סופשבווווווע רגוווווווע

../images/Emo199.gif סופשבווווווע רגוווווווע ../images/Emo133.gif ../images/Emo223.gif

פתחתי רק כי יש לי חפירה לציטוטיםXD
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ שבוע טוב ^^

Who's gonna save you when I'm gone? ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? All i want for christmas Kill all your friends My way home is through you Heaven help us Cubicles
שיר השבוע בכללי? The red jumpsuit appratus - Atrophy In fate's hands Waiting
30 Seconds to mars - Kings and queens This is war Dead by sunrise - Crawl back in Let down Alter Bridge - Watch over you
Dashboard Confessional - Stolen Green Day & Oasis - Boulevard of broken dreams VS. Wonderwall
Oasis - Stop crying your heart out Oasis - Live Forever
אמן/אלבום השבוע? The Red Jumpsuit Apparatus - Don't you fake it 30 Seconds To Mars - This is war Dead By Sunrise - Out of ashes
ספר/סרט/תוכנית השבוע? תוכנית- מסודרים
, איך פגשתי את אמא, צחוק מעבודה, רמזור.
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
חתונה של דודים, שמצד אחד הייתה כיף כי היו חתיכים*-*, אבל מצד שני זה היה בהפרדה כי הם דתיים.
עצבים כל השבוע.
לפחות שישי שבת נרגעתי קצת.
רזיתי. לא, זה לא כיף שכל המכנסיים פתאום גדולים.
אבל נראה לי עליתי חזרה במשקל למה טחנתי כל השבת רק שטויות. -_-
מפגש חנוכה?
ציטוט השבוע? טוב, זה יותר סיפורים.
-- החתונה הייתה בהפרדה של נשים וגברים [><] קיצר אני כל הדרך מתבכיינת מה אני אעשה בשולחן בלי האחים המצחיקים שלי, ובאמת הייתי תקועה עם בת דודה שלי וכל הזקנות מסביב
קיצר, אנחנו עולים במעלית אנחנו רואים שכתוב בדף 'נשים קומה 3 גברים קומה 4' חגי: "טוב שלא בבניינים שונים. טוב שלא כל אחד בבית שלו וזהו! מה זה ההפרדה הזו?!' ואני 'לא רוצה נווווווו;; חגי- תהיה זמין, עוד חצי שעה נפגשים בלוביXDD' אבל בסוף זה לא היה בבנניינים שונים, זה היה באותו מקום פשוט מאוד עם דבר כזה שמפריד בין שני הצדדים
אז ממילא כל 5 דקות אחים שלי יצאו לעשן, אז יצאנו גם אני ובת דודה שלי, והיה מצחיק<: -- ~אני ובת דודה שלי הלכנו לשירותים. אני נכנסתי והיא חיכתה לי~ ~אני מדברת איתה תוך כדי, והגיעה מישהי מבוגרת ושאלה איך קוראים לה ואיך היא קשורה לחתן ולכלה, והאישה אמרה לה גם איך קוראים לה. האישה שאלה את בת דודה שלי איך קוראים לי אז בת דודה שלי אמרה 'עדי' ואז חשבתי שהיא קוראת לי אז אמרתי 'אני חיה' והאישה אמרה 'נעים מאוד חיה'
ואז בדיוק יצאתי 'לאלא, לא קוראים לי חיה
קוראים לי עדי!~ זה היה –נורא- מצחיק
-- ראיתי מישהו בחתונה, מה-זה חתיך, עם שיער שחור ופוני לצד, די נראה אימואי, והשיער חלקקק שחור מדהים כזההההה, העיניים יצאו לי *-* קיצר, מסתבר, שהוא האח של החתן! כי ראיתי שהוא עמד בחופה וזה, אבל לא הבנתי איך הוא קשור כי החתן ממש דתי, ברסלב. קיצר, כל החתונה אני ובת דודה שלי עם העיניים עליו חחח עוקבות אחריו לכל מקוםXD הוא גם נכנס לצד של הנשים, אפילו שהיה לו אסור. כנראה שהוא לא דתי בכלל. אניואי, היה עוד אחד קטן עם שיער שטני כזה קארה, אם אני לא טועה, עם עיניים תכלת/ירוקות, לא הכי שמתי לב, אבל חתיך*-* מסתבר שהם אחים! קיצר היו שם –המון- חתיכים *-* במיוחד ההוא עם השיער, איןןןןןן [ביררתי איך קוראים לו ומה השם משפחה אבל אני לא מוצאת אותו בפייס;; האמת לא נראה לי שאלה פרטים נכוניםXD] קיצר שלחתי את אחי שגיא לצלם אותו חחחחחחחח אמרתי לו שיצלם עם הפלאפון שלי, ואחי כזה 'נו הוא יחשוב שאני הומו שהתאהבתי בו'
קיצר אחי נכנס כזה ועוקב אחריו עם המצלמה חחחחחחחחחחחחח נקרעתי!! וחגי כל רגע אומר לי 'תראי את שגיא משחק אותה בלש, איך הוא עוקב אחריו'
הוא לא הצליח לצלם כלכך ברור, אחר כך שלחתי את בן דוד שלי, שהוא האח של הכלה, קיצר הוא ישר קלט שנדלקתי על ההוא
אבל גם הוא לא צילם ברור כלכך >< 2 החתיכים ישבו על הספא ודיברו וזה, ובן דוד שלי יושב על כיסא מולם מנסה לצלם חחחחחחחח יואו זה הרג פשוט. קיצר, הנה תמונה, לא ברורה אבל אין מה לעשות -> -- חגי: פעם אחת אנג'ל כשהיא הייתה בת שנתיים עשתה לי פיפי על המיטה. קיצר מה-זה התעצבנתי עליה, נתתי לה כאפה העפתי אותה למסדרון השני. כמו המשחק הזה בפייסבוק עם הכלב שבועטים בו
הוא כזה רשעXD ;;
תמונת השבוע? נו, זה -_-
תכנונים לשבוע הבא? לא זוכרת אם יש, כנראה שלא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
*דיליי* הרגת אותי עם הסיפורים! XDDDDDDDDDD

