היום ב-
אנשים

../images/Emo199.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo1.gif

כבכל שבוע, גם הערב בין 17:10-17:40 תתארח רונית דובדבני מיד לאחר התכנית "אחי!אחותי" בפורום ניקלודיאון ותענה על שאלות בנושא התכנית. אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות כבר עכשיו בפורום: http:/www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1080&msgid=71073965
תחרות אמנות בעוגות נכנסת לתנור! הכנתם עוגה מושקעת? פיסלתם עוגה מבצק סוכר? רוצים להשוויץ בעוגת החתונה שלכם? שלחו תמונה לתחרות אמנות בעוגות ותוכלו לזכות בפרסים
עדיין לא הצבעתם למען דוברי הרוסית? פורום טלנובלות מבקש ממכם לתת מאמץ האחרון ולתרום את קולכם עבור מתן דיבוב רוסית בערוץ ויוה, למען דוברי השפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=230&msgid=71035819

AvtipuS

New member
ספסיבה

איזה יום יפה אני פה נהנהההההה איזה יום יפהההה אני פה נהנהההההה טןטןטןנהןהנהנהנהנהנהנהנהןנןטנןנהההנהנהנההההההה כמה זמן לא שמעתי משינה

../images/Emo121.gif:|

אאאזס הם אמרווווו לווווווווווווווווווו כי הדרך אל האושר לא בך רק בנו היא תמונה. כמו השמש שהחום פסק מזמן מלהעיק על מצפונהההההההההההההההההה. יע בא לי משינה

אפרת P

New member
היא תמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

גלעד חחחחח אל תשנא אותי

../images/Emo121.gifחחח נו לא קראת באבטיח? התאפקתי

לא לכתוב את זה... זה: כי הדרך אל העושר לא בך, רק באנו עם תמונה. אז חשבתי על זה וזה בלבל אותי

פרקשון

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

היום בארכיון בערוץ 24 בין שעה 6 לשעה 7 אני עולה שוב לשידור אבל יש רק בעיה באחת בזמן הזה אני אהיה בבית כנסת בהזכרה של סבא שלי ז"ל איזה תזמון בנזונה כולם לצפות בתכנית ולסגוד לי! אמן שתהיה לי הילה קורח

../images/Emo121.gifהשירים ניבאו את עצמם

הם חזו את מה שקרה, השאירו דם על היייייייייייייייייייייייםםםםםםםם
אז אולי, אני איבדתי כל תחושה, חושב שאני עף ואני בעצם על הריצפה, אולי בסיבוב הבא, אני עוד אקח הכלללל
שיר גאוני!

ManRed

New member
לא!

תבוא למשחק בגללך הייתי שוער וקיבלתי פיצוץ לבית שחי!

פרקשון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואין משחק היום אוהד הודיע אתה יכול ללכת לבד

dsol

New member
*אהיה

יאא אני תיקנתי מישהי ?! הייתכן ?! זה סתם כי משעמם לי... שלא תתרגלו לזה

:-../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דודי שוש!

dsol

New member
רגע ! גם אלוהים צריכה לעשות בגרות בנת"ך ?

הרי את כתבת אותו... בשביל מה לעשות עליו בגרות ?!

למעלה