סכמ"ש מנומנם

veredmp

New member
../images/Emo199.gif סכמ"ש מנומנם ../images/Emo199.gif

באמת שאחרי פחות מ-5 שעות שינה אין מצב שאני חושבת על כותרת אינטיליגנטית יותר.............
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: טוויטר – האם אתם בעד/נגד/אדישים?

איריס מ

New member
מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "תן לי סימן", התנגן לו אתמול בבוקר ברדיו
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "לוקח ת'זמן". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "לא כולל שרות", "קרובים קרובים" - ממש נוסטלגיה
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אין ספק שזה אחד הדברים שהעלה לי את מפלס מצב הרוח
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1575&MessageId=132135821 משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו מסוים שמקווה שיסתדר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי בזאפה, הופעה של קרן באשדוד ובמידה ויש מפגש ב-6 לחודש אז מפגש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: בע"ה ב-2 לחודש ואז מאמינה שיהיה כל הנ"ל
.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד. שאלת בונוס: טוויטר – האם אתם בעד/נגד/אדישים? לא מכירה.

ady18

Well-known member
:)

שיר השבוע של מירי ממי\תן לי סימן שיר השבוע לא של מירי:J Dilla Feat. Blu - Smoke וכמובן הסינגל החדש של ירדנה ארזי סרט השבוע דינגוף 99\סיפור גדול יום הכי מוצלח סרט סיפור גדול\ארנה\הסינגל החדש של ירדנה ארזי כמובן:) הוריד החום מחכה הצגה\כרטיסים ללאונרד כהן\הופעה של מירי כמובן שבוע מאוד נחמד עם הרבה התרגשות לקנית הכרטיס של לאונרד כמובן לא מכירה ממש

../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):עאח"ב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הביצועים המשותפים של נקמת הטרקטור ומירי אתמול בבארבי/אבא - אביתר בנאי תמונת/פליקס השבוע:אתמול מההופעה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בברלי הילס 90210, בה"ד1 ציטוט/י השבוע:אין דברים כאלה ולא לחיוב! אתמול אחרי ההופעה חפרתי ל- ורד ומירב. וגם כל הדיון הנורא מעניין שהיה עם ורד ומירב איך קוראים לחבר של פרד פלינסטון. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:לראות את מירי על הבמה תמיד עושה לי טוב. וכמובן להיות אחרי בחינה אחרונה- בתקווה שאין מועדי ב' משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: המצחיק שמדובר באותו מקום שגם עשה לי טוב- להיות נוכחת בסשן של נקמת הטרקטור שארך יותר מ20 דקות ואני לא מגזימה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מלאאאא הופעות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-ראיתי אותה על הבמה-נחשב? א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:אין מה להוסיף. זה ברור. כאילו דא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נחמד. חביב. אז זה שתיים אז מה? שאלת בונוס: טוויטר – האם אתם בעד/נגד/אדישים?עד אתמול הייתי אגישה. היום פתחתי. עדיין מנסה להבין את הרעיון.

veredmp

New member
לא מאמינה שחזרתי לא מזמן מירושלים ולא הלכתי

להופעה בעין חמד <אנחה> ולסיכום: שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הדיסק השני של עפר בשן. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: קרובים קרובים. רכשתי את המארז ואני פשוט מתענגת על הפרקים!! ציטוט/י השבוע: תדליק את הדוד, אני אוהב אותם רותחים (ציטוט, אם כי ייתכן ולא מדוייק, מאחד השירים אתמול של מיתר קוטלר. הזוי משהו
) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעות בעיקר (למרות שלראות את מירי 3 פעמים בשבוע נשמע כמו גן עדן, אני חוששת שמצבי הולך ומדרדר...........) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי אותה על הבמה והיא היתה מהממת וקסומה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פששששששששש שאלת בונוס: טוויטר – האם אתם בעד/נגד/אדישים? עד אתמול לא ממש התעניינתי. אתמול הייתי מאוד מאוד (מאוד) משועממת והחלטתי שמה שטוב לעינב-גורי ולשלח-דרוקר טוב גם לי ולמירב ופתחתי לנו טוויטר משותף
אתם מוזמנים לעשות לנו follow http://twitter.com/meiravered סופ"ש מהמם לכולם

veredmp

New member
נו, לא עניתי על השאלה הכי חשובה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מירי: עודד שם לנו לינק לקטע וידאו שצילמו בהופעה של ריטה שאירחה את מירי. הוא שם את זה ממש למטה כך שאני לא בטוחה ששמתם לב: http://www.facebook.com/rita.yahan.farouz#/video/video.php?v=1194005135431&ref=mf בסרטון יש את 2 הדואטים הראשונים שלהן - אף אחת ועד שתעזוב. לגמרי חרשתי על זה אתמול

hilali1

New member
../images/Emo6.gif מצחיקה. מה עשית כאן../images/Emo35.gif ובאמת למה לא באת|?

היא הייתה בבת מצווה של המשפחה../images/Emo98.gif

אימא של ורד לא הסכימה אבל לא נורא היא הולכת עם ורד לב'רלה ב8/8 אני מתפקדת כיחצנ"ית של ורד

veredmp

New member
אני רואה שאני לא נדרשת כאן ../images/Emo3.gif

אבל כן, התשובה של עדי היתה מדוייקת. ודרך אגב, ללכת לאיבוד בתוך ירושלים כשגם כך אתם מאחרים לבת מצווה, מאוד מעייף!

veredmp

New member
מלון פארק

וכן, אני בטוחה שהייתי נהנית
לא נורא, אני אראה אותה 3 פעמים שבוע הבא, אני בטוחה שאשרוד...... פשוט האלטרנטיבה היתה לנסוע עם האוטו שלי לבד לירושלים במקום עם ההורים, ואז לעין חמד וממש לא באה לי בטוב הנסיעה הזו (ומזל, כי אם אבא שלי, שמכיר את ירושלים, הצליח ללכת לאיבוד אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לי............)

viko222

New member
זה מתבקש..ירושלים../images/Emo99.gif

למה לי אין קרובי משפחה שם שאוכל ל"בקר"
?! מארז של קרובים קרובים זה באמת חלומי,הפרקים כל פעם מצחיקים אותי מחדש למרות שראיתי אותם בלופים מטורפים!

למעלה