היום ב-
אנשים

../images/Emo199.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo1.gif

כבכל שבוע, גם הערב בין 17:10-17:40 תתארח רונית דובדבני מיד לאחר התכנית "אחי!אחותי" בפורום ניקלודיאון ותענה על שאלות בנושא התכנית. אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות כבר עכשיו בפורום: http:/www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1080&msgid=71073965
תחרות אמנות בעוגות נכנסת לתנור! הכנתם עוגה מושקעת? פיסלתם עוגה מבצק סוכר? רוצים להשוויץ בעוגת החתונה שלכם? שלחו תמונה לתחרות אמנות בעוגות ותוכלו לזכות בפרסים
עדיין לא הצבעתם למען דוברי הרוסית? פורום טלנובלות מבקש ממכם לתת מאמץ האחרון ולתרום את קולכם עבור מתן דיבוב רוסית בערוץ ויוה, למען דוברי השפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=230&msgid=71035819

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

כמה זמן לא סמתי פה אחד כזה פחח.. מפורום להקת HIM של ענבלירון חח.. ציינו 5 דברים שיש לכם ציינו 5 דברים שאין לכם ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים ציינו 5 פירות אהובים ציינו 5 צבעים אהובים ציינו 5 פירות שנואים ציינו 5 צבעים שנואים ציינו 5 מאכלים שנואים ציינו 5 מאכלים אהובים ציינו 5 סרטים יפים ציינו 5 סרטים משעממים ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם ציינו 5 אתרים מומלצים ציינו 5 אתרים לא מומלצים ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...) ציינו 5 ידידים טובים ציינו 5 ידידות טובות ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים ציינו 5 הערצות שלכם ציינו 5 כוכבים שווים ציינו 5 כוכבים גרועים ציינו 5 מקצועות אהובים ציינו 5 מקצועות שנואים ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים ציינו 5 טעמי גלידה ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה ציינו 5 דברים מזיקים ציינו 5 דברים יעילים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם ציינו 5 דברים באקראי ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא... הידעתם..
הצלחתם לציין 200 דברים (אם כמובן עניתם על כל התשובות)!

bar jones

New member
אני עניתי על השאלון דמאט!

אבל בגלל התקלות באתר.. זה לא נשלח..

