אייך לנפנף מתחילים סדרתיים

tairon

New member
../images/Emo2.gifאייך לנפנף מתחילים סדרתיים

איפו מוניקקקקקקקקקקקקקק????????.... אחר כך תביאי לי אייך לנפנף מתחילות סדרתיות נראה לי אני זקוק לזה.. חחחחחחחחחחחחח
איך לנפנף מתחילים סדרתיים ? 1. "סליחה, לא נפגשנו כבר פעם?" "יכול להיות, אני פקידת קבלה בקליניקה-און" 2. "תגידי, לא פגשתי אותך כבר פעם באיזשהו מקום?" "כן, בגלל זה אני לא הולכת לשם יותר" 3. "סליחה, הכסא הזה פנוי?" "כן, וגם זה תיכף יהיה פנוי אם תשב פה" 4. "נו, אז בא לך לבוא אליי?" "אתה חושב שיש מספיק מקום ל-2 אנשים במחילה?" 5. "אצלי או אצלך?" "שניהם. אתה אצלך ואני אצלי" 6. "אפשר לקבל את הטלפון שלך?" "הוא בספר הטלפונים" "אבל אני לא יודע את השם שלך!" "גם השם שלי בספר טלפונים" 7. "נו, אז מה את עושה בחיים?" "מעמידה פנים שאני אישה" 8. "בחייך, שנינו בפאב הזה מאותה סיבה!" "כן, להתחיל עם בחורות" 9. "אם אני אראה אותך ערומה, אני אמות מאושר" "ואם אני אראה אותך ערום, אני אמות מצחוק

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחטאי ענקקקקק../images/Emo127.gif

אני כבר מכירה את כל הסדרה מחכה לסידרה הבאה נע נע נע נע מוניק

Mוניk

New member
טוב טאי אלמד אותך וזה עובד טוב ממי

א. איך שאתה ניכנס לצ´אט אתה עובר על הרשימה מקשקש קצת בכללי ואופס באה לך אדומית אתה יישר מרכיז על פוס בזמן הזה שאתה אומר פוס אתה מוצף באדומות ואז אתה עושה לך את הבחירה הראשונה אה לא ממש הדליקה לך אתה עונה שנייה ממי אני בפון. בנתיים אתה עובר לשניה וגם היא ניראת לך דבעע כזו ואין לך עיניין אז... אתה אומר לה דקה ממי אני כבר איתך ונותן לה להתייבש בנתיים ייבשת שתי אדומום ואז שוב זורק איזו מילה מבריקה בכללי ואופס שוב מרכיז בקול על פוס קצרצר מאולץ ושוב אתה מוצף באדומות נכון אז אתה מתחיל מהתחלה וכל האדומות עם הח´צוקים כבר מיובשות ובכלל יצאו מהצט וטוב שכך ואין יותר קרציות. וחוזר חלילה ומפוס לפוס אתה משתכלל ואזזזז בא לך הפוסיקט שכל כך רצית אז טפל בה יפה כן תגיד ממוש מואהה עליק ולקקקקקקקק ומכאן אתה בטוח יודע את ההמשך אתה רוצה לא שאני אפרט כן? למה זה יהיה כמו סיפור אירוטי מאתר חפוז ואז הלכה עלייך... ולא ישארו לך כוחות לממשש את הפוסיקט האמיתית (טאי לביצועים אתה תדאג
צירפתי לך קובץ לרעיונות ביצוע) חחחחחחח טאי זו השיטה שלי אבללללללללל פעם אני אספר על חלק לא מבוטל מהפוסים שלי ווי ווי ווי טיוש בוקר טוב נשמה טובה
מוניק

chany

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משהו, כל הכבוד, אני כבר אדע מה לענות, אחרי שקראתי את השאלות והתשובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה