שקט היום אז יש לי שאלה

No name for now

New member
../images/Emo199.gif שקט היום אז יש לי שאלה

מנהל החטיבה שלי בעבודה עושה פגישה פעם בחודש (אני חושבת שפעם בחודש) עם כמה עובדים שהוא בוחר באופן אקראי. זו מעין פגישת הכרות בין העובדים כיוון שהצטרפו אלינו הרבה עובדים חדשים בחודשים האחרונים וגם אפשרות לדבר בצורה חופשית עם המנהל. נבחרתי לפגישה של מחר והתבקשתי להביא חפץ קטן שמייצג את עצמי: חשבתי להביא חולצה של הלהקה בה אני רוקדת (אני מרגישה שהיא חלק ממני כמו שאני חלק ממנה) אבל האמת היא שגם להיות יתומת צה"ל מאוד מייצג לאור העובדה שבחרתי לנהל את הפורום הזה ולהיות חברת ועד בארגון יתומי צה"ל. יש רעיונות מה להביא לפגישה מחר? הכוונה למשהו שמתקשר להיותי יתומת צה"ל כמובן. תרגישו חופשי
 
מעניין שאת שואלת את זה בדיוק יומיים

אחרי שהיתה לי שיחה בסגנוןן דומה אצלנו (מנהל פיתוח שהתחלף). כמובן שמדובר במקום הרבה יותר קטן, אבל בכל זאת... לא נכון ולא ראוי להציג את עצמך בשיחה כזאת במילים: "שלום. אני יתומה מסכנה". רצוי לא לערב משפחה ועבודה. רצוי להציג את עצמך, ונסיבות חייך הן לא את. לא יותר מאשר הבגדים שאת לובשת או מצב רוחך היום. את היא האופי שלך, שממנו נגזרת הדרך שבה את נוקטת כדי להתמודד עם הנסיבות שתמיד היו ותמיד יהיו שם. אפשר להרחיב על זה יותר בהזדמנות אחרת. נקודה חשובה נוספת היא ששיחה כזאת היא גם די פוליטית. את מציגה מסיכה. חשוב לזכור שזאת מסיכה, וחשוב לזכור אשאת בוחרת את המסיכה. במסגרת המשחק, חשוב גם לזכור איזה מסיכות עושות איזה רושם. מסיכת ה"אישה הכמעט ההיפראקטיבית, שתורמת ועוזרת ופעילה בארגונים ועמותות" היא מסיכה שמנהלים אוהבים. מסיכת ה"יש לי חיים גם מחוץ לציר הקריירה-משפחה" היא גם מסיכה טובה, כי להמון אנשים אין אותה, ואז היא גורמת להתעניינות. טוב, זאת עוד נקודה שצריך יהיה להרחיב בהזדמנות, ואני, קטונתי מלהעביר סטצנגים, בטח לא בחמש דקות פנויות. אולי אני ארחיב בסוף השבוע, אם תהיה התעניינות.
 

No name for now

New member
טוב, תוצאות הפגישה

כולנו הבאנו משהו שקשור לתחביב: משקפת שחייה, שפורפרת צבע שמן, תמונה מסקי... אני מבינה בהחלט שלהציג את עצמי כיתומת צה"ל זה מאוד בעייתי, זה גורם למבוכה ומכביד על האוירה כיוון שזה קשור במוות. יתמות זה לא דבר שמח וקליל ברביעי שעבר מישהו שאל אותי למה אני כ"כ עייפה וציינתי שבערב הקודם הייתי בישיבה של ועד עמותת יתומי צה"ל (משום מה היה נדמה לי שהוא יודע) והוא אמר לי "אוי, סיגל בשביל מה? זה רק לאנשים שקשורים לזה"
אז הייתי צריכה להסביר לו שאני קשורה
. זה לא שלט שאני נושאת על הגב אבל אם הנושא עולה אני מספרת לדעתי, עצם העובדה שאנחנו פה בפורום ומי מאיתנו שפעילים בעמותה, אנחנו מחברים את עצמינו לזהות של יתומי צה"ל רק שמחות
 
למעלה