בוקר טוב כולם

THE WIZARD 55

New member
עופר, ראיתי אתמול נעלמת מן בו..

איך היתה היום הולדת? פוצצתם בלונים עד הבוקר?

היה מצחיק..

היא נכנסה הרוגה מהעבודה, וראתה פתאום את כל הבית מלא בלונים... איזה 50 בלונים ניפחתי במשך כמה שעות טובות
אולי בגלל זה נרדמתי מוקדם וישנתי כל הלילה........

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo5.gifבפה? בלי המכשיר?

אני תמיד מפחדת שלא יתפוצץ לי אחד בפנים.. היתה עוגה? נרות?..משהו, כרטיס ברכה.. חחחח או שרק בלונים

מה, יש מכשיר?

אני פרימיטיבסקי פה... ישבתי שעות וניפחתי... כנראה שזה מה שהפיל עלי את העייפות......... ו... אני גרוע בברכות. רק אחת לכמה שנים יש לי מוזה לאיזו ברכה יפה... אז הברכה מלפני שנתיים היתה עדיין בתוקף
ועוגות? היא אוכלת בעבודה, אז בסוף הייתי צריך לחסל הכל לבד.... תרחיש ידוע מראש שבחרתי להימנע ממנו...

THE WIZARD 55

New member
יווו, מה זה, פעם הבאה תגיד לי

אני אכתוב לך ברכה
קצת רומנטיות עופר, במקום בלונים הייתי מביאה זיקוקים.. אם היו מנפחים לי בלונים ומביאים לי ברכה מלפני שנתיים בלי מתנה, הייתי מחלקת כאפות... קח אותה לצימר בצפון, אתה והיא, אח בוערת, יש שם מקומות מדהימים... קבל את מערת היצרים...

לא הבאתי ברכה מלפני שנתיים ../images/Emo6.gif

הפעם האחרונה שהבאתי ברכה היתה לפני שנתיים!
מה לעשות שהאיחולים שלי נשארו מאז אותו הדבר...? כשישתנה משהו אני אכתוב שוב... לדעתי זה צריך לבוא יחד עם המוזה.. לא בגלל אילוצים של לוח השנה. ו...המיוחד בקשר שלנו הוא שאנחנו פשוט נהנים להיות ביחד... גם אם אנחנו "סתם" יושבים ומדברים, אנחנו פשוט נהנים ומעריכים כל הזמן את העובדה שאנחנו יחד... והצימר הזה.. באמת מדהים... איפה זה?

THE WIZARD 55

New member
זה הכי חשוב, אהבה והבנה..

וזה במושב חוסן.. הנה קישור למערות... אגב מחר הולך להיות קר קר קר ......

NELLY

New member
אנשים אתם הולכים למות מצחוק!!!!!!!!!

ידיד שלי מרוב שצחק שבר ת'כיסא שיש עליו.... הרצאה על סקס שהייתה בבן גוריון באוניברסיטה- גדול!!!! http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5
חלק 1 - נשים גברים וסקס
חלק 2 - סוגיית הגודדל
חלק 3 - סרטים כחולים
חלק 4 - אביזרים לשיפורים תהנווו...ולא לשבור כסאות ....ותשתדלו לא להעיר ת'שכנים מצחוק!!!

למעלה