עוד דוגמה לטירור ציוני בנגב

אנטוליו

New member
../images/Emo198.gifעוד דוגמה לטירור ציוני בנגב

איפה NorthernStar? מתי ואיפה מתאספים ליציאה לסוכת האבלים?

אני מקווה שאתה ציני כאן...

עצוב שחקלאים מגיעים למצב כזה שהם עצמם צריכים להגן על פרנסתם ולא המשטרה, יש כאלה שיקראו לזה לקיחת החוק לידיים אך מאחר ואין באיזורים האלה כמעט שום אכיפת חוק אז זו פשוט הגנה עצמית ולא יותר.

גיחלי גיחי תומך הרצח

כל מי שעוקב אחר הפרשה על כל האספקטים שלה יודע כי גוזלים את אדמות הבדווים, מרעילים את יבולם, הורסים את הבסיס לקיומם וכאשר הם גונבים כדי להתקיים גם רוצחים אותם. הציונים חיים במערב הפרוע , בדומה לארצות הברית בזמן נישול האינדיאנים. על זה מסור היהודי אמר: הגנבת וגם רצחת?

הרקע לגניבות הבדווים

האגודה לסיוע והגנה על זכויות הבדואים הודעה לעיתונות 9.1.2007 "היכן ישנו ילדי הלילה, בקור הנורא הזה?" זעקה אם העשרה נציגי הממשלה החריבו כפר שלם מצפון לבאר שבע, 21 בתים, והשאירו 500 נפשות בחוסר כל "האם זעקה וגרונה התייבש. רציתי לתת לה מעט מים, אבל השוטרים שפכו על האדמה את המים שהיו בכפר" מספר נורי אל עוקבי, יו"ר האגודה לזכויות הבדואים. "ב 11- בבוקר הזעיקו אותי משבט טלאלקה, צעקו בטלפון 'הם הורסים לנו את כל הכפר'. רצתי למכונית והגעתי לשם תוך רבע שעה. הגעתי וראיתי מחזה זוועה של מאות שוטרים מגוננים על הדחפורים המחריבים בית אחר בית. ראיתי את האם הזאת, אם לעשרה, זועקת 'מה אני אעשה עכשיו, הילדים שלי יחזרו מבית הספר ויראו שאין להם בית. איפה הם ישנו הלילה בחורף הקר הזה?'. היא רצה בזעקות אחרי הדחפורים, אך מפקד המשטרה במקום בקור רוח מקפיא המשיך להציב את אנשיו להגן ולאבטח את ההורסים והמחריבים. בעיני, הריסת כפר שלם והשלכת חמש מאות אנשים תחת כיפת השמיים היא כמו רצח חפים מפשע. זהו מעשה ברוטאלי נגד אזרחים חסרי כל הגנה, הסובלים קשה מאפליה גזענית של ממשלת ישראל רק בגלל השתייכותם למיעוט במדינה הזאת" אומר אל עוקבי. נורי אל עוקבי מספר כי ראה בשטח קבוצה של צעירים לובשי חולצות צהובות שהוציאו חפצים מן הבתים ההרוסים. "אלה היו צעירים דוברי עברית, לא תאילנדים או עובדים זרים אחרים. הם נראו לי בגיל גיוס אבל לבשו בגדים אזרחיים. האם הצבא 'משאיל' חיילים למשטרה כדי לסייע בניהול מלחמה מזוהמת נגד אזרחים ערבים בדואים בנגב, ואם לא - מי האנשים האלה ומאיפה הם הגיעו? ביקשתי מחברי כנסת שינסו לבדוק את הנושא הזה." "בני שבט טלאלאקה גרים על אדמתם, כעשרה קילומטר מצפון לבאר שבע, אדמה אשר בה חי השבט הזה מדורי דורות, הרבה לפני שקמה מדינת ישראל. הם הגישו תביעה להכיר בבעלותם על 10,000 דונם. התביעה תלויה ועומדת והדיון בה רחוק מסיום, אבל רשויות המדינה לא מחכות אלא מנסות לקבוע עובדות בשטח, לגרש אותם מאדמתם ולכלוא אותם בעיירת ריכוז צפופה וללא מקורות פרנסה. הם לא נכנעים, למרות שכל פעם באים אליהן מחדש להחריב את בתיהם ובכל פעם ההרס והחורבן גדולים עוד יותר" אומר אל עוקבי. "בשם בני טלאלאקה וכל הבדואים בנגב, הנתונים לאפליה ורדיפות אך ורק בשל מוצאם, אני קורא לראש הממשלה ושריו: הפסיקו את המדיניות הרעה והאכזרית נגדנו, הפסיקו את הריסת בתי האזרחים הערבים. תתחילו לראות גם בנו אזרחים שווי זכויות במדינת ישראל!"

