יו...ם ראשון

Little McMickey

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo122.gifיו...ם ראשון../images/Emo193.gif../images/Emo189.gif

בננווווווווווות
כ"כ כואב לי אין לכן מושג! אז ככה, היום הייתי בניתוח, והנה אני בבית כבר מהשעה 5 בערב ככה. נכנסתי לחדר ניתוח, לבשתי את המדים שצריכים ללבוש
שרואים כזה תתחת מאחורה
ואני כולה בפחדים, אני רואה ת'שולחן ואת כל המנורות האלה. אני נשכבת על השולחן ניתוחים שמים לי הרדמה.. אמרתי: "אז דוקטור אני אצ..." ואז נרדמתי
לא הספקתי להשלים משפט. ורגע אחרי זה התעוררתי אחרי הניתוח בחדר התאוששות. איזה מוזר, אה?! כאילו אפילו לא חלמתי חלומות!!! כאיול נשכבתי במקום אחד.. וישר אחר התעוררתי באחר. זה היה ממש מוזר. הייתי מטושטשת.. ועדיין אני מטושטשת.. אני מרגישה כאילו אני מרחפת. והחזה שלי.. ובכן רק שד אחד כמובן, נראה כאילו עברתי שם הרמת חזה
זה נפוח בצורות לא נורמליות. וכחול.. עם תחבושת ענקית. והדבר הטוב, לא תהיה צלקת.. בגלל איך שניתחו את זה. אני בחרתי איך XD באמת. אבל דיי לדבר עליי.. אתן! איך היום שלכן עבר? עם האלבום והשירים החדשים שראיתי שנוספו לפה. ואני אזכה לשמוע אותם רק עוד איזה שבוע בערך ואפילו לא תהיה לי אפשרות להביע חוות דעת פה בפורום כי זה כבר לא יהיה רלוונטי אחרי שכולן כבר אמרו
אין לי שאלה יומית כי אני כולי מטושטשת ועייפה, לא ישנתי מאתמול ב-7 בערב. סיפור אמיתי

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifתרגישי טוב=]

מה זה משנה מתי תביעי חוות דעת בפורום העיק יש לך ת'דיסקD:

Orange Sky

New member
תרגישי טוב=]]

חח אני כשעברתי ניתוח נשכבתי על השולחן וראיתי את המרדים מכין שם את החומר הרדמה, אבל לא מודיע לי בכלל, אז שאלתי אותו אם זה עכשיו מה שהוא עושה זה ההרדמה והוא אמר כן ואז זהו. נרדמתי והתעוררתי במקום אחר....=] -אני יכולה לחפור על זה עוד הרבה חח אבל ממעטת במילים- מקווה שתרגישי טוב מהר:) איפה עשית את הניתוח? רפואה שלמה3>

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבקריון, במרפאת זבולון יש שמה חדרי

ניתוח לניתוחים קטנים כדי להקל על בתי החולים. יש את זה רק בקריות ובעוד איזה מקום.

Orange Sky

New member
יש בקריון? לא ידעתי...אני יודעת שכמעט צמוד

לקריון יש מר"ם (תודה לאל על מר"ם: -))

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו מיקי החלמה מהירה!../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif

העיקר שעברת את הניתוח בהצלחה, תרגישי טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו מיקי החלמה מהירה!../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif

העיקר שעברת את הניתוח בהצלחה, תרגישי טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo11.gif. כאילו למה?

טוב אין לי כוח עכשיו לספר על יומי המשעמם אז אני אפרוש

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאיי מיקי DDD: תרגישי טוב../images/Emo140.gif

היום שלי היה משעמם. שמעתי כל היום את השירים החדשים ובערב הלכתי לחלק פלאיירים על מכוניות כדי להרוויח כסף וחזרתי מותשת ומסתבר שיש לי דם על הנעל XD

dougie10

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif בקשר לעיתון של הגייז שדאגי שם!

איך אומרים את השם שלו?.. פשוט קוראים את האותיות איי אקס אם?.. אוו לחבר אותם למילה ולהגיד אקסם! כאילו אני לא יודעת מה להגיד לעולם הירחונים!

dougie10

New member
את חושבת או שאת יודעת?..כי זה ממש חשוב!

מישהי יודעת משו על השם?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאין מה לדעת>< זה 3 אותיות- AXM

וכן זה כמו שרוני אמרה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif האתר בית של המגזין, ויקיפדיה

http://www.axm-mag.com/axm/ מתוך ויקיפדיה עולמי: