סיכום שבועי

../images/Emo199.gifסיכום שבועי../images/Emo199.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום :)

....

יום הכי טוב בשבוע: היום או לפני תחילת הלימודים יום הכי פחות טוב בשבוע: יום רביעי לפני הלימודים משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי חברות אחרי מלא זמן משהו לא טוב שקרה השבוע: שוב התחילו הלימודים אמן/להקת השבוע: נראה לי שלידי גאגא איש השבוע: לא יודעת ספר השבוע: TSSLOBTAEN (הספר של בברי מסגאת דמדומים) תוכנית השבוע: דם אמיתי סרט השבוע: התחלה מאכל השבוע: אין משהו מסויים ציטוט משיר שאפיין את השבוע: "You know I like the way you move it move it" תוכנית לשבוע הבא: לסיים דחוף את החוברת קיץ משהו שבא לכם להוסיף: עוד מעט העונה השניה D:

MY LAMPARD

New member
סיכומיישן

יום הכי טוב בשבוע:חמישי יום הכי פחות טוב בשבוע:יום שני היה על הפניםםםםםםםם משהו טוב שקרה השבוע:ניל פטריק האריס זכה באמי !!! משהו לא טוב שקרה השבוע:מתיו פוקס אהובי לא זכה באמי לצערי הרבבבבבב משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:במוסף "זמנים מודרניים " של "ידיעות" הייתה תמונה קטנה של פול ואיאן
ומשהו מצחיק - אחי בא לבקר והחתול שלי נדלק עליו (לרעה) ולא הפסיק לרדוף אחריו ולנשוך אותו בזמן שאחי בורח ואני נקרעת מצחוק
אמן/להקת השבוע:רונן קיטינג לנצחחח איש השבוע:אמי היקרה
ספר השבוע:"ורוניקה מחליטה למות" של פאולו קואלו....(יצא לקולנוע עכשיו סרט כזה)..מתחילת הספר הבנתי מה יהיה הסוף אז לא הייתה לי הפתעה..אבל ספר נחמד.. תוכנית השבוע:יומני הערפד ,איך פגשתי את אימא סרט השבוע:למרות שראיתי הרבה השבוע..מאף אחד לא נהניתי.... מאכל השבוע:הכל...בזמן האחרון אני כל כך רעבה אני אוכלת מלא
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע:תמונה של הזמר החתיך שלי
תוכנית לשבוע הבא:נראה לי שאני צריכה לעבוד..אני לא עושה כלום (ואני נהנית מזהההה) משהו שבא לכם להוסיף:חתול שמן זה סקסי

morani871

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע: היום
יום הכי פחות טוב בשבוע: אתמול משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: לא הצלחתי למצוא בגדים לחג..
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: קרה האמת לפני כמה זמן.. הייתי בסינמה סיטי ושהלכנו לחנייה היה רכב שכמעט דרס אותי, ואז הוא חזר אחורה ושאל איפה זה קניון הזהב, ואני מתחילה להסביר לו מכל הלב, שמאלה ואח"כ... ופתאום הוא צוחק וכל החברות שלי צחקו ומסתבר שהוא סתם שאל... חוצפן!! אמן/להקת השבוע: הראל סקעת, איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: לא יוצא לי לראות טלויזיה.. סרט השבוע: סטאפ אפ 3.. סרט ממש יפה.. והשחקן חתיךך
מאכל השבוע: חביתה ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: לסדר את החדר לקראת החג ולראות את הפרק הראשון לעונה השנייה של "יומני הערפד" משהו שבא לכם להוסיף:

