שרשור פוביות

../images/Emo198.gif שרשור פוביות ../images/Emo198.gif

לאלו שלא יודעים מה זה פוביה (מקווה שאין כאלו): פוביה היא פחד כרוני, בלתי הגיוני וחולני מחפץ, בעל חיים, צמח, מקום או סיטואציה מסוימת. (מתוך ויקיפדיה) אם תלחצו כאן, תקבלו הסבר רחב יותר על פוביות. אתן מוזמנות לרשום את כל הפוביות שיש לכן. אם אתן לא יודעות איך קוראים לפוביה מסוימת אתן מוזמנות להכנס לרשימת פוביות (בעיקרון אלו הפוביות היותר נפוצות, לא כולן רשומות פה). תבלו

שלי ../images/Emo203.gif

אלגופוביה: פחד מכאב. אמטופוביה: פחד מהקאה. המטופוביה: פחד מדם. וקסינופוביה: פחד מחיסונים. טוקופוביה: פחד מהריון או לידה. טכופוביה: פחד ממהירות. טריפנופוביה: פחד מזריקות. פניגופוביה: פחד מחנק. אופידיאופוביה: פחד מנחשים. אנטומופוביה: פחד מחרקים. ארכנופוביה: פחד מעכבישים. מוטטפוביה: פחד מעש ו/או פרפרים. הרפטופוביה: פחד מזוחלים. לא הכל זה ממש פחד, חלק זה פשוט גועל. כשהייתי קטנה היה לי גם אכלופוביה: פחד מהחושך. פיי כמה פוביות
, אני ילדה פחדנית.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאמממ

לא מפחדת ברמה העקרונים מכלום שם... אבלללללל - אטזגורפוביה (Athazagoraphobia) : פחד מלהשכח ולזכות להתעלומות / מונופוביה (Monophobia): פחד מבדידות , יכולים להציק לי קצת
וזה נשמע נורא מפחיד: טפפוביה (Taphephobia): פחד מלהקבר בחיים זה הופיע לי בכמה סיוטים וזה לא נחמד

noyy

New member
שכחתי לצייןןןןןן

שאני גם אלרגית לחלב ומוצריו!!!!!!!!!!!!!11111111

Marble Arch

New member
פוביות....

טוב, כמובן שאלה לא פוביות של ממש, אבל פחדים שאני מוכנה להקצין למען השרשור..
יש לי פחד מלכלוך וזיהום, פחד מבעלי חיים מעופפים וזוחלים (בעיקר תולעים וחלזונות.. אני מעדיפה לעבור צד במדרכה מאשר ללכת לידם.. אמאא...) וגם כמו שנוי כתבה -
פחד מלהיקבר בחיים, אמאא.. והדבקתי עשרות אנשים בפחד הזה!!!! איזה שרשור מפחיד....
אמא??

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gif

מתוך הקישור שנתת לויקיפדיה: היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביה (Hippopotomonstrosesquippedaliophobia) : פחד ממילים ארוכות לא יכלו למצוא מילה יותר ארוכה???

SubSonicMadness

New member
זה פוביה של בדיחה

המציאו אותה בכוונה ככה השתמשו בה כמה פעמים בג'רי ספרינגר,ומאז זה תפס בתור יעני פוביה מה שיש שמה זה פחדים מעורבים היפופוטמים חיות קירות אורות צפוניים וכל אלה ובסוף יעני יצא מילים ארוכות

DirtySpirit

New member
|דתי|../images/Emo210.gif../images/Emo203.gif

•היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביה (Hippopotomonstrosesquippedaliophobia) : פחד ממילים ארוכות

SubSonicMadness

New member
שלי...

אכלופוביה:פחד מהחושך (אז מה! =[) אנופטפוביה:פחד מלהשאר רווק (נו די,זה חשוב לי...) טנטופוביה:פחד מהמוות(מה זה מפחיד רצח
) טפפוביה:פחד מלהקבר בחיים(נו זה באמת מפחיד) נקרופוביה:פחד ממוות או ממתים(מה הם מפחידים לא?) סופופוביה:פחד מלמידה(זה באמת מפחיד...) פניגופוביה:פחד מחנק (זה מפחיד רצח,אתה רואה את החיים שלך עוברים לך מול הפנים) פסמופוביה:פחד מרוחות (עזבו =\)

Marble Arch

New member
ברור לך שכשאומרים פוביה מחנק,

לא מתכוונים לזה שחנק זה מפחיד?? הכוונה היא לחיות בפחד מפני חנק פתאומי, אנשים שיחקנו אותך וכדו'. ברור שחנק זה מפחיד, גם להיחתך לבתרים זה מפחיד אבל זה לא אומר שכל מי שחושב שזה מפחיד יש לו פוביה מסכינים.

SubSonicMadness

New member
זה נכלל בזה.

אם אני מפחד לא להחנק סתם ככה,זה לא אומר שאני לא מפחד מהחנק עצמו לא ככה?

MiSs DaviL

New member
הפוביות שלי. ../images/Emo11.gif

הרשימה: אלגופוביה (Algophobia) : פחד מכאב גנופוביה (Genophobia): פחד מסקס (אל תתמקדו על זה יותר מדי זמן, זה לא ישתנה לפוביה אחרת) טפפוביה (Taphephobia): פחד מלהקבר בחיים טנטופוביה (Thanatophobia): פחד מהמוות מונופוביה (Monophobia): פחד מבדידות נודופוביה (Nudophobia): פחד מעירום (נו..מה
) נקרופוביה (Necrophobia): פחד מהמוות או ממתים פניגופוביה (Pnigophobia): פחד מחנק קאקופוביה (Cacophobia): פחד מכיעור (לא רוצה להיות מכוערת
) קרצינופוביה (Carcinophobia): פחד ממחלת הסרטן הרפטופוביה (Herpetophobia): פחד מזוחלים זהו. נראה לי.

MiSs DaviL

New member
לשניכן! (אי אפשר לשרשר לשניכן ../images/Emo4.gif)

אני פוחדת מסקס אבל זה לא הזמן והמקום להסביר וזה לא פסיכולוגי נראה לי פחד טבעי

MineraL

New member
אני בן כוסאמק!!11../images/Emo7.gif

למה קוראים מתייחסים אליי כנקבההההההה

למעלה