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תוד רבה אמילי!
של ענבלירון
ציינו 5 דברים שיש לכם:חמצן,מים,משפחה,פון,שמיעה? ציינו 5 דברים שאין לכם:כוחות על,מיליון דולר,מכונת זמן,תעודת זהות,חבר ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם:בחילה,ילדים,מזל רע,מישהו שיירצה להרוג אותי,הדיוידי של מקפליי ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם:וילה בקיסריה,וילה בקיסריה,וילה בקיסריה,וילה בקיסריה,וילה בקיסריה ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם:5 ומעלה דיסקמנים,מלא דיסקים,פון של מוטורולה,צורב,בעיות רפלקסים ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם:חיים,מחשב,וידיאו/דיוידי,מלא דברים במחשב,רמקולים ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים:גזענות,אנטישמיות,היטלר,ערבים,שמאלנים. ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים:אלוהים,אמא,אלון,אלכס,סבא,קרובים מגטו לודז' ז"ל ציינו 5 פירות אהובים:בננה,ענבים,תפוח,מלון,תפוז ציינו 5 צבעים אהובים:שחור,לבן,סגול,ורוד,כחול ציינו 5 פירות שנואים:?????????????? ציינו 5 צבעים שנואים:???????????. ציינו 5 מאכלים שנואים:כל מה שחריף מדיי או לא כשר.ודגים,או מה שפג תוקפו ציינו 5 מאכלים אהובים:פירה,פסטה,סלט קליפורניה,סיני,מרק ציינו 5 סרטים יפים:טיטניק,13,משפטי נינמברג,הפסנתרן,הצלצול ציינו 5 סרטים משעממים:שוטרים ללא הפסקה,מלחמת העולמות,סרטי התאומות אולסן,לוכד החלומות,גברים בשחור2. ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות:מת לצעוק2,פאנטום האופרה,רשימת שינדלר,אני רובוט,פארק היורה2. ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם:הפירות האקזוטיים שפירסמו בעיתון. ציינו 5 אתרים מומלצים:MSN ישראל..לא יודעת... ציינו 5 אתרים לא מומלצים:לא יודעת... ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה:??????.. ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה:?????????.. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:דאגי סטייל ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים:?????????. ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...):ווירדו,חנון,אנטי,עפיפון,פטיש,וונאבי ציינו 5 ידידים טובים:ברשירה,רום
,מלמל,אסף,יותם ציינו 5 ידידות טובות:מור,איילת,שרון,פוינטר,מעיין ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים:קורל(סתאאאאאם
),גולן,מלמל,שלונסקה,דין,חנוכה ציינו 5 הערצות שלכם:ביונסה,דסטניז צ'יילד,פייטסטאר,מקפליי,באסטד ציינו 5 כוכבים שווים:??????? ציינו 5 כוכבים גרועים:????????. ציינו 5 מקצועות אהובים:היסטוריה,תנ"ך,אנגלית,אזרחות,מדעי החברה ציינו 5 מקצועות שנואים:מתמטיקה,ביולוגיה,הבעה,בנדסה,גיאוגראפיה ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים:??????? ציינו 5 טעמי גלידה:שוקולד,וניל עם עוגיות,שוקולד עם עוגיות,שוקוניל,תותים ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה:חיים,אהבה,מקפליי,מוזיקה,בעיות? ציינו 5 דברים מזיקים:זיהום,שנאה,שקרים,דורק,מדע מערבי ציינו 5 דברים יעילים:אמונה,מחשבה חיובית,מטריקס,הקשבה,חברים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם:מוות,גיהנום,אש,חוסר אוויר,אהבה ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:חברים,אינטרנט,אנגלית,שליטה עצמית,בית ספר ציינו 5 דברים באקראי:מה? ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא...: ארץ-פינלנד עיר-פרדס חנה חי-פרה צומח-פרח דומם-פנס שם לבן-פיליפ שם לבת-פארן הידעתם.. הצלחתם לציין 200 דברים (אם כמובן עניתם על כל התשובות)!וואלה?! תודה רבה שוב פעם אמילי!