Ayelet 363

New member
סיכום

יום הכי טוב בשבוע: שישי. יום הכי פחות טוב בשבוע: לא יודעת. משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בחוף הים אחרי שלא הייתי בו יותר משנתיים. משהו לא טוב שקרה השבוע: שעמום. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: סתם, אני, אחותי וחברה היינו בתחנה המרכזית בחיפה והלכנו לכיוון האוטובוסים, ושם לקצה, ופתאום נהיה די שקט, לא היו אנשים בכיוון הזה, והייתה מוזיקה מפחידה! אמרתי להן והן הסכימו איתי (או לפחות אחותי). אחותי החליטה להוציא את הפלאפון שלה ולהגיד לי ולחברה לעשות סרט- מזל שהאוטובוס הגיע בזמן (הייתי בלחץ, ואז כשהגיע האוטובוס אמרתי " Save by the bus". יאי. ניצלתי מהפלאפון... ומהאווירה המוזרה). ברצינות, אני אמרתי לאחותי שזה כמו שכשהיא ראתה על טבעי היא אמרה אל המסך, לדמויות, לא לעשות דברים "כי את\ה בסרט אימה"- כמו נגיד שבסרט אימה עדיף לא להיכנס לכל מיני מקומות. אני יודעת שזו הייתה סתם מוזיקה, אבל אני פרנואידית וההרגשה הייתה כמו בסרט. אמן/להקת השבוע: הקאסט של גלי! איש השבוע: ניל פטריק האריס! ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב- אני קוראת לאט, ובייחוד באנגלית, אבל זה שווה את זה. תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, אחים ואחיות, בנות גילמור, באפי קוטלת הערפדים, צ'אק ופלאש פורווארד. אבל הכי- באפי! סרט השבוע: Dr. Horrible's sing along blog מאכל השבוע: גלידה. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: אין. משהו שבא לכם להוסיף: שבוע טוב לכולם\לכולן!

מסכמ"שת...../images/Emo66.gif

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: רביעי
משהו טוב שקרה השבוע: הרווחתי 350 שקל מבייביסטיר
משהו לא טוב שקרה השבוע: חזרתי לבצפר....
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: כמה ילדים מהשכבה עשו קרב מים בבית ספר חחח.. את המנהל זה פחות הצחיק
אמן/להקת השבוע: קייטי פרי איש השבוע: המנהל התותח שלי!
ספר השבוע:
תוכנית השבוע: יומני הערפד סרט השבוע: "שבועיים מראש" עם סנדרה בולוק ויו גרנט (
). היה אתמול בערוץ 10. מאכל השבוע: הסנדביץ' של אמא שלי ^^ ציטוט משיר שאפיין את השבוע:
תמונת השבוע:
(וואו איזה נוסטלגי השיר שלנו!) תוכנית לשבוע הבא: להתכונן לחתונה של אח שלי! משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום לכולם

hodaya96

New member
סכמ"ש../images/Emo9.gif

יום הכי טוב בשבוע:שישי יום הכי פחות טוב בשבוע:לא היה משהו טוב שקרה השבוע:התחלת הלימודים/מחנכת טובה/מורים חדשים טובים/התנדבות בלתת/חלום על רוברט
משהו לא טוב שקרה השבוע:הסגנית מנהלת עכשיו מנהלת את הבית ספר בגלל שהמנהלת בחופשת הריון והסגנית מנהלת מנהלת את הבית ספר כאלו אנחנו באיזה צבא:/ (חח כמה פעמים רשמתי מנהלתXDD) משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:בהתנדבות.. חחח איזה אנשים מוזרים אפשר לפגושXD אמן/להקת השבוע:וואן ריפובליק איש השבוע:המורה החדשה שלי לתנ"ך ספר השבוע:- תוכנית השבוע:האנה מונטנה לנצח סרט השבוע:- מאכל השבוע:צ'יפסP: ציטוט משיר שאפיין את השבוע:you make me smile (חברה שלי שדברתי איתה המון השבוע ממש גרמה לי לצחוק מהבדיחות שלהXD) תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא:לשרוד עוד שבוע בלימודים.. וראש השנההD: משהו שבא לכם להוסיף:סתם שהרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה בגלל שאני קצת נהייתי עסוקה:/ אני מקווה שאוכל לכתוב פה יותרD:

../images/Emo60.gifעונהנהנה !

יום הכי טוב בשבוע:ראשון/שלישי יום הכי פחות טוב בשבוע:שני משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי שירות לאומי
משהו לא טוב שקרה השבוע:ראיתי את הכלבה של חברה שלי בהרדמה..עיקרו אותה וזה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:מכבי ניצחה 1-0 את בית"ר בטדי והייתי שם :)) / פגשתי חברה שלא ראיתי מלא זמן... אמן/להקת השבוע:סלינה גומז
איש השבוע:חברה ספר השבוע:- תוכנית השבוע:רמזור סרט השבוע:"השיר האחרון" מאכל השבוע:טביט ציטוט משיר שאפיין את השבוע:"את אהבת חיי צעקתי איך הרחוב עצר מתוך המבוכה,שלך לעד נשבעתי" תמונת השבוע:ביל וסוקי
תוכנית לשבוע הבא:לחפש עבודה.... משהו שבא לכם להוסיף:מחכה להיום בערב