רק אצלי יש חתונות פעם בשנתיים, וגם אז אני עם בני דודים הקטנים שלי ועם אחי ואין שם חתיכים בכלל? ;_;

A Kiss To Kill

New member
הלב של אמא מתפוצץ...../images/Emo228.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אבות ובנים-אביתר בנאי ישי לוי-אישה נאמנה [חד פעמי, המילים יפות, נשבעעעעת!] מה שהלב שלי בחר-קופי אפללו אמילי קרפל-חוץ ממך אמילי קרפל-נמשים עד מחר-אביתר בנאי כלום לא עצוב-אביתר בנאי בין החלומות-דור דניאל ואת-הראל סקעת
אמן/אלבום השבוע? אביתר בנאי
קובי אפללו
ואמילי קרפל
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר-דור הפרוזאק סרט-מולד הירח
תוכנית-פמלי גאיייייייייייייייייי
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
תיכננתי סוף שבוע כלכך טוב עם חברה
מתוך 4 הצעות ללצאת לאנשהו בשישי איכשהו לקחנו את זאת שנראית הכי טובה והסתברה כהכי פחות טובה..
הכרתי מישהו ממש חמוד
אותו מישהו עשה רייסים ודריפטים על הכביש כשהייתי איתו באוטו
הייתי בטוחה שאני עומדת למות O_O
חברה שלי הקיאה בגלל אלכוהול, זה הדבר שאני הכי שונאת שעושים.. כשלא יודעים לשתות
ראיתי אותו שוב אחרי שלושה חודשים וחצי... היה לי כייף והבנתי שאני כבר לא מרגישה אליו כלום
התקרבתי אל מישהי ממש חמודה שהכרתי לא מזמן והיא נמצאת באותו מצב כמו שלי ככה שהיה לי כיף לגלות
הייתה לי שיחה ממש כייפית עם ידיד שלי, התגעגעתי אליו
למדתי על עצמי דברים חדשים
מבחנים.. אני לא עומדת בלחץ ורואים את זה בציונים :-\
עבדתי במקום כלכך נוראי שדוחה אותי לחזור לשם
הייתי בהצגה מעולה!
ציטוט השבוע? "ולעולם שוב לא רוצה להתאב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט..." "כמו בהזייה אני חוזר לנקודה שבה התחלתי אז ללכת בתקווה שלא לזחול בתוך כל זה נדמה, אני מתקרב עומד על הקצה...." מההצגה: "התחת שלה נראה לי מוכר.." "מה מוכר, מה אתה קורא בתחת?!" "אני אקצוץ אותו דקדקדקדקדק" "האאא לא ידעתי שזה מלון כזה!" "לא בגדתי בך איתה" "חחחחחחחחחחחח" *מבט* "סליחה הייתה לי ליחה!" חחחחחחחחחח איזו הצגה מצחיקה, כלכך נקרעתי! "איש לעולם לא יוכל להבין את עוצמת הזיכרונות שלי. הם כל כך מוחשיים וחיים עד שאין לי צורך בפסיכיאטרים שיאמרו לי שהם אלה שמשגעים אותי. תת ההכרה שלי לא קברה אותם, הסופר אגו שלי לא ריסן אותם, הם נמצאים במרכז ובחזית, הם פועלים עכשיו וכאן..." דור הפרוזאק/אליזבת וורצל.
תמונת השבוע? תמונה..?
תכנונים לשבוע הבא? לימודים לימודים לימודים חופששש
מסיבה
כלכך התגעגעתי לזה, אני כלכך אוהבת את הרעש של המועדנים ולרקוד עד הבוקר..כיףכיףכיף! ימי הולדת של ידידים מקסימים שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע נפלא! ומוריקקקקקקקקקקקק,מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

