../images/Emo153.gif אניD:
ראשון- "למדתי" למבחן במתמטיקה XD חזרתי בשלוש והתחלתי ללמוד בחמש... נחשו מתי סיימתי)*^& נכון! בחמש ושתי דקות D:
שני- היה יומולדת לחברה הכי טובה שלי()*&^% והיה כל כך כיף D: הלכתי אליה אחרי בית ספר וזרקתי עליה בלונים וכאלה D: ואז הסתובבנו וחזרנו אליה והסתובבנו והלכתי הביתה D: וגם היה לי בבית ספר את המבחן במתמטיקה XD
שלישי- היה יום ממש כיף! אביב שמעה חפירות D: היינו בהצגה והיה כל כך מצחיק XD הבית ספר שלנו הגיעה מוקדם או שאלה שהיו שם איחרו ביציאה שלהם וחיכינו שעה שלמה XD והיה כל כך מגניב. כל הבית ספר היה בדשא XDD כאילו החטיבה... וזה לא היה במזכרת בתיה D: זה היה בגבעת ברנר... שזה 15 דקות נסיעה מפה XDDDD והזמינו אוטובוסים! אם היינו הולכים ברגל היינו מגיעים בול בזמן XD ואז חזרתי הביתה מאוחר כי נסחבנו הביתה... ואז בארבע וחצי ככה התחלתי ללמוד לבוחן בספרות XDD
רביעי- בוחן בספרות ואני לא חושבת שהיה משהו בערב X:
חמישי- נסעתי עם חברתי היקרה לקניון ברחובות וקניתי את פריטי. אוד_()*&^%$#$%^$&^%*&^()*
שישי- היה כל כך משעמם X: אבל! דיברתי עם חברה שלי במסנג'ר [חברה מועידות וכאלה D: אבל היא ממש חברה טובה שלי D:] ואז הכנתי שיעורים ושוב הייתי במחשב... עד שבע D: משתיים XDDDDDDDDD
שבת- שוב דיברתי איתה
אני כל כך אוהבת את הילדה הזאת *-*. מישהו קרא את חפירתי? XD אה כן, כל השבוע מ
ראשון עד חמישי אחותי הייתה בגדנ"ע()*&^%$^%#$^%