דבקה פלסטינית אסלית

../images/Emo198.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gifדבקה פלסטינית אסלית

הלב שלי פועם בקצב מסחרר. פתחתי את הקישור והלב התחיל לרקוד יחד איתם. להשתתף בשמחה שהיא לא שלי אבל לאחל להם מכל טוב. אני לא יודעת מי המחמד הזה אבל אללה יכליהו ויעטיהו אלף סחה ונג'אח. אנשאא אללה בעורסי , מופע מרגש אסלי ולבבי שכזה. מילדותי אני מחכה ומצפה לחזות בריקוד הזה במו עיניי.

shm490

New member
בלי שום כוונה לפגוע

האם הלבוש של רקדני הדבקה הוא לבוש אותנטי ?

הערה מעניינת על הלבוש

אפשר לראות שהם לבושים במדים אחידים.. הכתב הוא ערבי.. כמובן אבל לא הבנתי כי זה צילום רחוק... לא יודעת. אם החתן היה אחד מהם.. אולי אפשר היה להסיק משהו.. באמת שלא יודעת אם זה נחוץ או לא.

אתה מתכוון לחגורות הנפץ או לדגלי אש"פ? ../images/Emo3.gif

גם אני שאלתי את עצמי האם הדגל הגיע מתלבושת מסורתית או להיפך - הרוקדים התעטפו בדגל כדי להפוך את הריקוד לבעל מסר פוליטי. נחכה לתשובות, אם יגיעו...

ksimeroni

New member
ילדה תראי מה יקרה אם תתחתני עם כורדי...

וזה משלנו המועדון של מושב "פעמי תש"ז" בדרום... מי צריך טראנסים בחתונה שלו?

מצורפות נשים.

אצל הפלסטינים לא מצטרפות הנשים.. אם אני לא טועה הן שרות לכלה בבית.. בצד אחר של החצר.. אבסר.. מוש עארפה..

ksimeroni

New member
גם אצלנו לא

נשים וגברים שרוקדים יחד הם בני זוג נשואים שרוקדים ביחד באותה להקה או שיש מעגל של גברים ומעגל של נשים, אבל הם רואים אחד את השני ולא מסתתרים אבל היום בזמננו כולם רוקדים ביחד, למרות שהרבה פעמים הגברים הם הרבה יותר אלימים בריקוד מהנשים, שזה מצויין, אבל סכנת נפשות לאישה "עדינה ושברירית"...

למעלה