Rose131

New member
להלהלהל

שיר השבוע של MCR? This is the best day ever. אפילו התחלתי לכתוב עליו סונגפיק והפסקתי באמצע. שיר השבוע בכללי? אההה.. לאיודעת.:O אמן/אלבום השבוע? כלמיני. סמאשינג פאמפקינס, המון MCR והמון דה יוזד, קצת HIM, קצת דיסטרבד.. שבוע נוסטלגי כזה. ספר/סרט/תוכנית השבוע? סיימתי את נאמנות גבוהה של ניק הורנבי!
משהו טוב/רע שקרה השבוע? שבוע מלא התגברויות, נגיד את זה ככה. קשה וטוב. ציטוט השבוע? "ניסיתם לפקסס מהמכונת צילום?" תמונת השבוע? אני מנסה לעשות משהו והלנה מדגמנת למצלמה
תכנונים לשבוע הבא? סדנת הישרדות *מתה*

למה הפסקת לכתוב את הפיק? ../images/Emo223.gif

אני נורא אוהבת את דיס איז דה בסט דיי אבר
אני רוצה פיק, תמשיכייייייי. אהבתי את קיוביקלס.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifניאמ~

שיר השבוע של MCR? נמ... לא זוכרת? שיר השבוע בכללי? חח פירוט באמן השבוע>>; אמן/אלבום השבוע? סופר ג'וניור, סינמה ביזאר, ליידי גאגא, דבסק, טוקיו הוטל, MCR, מיקה, שיין[SHINEE, אני לא לחלוטין בטוחה איך מבטאים את זה], מיאבי, אראשי, טיפה גאקט וכל מני שטויות אחרות. :) אה וקצת קווין ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר- הצל של ההגמון שסיימתי, ובובות צללים שהתחלתי
סרט- המכשפים מוויברלי פלייס, הסרט
, הארי פוטר 6[בערךXD], טיטניק שראיתי בפעם הראשונה בחיי והוא ממש יפה
תוכנית- אותן תוכניות כמו כל פעם... האוס, אחים ואחיות, תוכניות רנדומאליות של ניק ודיסני... ממ... פול האוס... וסופר ג'וניור שואוXD משהו טוב/רע שקרה השבוע?
היה לי שיעור נהיגה ראשוןD: ציטוט השבוע? לא זוכרת~ תמונת השבוע? הממ, אני מהמחשב השני אז סתם ממה שיש לי פה...
תכנונים לשבוע הבא? ללללללללווווווווווונננננננננדדדדדדדדדוווווווווווווווןןןןןןןןןןןן מאדרפאקרססססס$#%^&%^$#&^*^%$#
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifתודהDDDDDDDDDDD:

ואני מעדיפה חתולה
למרות שאני לא מספיק סאמא בשביל להיות חתול...
-בהיה-

Because Of May

New member
אוקספורד סריט../images/Emo7.gif. H&M וסטארבקס בכל חור../images/Emo7.gif.

+
. המבטא המדהים שלהם שאת שומעת כל הזמן
אין ספק שאני מתגעגעת
.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאכן../images/Emo99.gif

יואו המבטא333333333> אין, מצדי אני אסע ללונדון רק בשביל המבטא3: סתם, ובגלל שזו העיר הכי יפה בעולם בערך3> *אני בכלל לא אובססיבית* *שיעול* כן, טוב, פעם שלישית שלי. D:

STEMINEM

New member
למישו יש סופר גלווו ??....

שיר השבוע של MCR? מה זה MCR ? שיר השבוע בכללי? Edward Maya Feat. Vika Jigulina - Stereo Love Jay-Z Feat. Alicia Keys - Empire State Of Mind Kings Of Leon - Use Somebody ליאור נרקיס - ערב טוב Infected Mushroom - Becoming Insane 30Seconds to Mars - This is War אמן/אלבום השבוע? 30Seconds To Mars - This Is War ספר/סרט/תוכנית השבוע? האח הגדול משהו טוב/רע שקרה השבוע? גריפין המרפסת לאפה כאבי בטן מה לא.. ציטוט השבוע? "הציעו לי לחתום קבע.. והתנגדתי !" תמונת השבוע? תפוז רקוב לא נותן תכנונים לשבוע הבא? לישון כל השבוע בבסיס

../images/Emo216.gifברצינות עכשיו-מה הקטע של האלבום החדש

של 30 שניות?! זאת בערך אחת האכזבות של השנה בשבילי..

Death Of Light

New member
מסכימה איתך../images/Emo10.gif

ביאסו לי תתחת. בהתחלה חשבתי שאני אוהב את זה והתלהבתי,אבל מסתבר שיש שם אולי ארבעה שירים טובים בלחץ. הם הגזימו עם הסאמיטים לגמרי, וגם מרחו כל שיר איזה 7 דקות,שרק שומעים את המעריצים רוקעים ברגלים ושרים ''או,או,או.'' כמעט כל האלבומים החדשים אכזבו אותי השנה. אני מקווה שMCR לא יאכזבו...

למישהו יש סופר גלוווווווווו ../images/Emo223.gif

לא, כי נשבר לי הזין
אוי, זה כזה ישן. [אם לזה התכוונת, האמ.
] אניוואי, חרשתייייייייי על this is war [השיר]
ועלק מה זה MCR, אתה רוצה מכות?

למעלה