השבוע שעבר

../images/Emo199.gif השבוע שעבר ../images/Emo199.gif ../images/Emo101.gif

עוד פעם כולם שכחו מה קרה להם השבוע?
תנהלו פנקס או משהו
ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

../images/Emo3.gif

ראשון - מבחן בהסטוריה שני - כלום.. שלישי - מבחן במד"ח-קיבלתי 80 D:: ואנסין באנגלית ,הלך ממש טוב
רביעי - כלום.. חמישי - מבחן בתקשורת שישי - .. שבת - נסעתי לרשל"צ

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאא איפה היית בראשל"צ?../images/Emo2.gif

פעם הבאה כשאת באה, צרי קשר

NoAmItA ChAn

New member
אני התחלתי לרשום בפלאפון! נכנעתי לטכנולוגיה

TT ראשון - קוסמטיקאית. שני - שיעור גיטרה. שלישי - סבתא. רביעי - נפגשתי עם חברות. חמישי - הלכתי לחברה שלי אחרי הצהריים ובערב נסעתי ממנה למחזמר עם הכיתה, "מייק" על מייק ברנט. זה כל כך יפהההה *__________* שישי - מנוחה :) שבת - נסענו לחברים ^_____^ אני חושבת שזה יותר אפקטיבי אם אנשים רושמים את השבוע שהולך להיות, לא?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהתקבלתי למגמה מדעית, או יה../images/Emo8.gif

ראשון- כלום
שני- אמרתי לו שאני אוהבת אותו
ז"א ביקשתי מחברה שלי שתגיד לו
שלישי- כלום
רביעי- מבחן במדעים+ חברה באה עלי ללמוד לבוחן בלשון
חמישי- בוחן בלשון [קיבלתי 99]+ שיעור גיטרה והתבלבלתי עם התשלום למורה
שישי- כלום
שבת- כנ"ל שבוע טוב

Mori C

New member
../images/Emo41.gifכל הכבוד!../images/Emo13.gif

ובהצלחה שיהיה לך שם

fobnikit

New member
../images/Emo15.gif

ראשון -היינו בסינמטק הכל היה משעמם .סתם הביאו לנו כל מיני קטעים מסרטים שקשורים בנוער ואחרי זה ראינו סרט שקוראים לו "לרכב על הלוויתן" או משהו כזה והכל זה באינדיאנית שירים באינדיאנית וכאלה XD שני -לימודים,כדורעף,טלויזיה כמו כל יוםD: שלישי -היה לנו יום משטרה מטומטם.ףמה שהכי אהבתי זה כשהביאו כזאת בובה של תינוקת על מושב של מכונית ובהתחלה היא הייתה לא חגורה כדי להדגים לנו מה קורה והיא נפלה על הרצפה בבום
[אני סדיסטית קצתD:] רביעי -לימודים ושום דבר מעניין
חמישי -מוזאון המדע בירושלים .היה די נחמד האמת ופיספסתי מתמטיקה
[המקצוע הכי שנוא עליי
] שישי -מבחן באנגלית ואז כוכב נולד בית ספרי.נוכחתי לדעת שיש לי ילדים מאוד כישרוניים בבית ספר
שבת -בבית כל היום מהמבטבח לספה למיטה חחח

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo3.gif

ראשון - שיעור גיטרה
שני - נפגשתי עם חברה והיה ממש כיף
ואחר כך הלכתי לבקר את דוד שלי בבית חולים. שלישי - פעולה. רביעי - יצאתי עם חברות וידידים שלי והיה ממש כיך ומצחיק XDD חמישי - פעולה, והלכנו לקומונה של הקומונריות שלנו !
שישי - סמינר מח"ץ. שבת - סמינר מח"ץ - והיה ממש כיף והכרנו ילדים ממש ממש נחמדים
שבוע טוב לכולם

3has3

New member
../images/Emo153.gif אניD:

ראשון- "למדתי" למבחן במתמטיקה XD חזרתי בשלוש והתחלתי ללמוד בחמש... נחשו מתי סיימתי)*^& נכון! בחמש ושתי דקות D: שני- היה יומולדת לחברה הכי טובה שלי()*&^% והיה כל כך כיף D: הלכתי אליה אחרי בית ספר וזרקתי עליה בלונים וכאלה D: ואז הסתובבנו וחזרנו אליה והסתובבנו והלכתי הביתה D: וגם היה לי בבית ספר את המבחן במתמטיקה XD שלישי- היה יום ממש כיף! אביב שמעה חפירות D: היינו בהצגה והיה כל כך מצחיק XD הבית ספר שלנו הגיעה מוקדם או שאלה שהיו שם איחרו ביציאה שלהם וחיכינו שעה שלמה XD והיה כל כך מגניב. כל הבית ספר היה בדשא XDD כאילו החטיבה... וזה לא היה במזכרת בתיה D: זה היה בגבעת ברנר... שזה 15 דקות נסיעה מפה XDDDD והזמינו אוטובוסים! אם היינו הולכים ברגל היינו מגיעים בול בזמן XD ואז חזרתי הביתה מאוחר כי נסחבנו הביתה... ואז בארבע וחצי ככה התחלתי ללמוד לבוחן בספרות XDD רביעי- בוחן בספרות ואני לא חושבת שהיה משהו בערב X: חמישי- נסעתי עם חברתי היקרה לקניון ברחובות וקניתי את פריטי. אוד_()*&^%$#$%^$&^%*&^()* שישי- היה כל כך משעמם X: אבל! דיברתי עם חברה שלי במסנג'ר [חברה מועידות וכאלה D: אבל היא ממש חברה טובה שלי D:] ואז הכנתי שיעורים ושוב הייתי במחשב... עד שבע D: משתיים XDDDDDDDDD שבת- שוב דיברתי איתה
אני כל כך אוהבת את הילדה הזאת *-*. מישהו קרא את חפירתי? XD אה כן, כל השבוע מראשון עד חמישי אחותי הייתה בגדנ"ע()*&^%$^%#$^%

Mori C

New member
../images/Emo41.gifכן XDD

מזל טוב לחברה שלך! תתחדשי על ההדיסק פריטי. אוד. ומזה גדנ"ע?
ושמחה שנהנת השבוע

3has3

New member
../images/Emo153.gif גדנע זה הכנה לצבא D:

שבוע שלם במיני טירונות XD היה סיפור ממש מצחיק שמורה שחזרה משם ביום רביעי סיפרה לנו [היא המורה שלי למדעים ומחנכת של אחת כיתות י"א
]. המפקדות ישבו להם בחדר עד שהן נרדמו... ואז אחת ישבה בחדר של הבנים והיא כמעט נרדמה... ואז איזה אחד הסתובב במיטה ועשה רעש כי הוא בעט בחלון או משו... אז היא העירה את כולם, הוציאה אותם בתחתונים [ככה הם ישנו D:] והריצה אותם שם XDDDDDDD אחותי אמרה לי שגם להן עשו את זה X:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחחחח XDD

איזה מסכנים
עכשיו הם ילמדו לא לעשות רעש חחחח DD: וגיוס קל לאחותך

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

ראשון - שכחתי, באמת X: שני - יצאתי לקניות ולא זוכרת מה עוד, אני רק זוכרת שהייתי רוב היום בחוץ :O שלישי - לא עשיתי כלום XD רביעי - נסעתי עם אמא לת"א, טיילנו וקנינו בגדים חדשים שכמעט שכחנו בבית קפה שם XDD חמישי - הלכתי עם אמא שלי לשתות קפה בקניון ולקנות כל מיני מוצרי אפייה D: חותכנים, תבניות בצורות וכל זה שישי - כלום שבת - כלום :|

למעלה