אני בתרדמת קיץ מתמשכת...

גליתוי

New member
../images/Emo199.gif אני בתרדמת קיץ מתמשכת...

הי חברים רציתי לשתף בכמה דברים שעוברים עליי בתקופה זו... ובכן אכן תקופה קשה בלי הרבה עבודה... אני מחר הולכת לראיון עבודה כמטפלת בפעוטון, אני לא מזלזלת בשום עבודה וכל עבודה כל עוד היא לא פוגעת בי או באנשים אחרים מכובדת בעיניי. אבל כבר הייתי במקום הזה לפני כמה שנים ומאז התפתחתי מאוד בתחום של תאטרון בובות ויחד עם זה אני מעבירה חוגי אמנות לילדים. אפשר להגיד שעשיתי המון דברים שונים אותם בניתי לבד, וכמעט תמיד זכיתי לתגובות טובות. אבל המציאות מאוד מטלטלת וכשרון זה לא התנאי הראשון להשרדות... בכל אופן אני צריכה הכנסה בטוחה וקבועה לתקופה זו ולא חלקיקי משרות ללא בטחון כלכלי. אז ההחלטה די מגובשת ואני קודם כל רוצה לדאוג לשתי בנותי המקסימות ורגע לרדת מהסולם של כל החלומות והרצונות שלי. אז באמת קצת קשה להתכווץ בחזרה, אני אשתדל להופיע מדי פעם, וגם את החוגים שלי אחה"צ אוכל להמשיך. השבוע יש לי שלוש הופעות בספריות! זה נחמד מאוד. רציתי לשתף גם בחוויה מדהימה, הופעתי השבוע במועדונית לילדים עם שיתוק מוחין , לא עשיתי את זה אף פעם בעבר, המראות קשים אבל הילדים מדהימים! הם התחברו אל הבובות נפלא והיה שם קסם! רקדנו עם כיסאות הגלגלים והבובות... אז זהו תודה לכם חברים על האוזן הוירטואלית הקשבת...

../images/Emo50.gifבראיון../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני מאוד מעריכה מאוד את הירידה מהסולם כדי לדאוג בצורה טובה יותר לבנותייך
. יש לי 3 ילדים ואני מאוד מבינה ומזדהה עם זה. גם לי קרה שנאלצתי לוותר או לשנות "בגלל" הילדים
. אבל בסוף הכל מסתדר לטובה, ואת צודקת העבודה שלנו לא תמיד בגדר של ביטחון כלכלי, למרות ההנאה והסיפוק הרב. אני בטוחה שתצליחי, כבר יש לך כמה מקומות שרוצים אותך כך את לא לגמרי מתנתקת מהתחום רק מורידה הילוך...... .בכלל כל עבודה עם ילדים עדיפה בעיני על פני עבודה עם מבוגרים
.
על העבודה עם הילדים המיוחדים, אני באה מהתחום של חינוך מיוחד ואני מורידה את הכובע בפנייך , לא כל אחד היה מוכן לכך.

פ י ו ל ה

New member
גלית!

וואו! קודם כל זה נשמע מדהים החוויה עם הילדים! מסכימה עם קינמון שהמפגש לא תמיד פשוט וגם יודעת שהוא יכול להיות קסום בדיוק באותה מידה. במיוחד כשהילדים מתחברים ואת מרגישה שאת עושה משהו טוב. אז ממש כיף לשמוע! ואם בא לך להרחיב אשמח גם כן כי את האוכלוסיה הזו אני פחות מכירה, איך בנית את המפגש? לגבי ויתורים לא כ"כ כיפיים.. זה גם כן מאוד מובן ואת יודעת לפעמים כשעוברות כמה שנים החוויה היא אחרת ואחרי שהתפתחת אולי תמצאי שאת יכולה ליצוק לתפקיד דברים שלא היו שם בפעם הקודמת. והילדים בפעוטון שלך ירוויחו אותך! וחוץ מזה יש לך כמובן את החוגים שלך ועוד תמשיכי להופיע כך שעוד נשאר לך חלון לעולמך. ולכי תדעי אולי הבחירה במשהו שלא מובן מאליו לעסוק בו כרגע תתן לך משהו שאחר כך יצמיח ויפתח אותך ויתן לך השראה לעשייה בתחומים האחרים שאת עוסקת בהם, זה משהו שקורה לפעמים כשמאתגרים את הרצונות שלנו. שיהיה המון בהצלחה בראיון!!

גליתוי

New member
תודה לכן יקירותיי|לב../images/Emo24.gif||נשיקה

אני אכן מתחילה לעבוד בשבוע הבא! האמת שזו הקלה גדולה מבחינה כלכלית ופתאום משום מה כשמועקת הפרנסה ירדה מעל כתפיי אני מרגישה שהשמיים הם הגבול! בהמשך אוכל ללמוד ולעשות כל מיני דברים נוספים שאני אוהבת.. לנגן על גיטרה לרקוד ריקודי בטן ו... סתם להנות לי עם המשפחה. אד מקווה שיהיה לי נחמד... בכל אופן התקבלתי עם הרבה אהבה והערכה וזה עושה הרגשה טובה! אז הרבה תודה על המילים הטובות, חגית נדבר מחר... והפעם בלי טוסט על הצוואר
חמוטל איזה יופי של חכמת חיים שיש לך יחסית לגילך הצעיר זה מאוד מחזק! ובאשר למה עשיתי במפגש עם ילדי אלי"ן, מאוד פישטתי את המפגש המקורי עבדתי עם הרבה שירים שאת חלקם שרתי בעצמי ותוך כדי ניגשתי לילדים וגרמתי לאינטראקציה ממושכת במגע ותחושה עם הבובות. אם תרצי יותר פרטים אפרט בהמשך... בכל אופן סופשבוע נפלא

../images/Emo50.gif אני מאוד שמחה לשמוע על העבודה

בסוף זאת היתה עוגיה , אהבתי את הרעיון של הגננת. להכין עוגיות גדולות ודקות ולתלות לילדים על הצוואר. מה לעשות שמרחוק זה נראה טוסט??? אתקשר אלייך מחר, יש לי עוד שאלות גם לגבי הפרחים. היום קניתי בדי קטיפה. שבת שלום, אני הולכת ל
מתה מעייפות

למעלה