אנטוליו

New member
היכן ישנו הילדים?

אז למה המטומטמת עשתה עשרה ילדים אם החיים כה קשים? ולבעלה יש בטח עוד 2-3 נשים נוספות שכל אחת גם המליטה לפחות עשרה והמדינה משלמת להם ביד רחבה רבבות שקלים על בסיס חודשי על מנת שכשיגדלו הם יהפכו לעבריינים. הם מקנאים בשכניהם היהודים שעובדים קשה ונותנים ל-2-3 ילדיהם השכלה ומקצוע, ורוצים לחיות ברמת חיים שלהם, אך בלי לעבוד קשה. שיפסיקו קודם כל להתרבות כמו שפנים ולשלוט על יצריהם. כפר השוטים הדפוק שמוזכר בהודעה מורכב בסה"כ ממשפחה אחת שחבריה, בני דודים, בטח נישאים זה לזה, דבר שגורם לניוון פיזי ולפיגור שכלי, וכך הם בדיוק נראים.

אנטוליו

New member
נכון הוא שהאינדיאנים נושלו

מאדמותיהם בצורה אכזרית וגם בוצע בהם רצח עם לפני 200-300 שנה. ברם, זה עדיין אינו מצדיק עיסוקם בגניבות ופשעים אחרים ועליהם לשאת באחריות פלילית כמו כל אזרח. באמריקה מי שהורג פורץ לא מקבל עונש. רק במדינה מטומטמת כמו שלנו כולאים את הקורבן בזמן שעבריינים מסתובבים חופשי, חוגגים ומטילים מורא על כלל אזרחים. בנוסף, המדינה משלמת ביד רחבה אלפי שקלים למשפחות מרובות ילדים שאחר כך הופכים לעבריינים, כמו במיקרה של הבדואים או לסתם טפילים כמו במיקרה של החרדים.

אין לפרשה הזאת שום קשר לאדמות

או גזל אדמות של בדווים, לא לשום יבול שלהם, עכשיו זו אדמה שלנו והחווה הזאת היא של ישראלי, העבריינים כולל זה שנהרג באו לגנוב מתוך עבריינות נטו, אותם עבריינים גם מצויידים בדרך כלל בכלי נשק קרים ואותו חקלאי מסכן שלא מוגן על ידי המדינה שלו כלומר המשטרה נאלץ להגן על עצמו, בנוסף לכך אין על דברים כאלה שום ביטוח, הרי מי רוצה לבטח חוות שנגנבים מהם דברים כל שני וחמישי. בקיצור, לא היה כאן שום רצח, היתה כאן הגנה עצמית נקיה וטהורה ואין לנו לשפוט את אותו חקלאי כל עוד לא אנחנו לא בנעליו, מבחוץ זה ממש לא חוכמה, אין לך שום מושג מה זאת תחושת הפחד שנכנסים לך לבית עבריינים חמושים בלילה, גונבים לך את מקור פרנסתך, מרעילים לך את הכלב ואם אתה מתקרב הם גם עלולים לפגוע בך, באמת שאין לך מושג קלוש.

