יש לי חלום

../images/Emo199.gifיש לי חלום../images/Emo1.gif

"רק החולמים מגשימים.." -מה החלום הכי גדול שלכם? -האם אי פעם התגשם לכם חלום? -את/ה טיפוס "חולם" ומעופף? -אמרו לכם פעם להפסיק לחלום? -יש לכם חלומות הזויים(בלילה)? -אתם זוכרים מה אתם חולמים? לעולם אל תפסיקו לחלום, אל תפסיקו לשאוף להכי גבוה שאפשר אל תפסיקו לנסות להגשים את החלומות שלכם. לעולם אל תפסיקו להגשים. אם יש לך חלום אתה מסוגל להגשים אותו, לפעמים חלומות מתגשמים.

inbarIL

New member
"איך הרחובות ריקים מהחלומות שלנו"

-מה החלום הכי גדול שלכם?לא יודעת, האמת. למצוא אושר, למצוא אהבה, לחיות את החיים כמו שצריך...קשה קצת להגדיר. -האם אי פעם התגשם לכם חלום?כן. ואני לא אפרט.
-את/ה טיפוס "חולם" ומעופף? בערך
-אמרו לכם פעם להפסיק לחלום? לא אמרו אמרו. אבל אמרו בצורה מסוימת, העולם החיצוני לבית שלי. ולא הקשבתי. כמו שצריך. -יש לכם חלומות הזויים(בלילה)?לעיתים. יש לי הרבה מאוד חלומות שקשורים לרגשות שלי ביומיום, בדר"כ. כל מיני דברים שהייתי רוצה שיקרו, דברים שמעיקים עליי, דברים שאין לי אומץ להתמודד איתם במציאות.. -אתם זוכרים מה אתם חולמים? לפעמים.

אני חולמת המון../images/Emo13.gif

-מה החלום הכי גדול שלכם? יישמע לכם קיצ'י אבל כבר ראיתם בי את הפן הזה, פשוט להיות מאושרת. מבחינת הכל
-האם אי פעם התגשם לכם חלום? כן, לממתי להדרך בצופים, והגשמתי את זה
מדהים. -את/ה טיפוס "חולם" ומעופף? חח איפה מיכלי
? סתם אבל בעיקרון כן... אני הרבה ב"עולם שלי"... -אמרו לכם פעם להפסיק לחלום? לא, וגם אם יגידו אז פחח עליהם. -יש לכם חלומות הזויים(בלילה)? וואו כן :| זה נוראי, יש כמה שממש לא עוזבים אותי... -אתם זוכרים מה אתם חולמים? בדר"כ כן, במיוחד אם זה קרוב לזמן שאני מתעוררת.. וכמו שבן אדם אחד מאוד מוכשר [וחתיך, וחמוד, ומתוק ומדהיםםם ובעלי
..] אמר: "עוד ועוד ועוד ועוד ועוד... אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום.."

Miss Nat

New member
חלומות.

"רק החולמים מגשימים.." -מה החלום הכי גדול שלכם? להיות מאושרת ולנצל כל רגע :) לראות את הסובבים סביבי מחייכים. -את/ה טיפוס "חולם" ומעופף? לצערי כן.. חח לפעמיים אני חושבת שזה גם קצת יותר מדיי מוקצן.. תכונה שלילית שלי. אני יכולה לשים משהו במקום אחד ושניה אחר כך לשכוח איפה הוא. -אמרו לכם פעם להפסיק לחלום? לאאא , זה דבר טוב לחלום ולשאוף כמה שיותר גבוהה.. חח גם אם אלו דברים הזויים שלא יתגשמו לעולם. -יש לכם חלומות הזויים(בלילה)? -אתם זוכרים מה אתם חולמים? לפעמיים,יש חלומות שאני זטכרת עד היום ויש חלומות שאני לא זוכרת בכלל.. יש גם חלומות שהייתי מעדיפה לא לזכור. לעולם אל תפסיקו לחלום, אל תפסיקו לשאוף להכי גבוה שאפשר אל תפסיקו לנסות להגשים את החלומות שלכם. לעולם אל תפסיקו להגשים.

ברצוווק

New member
לפעמים חלומות מתגשמים . . .

-מה החלום הכי גדול שלכם? להיות בריאה מאושרת , להצליח בכל מה שאבחר ושכך גם הסובבים אותי . -האם אי פעם התגשם לכם חלום? כן
-את/ה טיפוס "חולם" ומעופף?יותר מדי
-אמרו לכם פעם להפסיק לחלום?לא
-יש לכם חלומות הזויים(בלילה)? תלוי למה קוראים 'הזוי' , יש לי חלומות דיי מוזרים בואו נגיד ככה . אבל לא תמיד . -אתם זוכרים מה אתם חולמים? כן .

למעלה