מסכמשת פעם ראשונה ../images/Emo232.gif

יום הכי טוב בשבוע: אתמול.. (זכיתי בהגרלה בבית ספר וקיבלתי כרטיס לגמר של כוכב נולד ..) יום הכי פחות טוב בשבוע: אממ.. השבוע לא היה אחד כזה
משהו טוב שקרה השבוע:ההורים שלי קנו לי MP4 משהו לא טוב שקרה השבוע:נגמר לי הטוקמן..
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:אממ.. לא יודעת. אמן/להקת השבוע: לא שמעתי ממש שירים של להקות השבוע.. איש השבוע:כל הפורום המדהים הזה !! ספר השבוע:
תוכנית השבוע:יומני הערפד (לא יכולה להפסיק לחכות לשבוע הבא..) סרט השבוע:הסרט שאח שלי חי בו.. מאכל השבוע:שניצל.. ציטוט משיר שאפיין את השבוע:אין.. תמונת השבוע:אין.. תוכנית לשבוע הבא:להשתזף
משהו שבא לכם להוסיף: בשבוע הקרוב אני לא יהיה כי אני באילת :)

like to be me

New member
סכמ"ש אחרון לתש"ע!

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתי משהו לא טוב שקרה השבוע: לא ניגשתי לתיאוריה, לא כ"כ הרגשתי טוב כמה ימים, ולא עשיתי שום ספורט... משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: צחוקים בעבודה אמן/להקת השבוע: glee איש השבוע:
ספר השבוע:
תוכנית השבוע: חברים
המשרד (האמריקאי) glee האוס סרט השבוע: לא ראיתי... מאכל השבוע: במבה
ציטוט משיר שאפיין את השבוע:
תמונת השבוע: מצילומי הפרק האחרון
תוכנית לשבוע הבא: לגשת לתיאוריה!!!!!!!! וליהנות מהחג, בעיקר עם החברים
משהו שבא לכם להוסיף: שתהיה לכולם שנה טובה!

../images/Emo60.gifחברים../images/Emo99.gif

היום ראיתי את הפרק ה1 של העונה ה1.. אני כל כמה זמן עושה לי מרתון
אין על הסדרה הזאת...

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo6.gif

יום הכי טוב בשבוע:
יום הכי פחות טוב בשבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לאילת
והתחילו הלימודים =] משהו לא טוב שקרה השבוע: הנסיעה לאילת! הכאבי רראש המטורפים האלה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אהה לא ממש ! אמן/להקת השבוע: לינקין פארק =] וERREWAY ! איש השבוע:
ספר השבוע: טטיאנה ואלכסנדר
תוכנית השבוע:HIMYM סרט השבוע: into the wild -סרט טוב ביותר :) מאכל השבוע: חמין
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: לא ממש.. תמונת השבוע: אאאאאההה אין לי כוח לשים תוכנית לשבוע הבא: להצליח בלימודים! משהו שבא לכם להוסיף: לא ממש ..שהסיכום הזה ארוך וחופר =\

ליטל022

New member
../images/Emo195.gifמסכמתתתת

יום הכי טוב בשבוע:שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: ראשון אמן/להקת השבוע: LADY GAGA ספר השבוע: an engel for amily תוכנית השבוע: חוץ מיומני הערפד : האוס
סרט השבוע:אקסית במצור מאכל השבוע: ציפס ציטוט משיר שאפיין את השבוע: life goes on, and it's only gonna make me strong

מסכמת

ום הכי טוב בשבוע: אממ רביעי חופששש יום הכי פחות טוב בשבוע:אין ממש משהו טוב שקרה השבוע: אמממ משהו לא טוב שקרה השבוע: אמממ משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: ואי למה לא עולה לי כלום אמן/להקת השבוע:glee איש השבוע:איאן D: ספר השבוע:לא קראתי משהו בשבוע האחרון אז אין תוכנית השבוע:יומני הערפד גליי וכעל טבעי סרט השבוע:מישהו כמוך מאכל השבוע:סיני של אמא ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף:

למעלה