Fasz

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

הפורום הזה עוד יגרום לשנתי לנדוד. חסר תגובות מיוחדות, חסר הודעות מרנינות לב, ומשובבות נפש - אורו משנתכם!

Fasz

New member
../images/Emo13.gif מעט אקשן, דיונים חמים

אני עוד עלול למצוא את עצמי מבקר בפורום המשמים מכל, אם המגמה תימשך- פורום נשואים.

trigotrigo

New member
אנחנו גם לא הפרלמנט של דרום קוריאה

שם יש מכות כפי יכולתך

Fasz

New member
רעיון לא רע

הייתי שמח לצפות בקרב שובה לב בין דליה איציק ל.. אחמד טיבי למשל. למעשה, נוכל אף לפתוח רשת הימורים מיוחדת לכך בחסות מפעל הפיס- אולי בסופו של דבר יוכל מפעל ההימורים המכובד והמזדקן לגרד עוד כמה גרושים ולבנות איזה מועדון ספורט.

bhnadav

New member
אני עדיין מתחבט ביני לבין עצמי

איזה תיק היה לגנדי ז"ל בממשלת נתניהו?!

Fasz

New member
הוא היה נוהג לבוא לישיבות הממשלה

באופן תדיר, ופניו הזכירו לא פעם את בבואתו של בני בגין. מותר לנתניהו להתבלבל, לא? הערה המצטרפת לשורת הערות טיפשיות שלא היו אמורות להיאמר כלל וכלל. ואגב, מר נדב, האם תוכל לאמר לי מתי גברת ציפי לבני תדאג להסברה טובה יותר ברשתות הטלוויזיה הגרמניות, פרט לעלם החמודות הזה "הרצוג"? קולו הרפה אינו עושה רושם על איש. תמהני אם בסופו של דבר, כמו סילבן שלום, היא עוד תמצא את עצמה בסוף הקדנציה חוככת ידיה בהנאה צרופה באצבעות ידיו של נשיא מאוריטניה?

bhnadav

New member
תודה על התשובה ../images/Emo8.gif

ובקשר לשאלתך - הנך מוזמן לשלוח מכתב לכבוד שרת החוץ, אני מניח שהיא תשמח להשיב..

גנדי

השבוע דיברתי עם מישהו ממשפחתו של גנדי. לא רק שהוא לא בא לישיבות ממשלה בראשות ביבי, הוא ממש תיעב אותו.

אתה צודק

אני עובר ימים עמוסים וסבוכים בנסיונות לנווט ביער האוניברסיטה, אז קצת אין לי זמן להשקיע בפורום. בקרוב אני מקווה שנוכל להעיר אותו.

למעלה