מעריץ של אילן

QueIronia

New member
איזה עצבים! ../images/Emo46.gif

עשיתי עכשיו סיבוב טלפונים שני. הפעם כבר ידעו על מה אני מדבר, אבל אף אחד לא ידע מתי זה אמור להגיע, חוץ מלהגיד "בקרוב". רק טאוור ירקונים היו נחמדים: בדיוק הגיע ארגז, אז המוכר בדק אם במקרה יש את הדיסק שם. הוא אמר שלא, אבל אמור להגיע להפצה מתישהו השבוע... אוף. אני יודע שבמוזיקה נטו בת"א זה כבר כנראה נמצא... יש חנות דיסקים בסינמה סיטי, ואני גם ככה מגיע לשם היום. אני מקווה שאולי משם תבוא הישועה. אני גם אתקשר לחנויות בשבעת הכוכבים ובארנה.

QueIronia

New member
מטומטים! לרגע הייתי מאושר.

התקשרתי לארנה: ארז: שלום, רציתי לדעת בבקשה אם הגיע אליכם הדיסק החדש של ג'ניפר לופז. מוכר: כן בטח. [ארז מתחיל להתרגש] אה, אתה מדבר על הדיסק בספרדית נכון? [ארז מפסיק להתרגש] ארז: לא, אני מדבר על הדיסק באנגלית. מוכר: אה, החדש דנדש. לא הגיע, אבל תמשיך לעקוב.

QueIronia

New member
סוף סוף תשובה שקצת עוזרת:

בסניף של טאוור במגדל האופרה בת"א אמרו לי שהוא אמור להגיע היום בלילה או מחר... לא עוזר לי הרבה, אבל אני מקווה שהתשובה תהיה דומה גם בסניפי פ"ת, ואם כך - מחר יהיה לי את הדיסק.

QueIronia

New member
וגם בקניון איילון סוף סוף תשובה נורמלית

אמרו שאמור להגיע מחר
נראה לי שלחו כבר איזה מזכר פנימי בתוך הרשת לכל החנויות שיש איזה מופרע שמתקשר לכל סניפי הרשת באזור המרכז, ואם הוא שואל לגבי הדיסק החדש של ג'ניפר לופז, להגיד לו "מחר"

QueIronia

New member
ראשל"צים מפגרים!

(ליאת ונעמה - איתכן הסליחה) התקשרתי גם לטאוור בקניון רוטשילד (מתוך הנחה שלא מדובר בסניף מאוד מרכזי, ולכן הוא יכול להוות אינדיקציה לגבי סניפים שהם לא ת"א. פשוט נראה לי שבפ"ת אוטוטו מזהים את הקול שלי). המוכר אמר שהדיסק יוצא בארה"ב רק מחר (וכאן תיקנתי אותו - היום!), ולכן הוא מניח שלארץ זה יגיע עוד שבוע-שבועיים. אני בוחר שלא להאמין לו. אני לא אתפלא אם אני לא הראשון שהתקשר אליהם (ליאת?). כנראה שהוא רק ניסה לנפנף אותי כי אין לו באמת תשובה.

Lopezit

New member
כשאני דיברתי איתם היום בבוקר

הוא אמר לי שאין לו מושג ולא נראה לו שזה יהיה היום אז כנראה הם לא צריכים לקבל סחורה היום אני אנסה בקניון הזהב

Lopezit

New member
התקשרתי עכשיו שוב

הוא ענה לי.. שאלתי..הוא שאל את המוכר השני.. לא הגיע.. יש לך מושג מתי יגיע?!... לא! בלאט!

QueIronia

New member
אני חוזר בי: התקשרתי גם לסניף ברח'

סחרוב בראשון (אני מניח שזה קניון הזהב, נכון? או שלישנסקי זה קניון הזהב??). המוכר שאל על איזה דיסק שלה אני מדבר, אז אמרתי לו שקוראים לדיסק Brave, והוא אמור לצאת היום. הוא אמר שהם עוד לא קבלו, אבל שאני אנסה שוב אחרי 19:00, כי אז אמור להגיע ארגז נוסף של סחורה
אני לא אנסה אחרי 19:00, אבל היה נחמד לשמוע. ליאת - מספר הטלפון, אם את רוצה לנסות, הוא 03-9615119

Lopezit

New member
גררררררררררררררררררררררררררר

למה אין להם מערכת נורמלית שיודעת מתי מקבלים דיסקים מחו"ל?! שוב פעם אותה תשובה.. "הולך לשאול" "לא הגיע עדיין"

QueIronia

New member
עדכון מגבעתיים:

המוכר היה חביב. כנראה שהוא ציפה לטלפון, כי הוא אמר "עדיין לא" בלי לחשוב... שאלתי מתי יגיע, והוא אמר בהמשך השבוע.

QueIronia

New member
התשובה בעזריאלי לא שונה משאר הסניפים:

"צריך להגיע בימים הקרובים". נראה לי באמת כבר שלחו להם איזה תזכורת

למעלה