יובל אתה תומך של הימין

המצדיק גזל אדמות הבדווים ורצח בדם קר כדי להגן על רכוש גזול. לא מרכז ולא בטיח , כמו בכל שאלה אתה משקף את הימין שעבורו לא חיי אדם ובמיוחד הפשוט חשובים, אלא הרכוש הפרטי המצדיק שוד ורצח. אך מה הפלא יש קו עקבי בכל כתיבתך קו של תומכי ההון הגדול וגם אפ תשבע עד צאת הכוכבים שאינך איש ימין כתיבתך בכל נושא מעידה על כך .

שוב פעם...

אין לפרשה הזאת שום קשר לגזל אדמות כזה או אחר אם בכלל היה, כאן יש עיניין אחד, הזכות להגנה עצמית, במיוחד כאשר מי שאמון על ההגנה אינו מסוגל לתפקד כפי הנדרש (המשטרה), והעובדה שלפי החוק אותם חקלאים אינם בר ביטח שהרי אין מי שרוצה לבטח את מי שכל הזמן נגנב לו ציוד יקר. חיי אדם בעוד איך חשובים, כנראה שחייו של החוואי המסכן בכלל לא מעניינים אותך, מבחינתך שימשיך להיות קורבן של עבריינים, אותי הוא כן מעניינן מאחר ואני יודע שכל מיני חוואים סובלים מהעניין, בדרום ובצפון כאחד. אין כאן עיניין של ימין ואין כאן עיניין של שמאל, גם אין כל קשר ל"הון", אותם חוואים חיים חיים מאד פשוטים, הם לא עשירים ועובדים מאד קשה בשביל זה, למען האמת כל העיניין הזה הוא בכלל לא פוליטי והשיוך הפוליטי שלי שהוא לא ימין ולא שמאל אינם רלוונטים.

לא ימין ולא שמאל - סתם רצח

אין במדינת ישראל עונש מוות, בוודאי לא על פריצה, ובודאי אין לאזר פרטי סמכות לגזור ולבצע עונש מוות. מי שיורה והורג פורץ בטענה שהוא מגן על רכושו מגנבה הוא ר-ו-צ-ח. אין סמכות כזאת. בא אליך פורץ, תקרא למשטרה, אסור לך להרוג אותו.

זה לא היה עונש, זו היתה הגנה עצמית

האיזורים האלה הם נטולי חוק ומשטרה, החוואים האלה סובלים פריצות כמעט על יום, הפורצים הם חמושים בנשק קר אך מסוכן, הם שוחטים את כלבי השמירה שזהו בפירוש תקיפה על בעל החווה מאחר וזהו מוצא ההגנה האחרון שלו, הם עלולים לפגוע גם בעלי החווה. אם היתה משטרה, אם הפורצים לא היו חמושים, אם אלה שהיו נתפסים היו נענשים בחומרה, אם ציודו של החוואי היה בר ביטוח, אם הפורצים לא היו שוחטים את כלבי השמירה אז ורק אז ירי היה נחשב רצח, כאן אין משטרה, הפורצים כן חמושים, פרנסתו של החוואי היא הפקר, הפורצים כן שוחטים את כלבי השמירה לכן זו הגנה עצמית ואת החוואי הזה יש לשחרר לאלתר, הוא חף מפשע.

