן בארץ עם חברים, ומעבר לבסיס חדש. מסר לאומה לסיום: אממ.

Nunaye

New member
وانا كم&#

האמת היא שהיום פתחתי לראשונה את הפורום הזה, אז הנני: שם: ניר גיל: 19 מקום מגורים: אבן-יהודה הסיבות שאני לומד ערבית: א. אני אוהב ממש שפות, וערבית בפרט. ב. מה גם שהשפה שימושית בארצנו הקטנטונת. ג. זה איפשר לי לעסוק בתפקיד שאני ממש נהנה ממנו בצבא (הייתי באולפן תרגום האחרון). איך חג הסוכות: את חג א' סגרתי, לכן החופש התחיל עבורי רק עכשיו.. הולך להיות כיך!
תכניות: אין תוכניות.. צבא וכאלה..
מסר לאומה: לא ממש מסר, סתם פתגם יפה בערבית: ما احلى الوحل بعد المحل. שאלה לא קשורה בעליל: אחרי זמן מסויים שבו הודעה נמצאת בפורום אי אפשר להקפיץ אותה יותר? פשוט עזרתי לבחור אחד באיזה אנסין שלו בערבית בעמוד השני, ואני רוצה שזה יקפוץ כדי שהוא יראה.

ringo rulz

New member
72 שעות, אחרי זה ההודעה לא תקפוץ..

אם אתה משוכנע שהבחור לא ראה את ההודעה, שלח לו מסר

אני../images/Emo3.gif{אחרי יומיים נטולי מחשב../images/Emo10.gif}

שם: פזית גיל: עוד חודש ו-12 יום בת 18
מקום מגורים: חיפה הסיבה שאני לומד ערבית היא: הסיבה שלמדתי ערבית היא- אני אוהבת שפות ואני חושבת שכמה שיותר שפות שיודעים תורם יותר {למשל, יצא לי לדבר השבוע בעבודה ספרדית- איזה מגניב!
תמונה: אני לא אעלה תמונה שלי לאינטרנט אלא כשאני אהיה בת 80 ומשו ואז אף פדופיל לא יהיה בעקבותי
____________ איך חג הסוכות/רמדאן? מעולה!
חופש מהעבודה שמנוצל להשלמת שעות שינה, אוכל שהיה חסר לי במהלך השבוע {לא צוחקת- ירדתי קילו
}, שעות טלויזיה אבודות וקצת למידה לפסיכו. בילוי החודש: שבוע שעבר יצאתי עם חברות לפסטו ואף אחת לא רצתה להזמין עוגה אז אכלתי עוגת שכבות שוקולד שלמה בעצמי..
תכניות לחודש הבא: המשך העבודה, להתחיל ללמוד באופן יותר אינטנסיבי נהיגה ולפסיכו. מסר לאומה לסיום: אין כמו גלידה כדי לשפר את המצב רוח הכי רע בעולם- מניסיון

Walk On Water

New member
../images/Emo76.gif

שם: הילה גיל: 16 מקום מגורים: גן נר הסיבה שאני לומד ערבית היא: אני פשוט אוהבת את השפה הזו. מה גם, יש לי רומן ארוך עם שפות ואני שואפת למודיעין
תמונה: חרושה, אבל זה מה יש. ____________ איך חג הסוכות/רמדאן? מצוייייייייייייייייייייייייייייין! בילוי החודש: ת"א, המון שינה תכניות לחודש הבא: ת"א, בריאן אדמס, חג מעלות מסר לאומה לסיום: בלופ

למעלה