sap sapir

New member
אניאניאני

ציינו 5 דברים שיש לכם: בגדים אוכל מיטה טלויזיה ומחשב (טפו טפו טפו) ציינו 5 דברים שאין לכם: בריכה
מכונית עם גג נפתח, אין לי חבר, אין לי כח אין לי שיעורים ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם: מחלות (טפו טפו טפו) עגיל בלשון חצ'קונים חרקים בבית ואחות קטנה ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם: מלאא כל מיני בגדים ונעלים בריכה ומכונית משלי וחבר וזהו ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם: משקפיים בעיקרון אני עם עדשות אבל בכל זאת זה מעצבן גשר בגרויות מבחנים ותלתלים ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: גובה סביר, רזה, זיכרון טוב חחח בית נורמלי ואוכל ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: שמשקרים לי שמבטיחים ולא מקיימים שמאחרים שקוטעים אותי באמצע שאני מדברת ושמתלהבים חחח ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: הומור ספונטניות לבלות לאכול ומחשב ציינו 5 פירות אהובים: מנגו אבטיח מנדרינה שסק ותפוז ציינו 5 צבעים אהובים: שחור כחול ורוד סגול וירוק ציינו 5 פירות שנואים: תפוח בננה אשקולית אפרסק וזהו ציינו 5 צבעים שנואים: כתום זוהר צהוב זוהר וזהו ציינו 5 מאכלים שנואים: אורז אפונה קציצות עמבה ועגבניה ציינו 5 מאכלים אהובים: שוקולד סוכריות מנגו עוף בגריל ונקנקיות ציינו 5 סרטים יפים: סיפור סינדרלה ילדות רעות הצלצול 1+2 ובקול גדול ציינו 5 סרטים משעממים: לא רק בלונדינית 2, איילנד, הלבוי, גדליטור איך שלא רושמים חח ושר הטבעות ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות: רק ידידים, השדים של אמילי, מגרש השדים, סיינס והסרט של מקפליי אני לא יודעת איך יקראו לו בעברית חח ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם: אמממ לא יודעת ציינו 5 אתרים מומלצים: הפורום, האתר של ליטלושש, האתר של דאגי, מיי ספייס ומילון מורפיקס חחחח ציינו 5 אתרים לא מומלצים: כל האתריים שצריך לעשות איתם עבודות חחח ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: ג'ינס של לי קופר, חצאית ורודה 2 חולצות גולף והעוד חצאית ג'ינס ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: מלאא כמעט הכל ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: מגפיים עם פרווה חצאית מנו ניים אולי אני אקנה אותה וזהו לבנתיים ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: גזרה גבוהה חחח ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...): פריקים הומואים שקסים חחחח ולא יודעת ציינו 5 ידידים טובים: אלון טל עומרי יובל ורוני ציינו 5 ידידות טובות: רותם ליאור עדי שירלי ומיטל ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: מורןןן הבן אדם הכי מעצבן בעולםםם גל אלון יעל וערן ציינו 5 הערצות שלכם: מפורסמים כאילו? מקפליי דאגי וזהו ציינו 5 כוכבים שווים: דאגי הארי דני מתן דסקל חח ואבי מהשמינייה ציינו 5 כוכבים גרועים: כל הילדים האלה שמשחקים בסרטים האלה בערןץ הילדים כאילו שהם מכינים את הסרט חחח ציינו 5 מקצועות אהובים: מתמטיקה סיפרות ספורט תושב"ע ואנגלית ציינו 5 מקצועות שנואים: היסטוריה ביולוגיה לשון דמוקרטיה וערבית ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים: אה? ציינו 5 טעמי גלידה: מסטיק ריבת חלב וניל פיצפוצים שוקולד וזהו ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: לא יודעת חחח ציינו 5 דברים מזיקים: צבעי מאכל עישון סיגריות עישון סמים עישון נרגילות ולשתות הרבה אלכוהול ציינו 5 דברים יעילים: לשמוח לאכול בריא להיות מצליחים ולא יודעת חחח אני סתם ממציאה ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: מוות חושך מקומות סגורים חרקים ומבחנים ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: לא יודעת ציינו 5 דברים באקראי: בלה בלה בלה בלה בלה ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא...פרה, פ"ת, פלאפון, פנינה, פרח סוף סוף נגמרר

My Bunny

New member
ממ

ציינו 5 דברים שיש לכם- מחשב, חדר, מוח, דיסק של טרי דורס דוואן *עדיין מתלהבת* שאיפות ובובות. ציינו 5 דברים שאין לכם- אייפוד, גיטרה, יופי, טרי דורס דוואן וארנב ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם- מקק, אבוקדו, שיער מתולתל, עור שחום.. ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם- לינע, ג'ני, קלרי אלה ג'וני ממ ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם- ג'וני חח סתם אף גדול רגליים מכוערות אח מטומטם אופי דפוק ובצפר מחורבן =] ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: שיער אף אוזניים גרביים וכ"ו ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים, קנאה, שנאה, צביעות, ערסים ושמש ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: חורף, חיות, אלסטאר לינע, ג'ני ועוד ועוד ציינו 5 פירות אהובים: תפוחי, תפוזי בננה אפרסק תות ציינו 5 צבעים אהובים שחור לבן כחול אדום וירוק ציינו 5 פירות שנואים לא שונאת פירות ציינו 5 צבעים שנואים צהוב ורוד מממ ציינו 5 מאכלים שנואים אוי זה קל.. עגבניות, חסות, פלפל ירוק, אבוקדואים פטריות.. ציינו 5 מאכלים אהובים פיצה, המבורגר שניצל ספגטי ציינו 5 סרטים יפים טוב דיי אין לי כח יותר. ציינו 5 סרטים משעממים ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם ציינו 5 אתרים מומלצים ציינו 5 אתרים לא מומלצים ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...) ציינו 5 ידידים טובים ציינו 5 ידידות טובות ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים ציינו 5 הערצות שלכם ציינו 5 כוכבים שווים ציינו 5 כוכבים גרועים ציינו 5 מקצועות אהובים ציינו 5 מקצועות שנואים ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים ציינו 5 טעמי גלידה ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה ציינו 5 דברים מזיקים ציינו 5 דברים יעילים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם ציינו 5 דברים באקראי ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא...

למעלה