לא חושב שהצלחתי למצוא משהו היום שנשמע כמו לדזפ. היו להקות מוצלחות מאז שהיא התפרקה, אבל לא כאלה שממש הושפעו מעבר לכך שאפשר לומר שיש להם השפעות לדזפ. ההארד רוק של גאנז ו-ACDC לא נשמע לדעתי אותו הדבר.
אי אפשר להסביר את העוצמה הזו במילים. הייתם צריכים להיות ב- O2 Arena לפני שבועיים כדי להרגיש איך זה נכנס דרך העצמות ... אבל - אם תשאלו איזו להקה מזכירה לי את הסגנון של Black Sabbath אז אומר שה "יהודים" נשמעים דומה.
שזה אותו דבר, אבל זאת הזדמנות להגיד כמה אני אוהב את שני הדיסקים שלהם גם - ההופעה ו-Coming Into Clarksdale וכמובן את 15 ההופעות-בוטלגים שלהם שיש בכל פינה באינטרנט. אתם גם אוהבים את Robert Plant והדיסקים שלו? Dreamland הוא הצדעה למוסיקה פסיכדלית של סוף שנות ה-60 ויש לו אוסף דיסקים כפול מעולה.
ההבדל בין הארד רוק בקושי לבין מטאל או בין הלהקה שיסדה את המטאל בכללי לבין הלהקה שהסולנים שלה מחקים סולנים שמחקים סולנים שמחקים סולנים שפיתחו סגנונות מוסיקלים שלמים. הפטרובר הזה ממש מנסה, ללא הצלחה, להיות הסולן של סטון טמפל פילוטס, ואשתו עם הקול סיגריות שלה לא ממש מרשימה, יחסית לבחורה. הייתי מגדיר אותה כמרחק שנות אור מג'ניס ג'ופלין.
ברור שאף אחת מהלהקות שאני אזכיר לא מתקרבת ללד זפלין, אבל אם יש יורשים, אז אלה היו יכולים להיות גאנז אנד רוזס. במשך 6 שנים שהם פעלו הם היו הלהקה הכי גדולה בעולם. אם לא היו המריבות הטיפשיות בין אקסל לכל השאר ואם סלאש היה נשאר - הם ללא ספק היו היורשים של לד זפלין. גם פרל ג'ם והפפרס מושפעים במידה רבה מלד זפלין, אבל מבחינת סגנון הם שונים וגם גאנז מתאימים בהרבה להיות היורשים.
אין להקה שהיא ממש ממשיכה את דרכם, יש להקות רוק שלקחו פה ושם מוטיבים מלד.... ואני נוטה להסכים עם BOOKEY1 שהיהודים שלנו קצת מזכירים אותם או לפחות מנסים (אני באופן אישי מאוד אוהבת את מה שהם עושים)