יובל ימין רדיקלי

יובל אתה תומך ברצח בדם קר, של הבדווים על מנת לסייע למתנחלים יהודים לשדוד את האדמות שעליהם יושבים הבדווים. מאיפה למספר משפחות יהודיות חוות בגודל של אלפי דונמים בשטחים שבהם יושבים הבדווים מאות אם לא אלפי שנים?.חוות המונעות מבדווים להמשיך ולגדל את הצאן שלהם מחד תוך מניעת תעסוקה אחרת מצד שני. אתה אינך שונה ולו בתג מהחוואים הלבנים הבורים במשטר האפרטהייד ואלו שהצדיקו אותם. כאשר לא מותירים לאדם ברירה הוא גונב ובמיוחד מאלו שגזלו אותו. סיפור זה אינו שונה מהדרך שבה המדינה הציונית נהגה בפלסטינים שגורשו ב48 ו"הסתננו" לאדמותיהם כדי לקחת פירות מהעצים שהם נטעו וחיטה מהשדות שהיו שלהם, והמדינה הציונית פשוט ירתה בהם למוות. על כך מספר ההיסטוריון בני מוריס. אינך איש מרכז אלא ימני רדיקלי המכנה עצמו מרכז כדי להוליך שולל ולפזר השקפות גזעניות רצחניות..

אני מתנגד לרצח ופגיעה בחקלאים

אתה זה שבעד פגיעה בהם. ממש אבל ממש לא מעניין אותי מהי זהותו של העבריין שנהרג, לא היה אכפת לי גם אם הוא היה יהודי, העובדות המצערות אך האמיתיות הן שרוב אם לא כל הגניבות באיזור הן פעולות בלעדיות של בדויים אז הם בסיכון הרב ביותר להפגע. ממש אבל ממש לא מעניין אותי אם החקלאי הוא מתנחל או לא, זה בכלל לא העיניין, האדמות כרגע הם שלו, מי אמר? המדינה, זה כל מה שרלוונטי, אולי הבדוואי חשב אחרת, שימשיך לחשוב, זה נותן לו את הזכות, גם אם האדמות שלו ללכת לגנוב, להרוס ולהרעיל כלבים. האדמות היחידות שאני מכיר זה אדמות שהן חלק ממדינת ישראל ואדמות שהן לא חלק ממדינת ישראל, בפועל היכן שישב החקלאי אילו אדמות מדינת ישראל. הגנבים הם באיזור יתיר והם בצפון לא גונבים כי "גנבו להם את האדמות" הם גונבים כי הם עבריינים, כדי למכור ועשות כסף, אין שום מניע אחר מאחוריהם. הקיצוני היחידי הוא אתה, אני לא יכול להיות ימני רדיקלי, למה כי אני בעד מדינה פלשתינית עצמאית ורציפה, עובדה זו לכשעצמה ויש עוד אחרות לבדה מעידה על כך שאני לא חלק מהימין, בטח שלא הקיצוני.

קרמפה

New member
בחייך

תחשוב שאתה היית חקלאי, ציוני עובד אדמה שגר בחווה ליד הקו הירוק, בצד הישראלי. מתפרנס מעבודה קשה שלא נהיים עשירים ממנה. וסובל מגנבות חוזרות ונשנות של הבקר שלך ושל טרקטורים וציוד חקלאי. וכל פעם אחרי גנבה אתה הולך למשטרה, מחכה שחוקר יתפנה, ממלא טופס תלונה, וחוזר לדיר הריק מעיזים שלך, או מחפש לקנות טרקטור יד שנייה במקום ההוא שנגנב. והמשטרה, מיותר לציין, כמו בכל מקום אחר בארץ, שווה לתחת, לא עושה דבר וחצי דבר. אולי בדרך חזרה משם אפילו תקבל דו"ח מאיזה שוטר שמחפש נהגים ששכחו להדליק אורות במקום לחפש עברייני תנועה רציניים שנמצאים בכל חור. ואחרי כל זה אתה מעורר בלילה ושומע אנשים פורצים לך לחווה. אתה מתקשר מיד 100 ושומע "כרגע יש עומס, מיד נתפנה אליכם." וגם אם יתפנו אתה יודע שלא ישלחו אף אחד וגם אם כן יקח לו שעה להגיע והוא עוד יעצור לשווארמה בדרך מבאר שבע. יש לך אקדח במגרה ליד המיטה. מה תעשה? אם התשובה שלך היא, אחכה שהמשטרה תענה, אתה לא כנה עצמך, תחשוב שוב.

למעלה