אולי מישהו יכול לעזור לי

תומסקה

New member
../images/Emo199.gifאולי מישהו יכול לעזור לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכבוד זה שאני נשארת בבית בכמה ימים הקרובים ולכבוד זה שקניתי מלא מלא פימו (50 חבילות
שיא בשבילי
) החלטתי לעבוד קצת... ראיתי ספר עם דוגמא של גליל שאמאן (shaman), לתומי חשבתי שחיפוש בגוגל יניב תוצאת אטרקטיביות, אבל מסתבר שלא... גוגל מוצא רק תמונות של אינדיאנים וכו'...
אשמח אם למישהי יש תמונה של שאמאן, גליל שאמאן, או כל דבר אחר...
ואם כבר אז כבר- למישהי יש אתרים של כל מיני אמנים של פימו (מן הסתם...) לא אתנגד לכמה רעיונות... תודה לכולם על כל עזרה
תום.

תומסקה

New member
אמ... זה איש כזה בשחור לבן, והיו לו

ריבועים שחור לבן בבטן... ראיתי את זה באיזשהו ספר... אבל אנלא זוכרת איך קוראים לו...

תומסקה

New member
כן זה זה!!! תודה רבה טניה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ומצורף הספר מאמזון... למישהי יש אולי את הספר? (ואם מותר, מבחינת זכויות יוצרים וכו' אולי היא תוכל לשלוח לי את העמוד של השאמאן?) שוב תודה טניה! ממש עזרת לי!

TaniaP

New member
I don't have this specific book,

but I have many books on polymer clay; since I understood we are quite neighbors (I live in Rehovot) - you are more than welcome to come and see. x

תומסקה

New member
אוקי... שלחתי, וזה בטח יסתדר יותר

מאוחר, ככה שתוכלי לקרוא... תפוז קצת השתגע בימים האחרונים..

zviagil

New member
היי, חיפשתי באינטרנט והנה הקישור

להסבר על אסכולת השמאניזם. בהקשר של מה שאת מחפשת מדובר על דמות של איש מצויירת בצורה פרימיטיבית כמו שצייר האדם הקדמון במערות.

zviagil

New member
שמחה לקרוא. האמת שגם בעיני

מצאה הדמות הזו חן מזמן. יש בה משהו מיסתורי וקדמון

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה קירופלי או משהו כזה...

תודה בכל מקרה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

http://images.google.co.il/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLD,GGLD:2004-13,GGLD:en&q=Kokopelli

למעלה