איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

edenable

New member
בינתיים עם "Star Spangled" של אורלי

הפוסט יגיע בהמשך הערב

צונית

New member
פעם ראשונה שהלק הזה גורם לי לומר "וואו!"

ראיתי הרבה סווטצ'ים שלו אבל תמיד זה על ציפורניים כעורות או במריחה בעייתית. מאוד אהבתי את התמונות שלך, הציפורניים שלך יפייפיות, מריחה נקייה ומושקעת, הוא סוף סוף נראה "וואו" כמו שמגיע לו! עשית לו צדק

צונית

New member
צבע מושלם, מושלם, מושלם!!! ../images/Emo99.gif

אם לא הייתי שומעת ביקורות על המריחה הבעייתית, הוא היה שלי כבר מממממזמן!

מ ס ט י ק

New member
הוא לא כזה בעייתי, או לפחות זה שאצלי

היה לי אחד שהיה בעייתי, והחלפתי אותו כי הוא היה בלי גולה. עם הנוכחי אין לי בעיה בכלל.

מושלם! הוא היה הלק השני שלי אי פעם ../images/Emo9.gif

כשרק התחלתי למרוח לק הוא היה הקניה השניה שלי וזה ממש מזכיר נשכחות. איפה רכשת אותו אגב ?

תודה...גרמת לי להתגעגע! ../images/Emo99.gif

את שלי זרקתי בגלל פורמולה בעייתית שהשתנתה אחרי תקופה. הצבע מהמם עלייך !

צונית

New member
08 של שיק ../images/Emo141.gif

הייתי במניקור הבוקר, המניקור האמיתי הראשון שלי
היה נחמד לאללה, אהבתי את הצורה של הציפורניים, היא הורידה לי את כל העור העודף מסביב לציפורניים ובסך הכל היה מאוד כיפי ומפנק. בחרתי את הצבע הזה כי נראה לי שהוא מזכיר את BIG APPLE RED של OPI, אני מפנטזת עליו מאז שמישהי העלתה פה תמונה שלו. עכשיו שהוא עליי אני חייבת לומר שאני לא מתה על זה.... זה לא מסוג האדום שנראה עליי טוב... אני צריכה דברים כהים יותר. יש לי רק דברים טובים להגיד על המניקור (ועל הקוסמטיקאית המקסימה שעשתה לי אותו) אבל עכשיו אני פתאום מרגישה שהציפורניים שלי ממש גדולות!! פתאום בלי כל העור העודף יש לי אקסטרה ציפורניים!!! יש מצב שאני אוריד קצת מהאורך בהמשך השבוע, הן נראות כמו חצי אצבע!

מ ס ט י ק

New member
הגוון עור שלך מזכיר את שלי

אני חושבת שהגוון של האדום לא המציק אלא העובדה שיש בו יותר כתום. אני שמתי לב שעלי האדומים עם הגוון של הכתום ניראים פחות טוב. מה שכן - המריחה ניראת מושלמת! כנראה שאני צריכה פעם גם לעשות מניקור ולהתפנק

צונית

New member
יש מצב

בהחלט יתכן שזה בגלל הנטייה לכתום. צבע עור ארור ומגביל!!
יש כל כך הרבה צבעים שאני לא יכולה ללכת איתם! אוףףף. ראיתי אצלה דברים ממש מגניבים שלא ידעתי שיש! יש מן טוש כזה שטובלים אותו במסיר לק ומנקים באמצעותו את כל המסביב אחרי המריחה. אני חייבת להשיג אחד! גם הבקבוק מסיר לק שלה היה סופר מגניב! ענק ויעיל, נראה לי שאני צריכה אחד. נמאס לי לקנות כל חודש כמה בקבוקים.

למעלה