אינה התחילה את התפקיד שלה - נצמדת לצבר ילדת הפורנו בשיחה צפופה עם צבר כששפרה שולחת מבטים מדיי פעם..
ה הריאליסטי New member 29/10/08 #1 ../images/Emo2.gif אינה התחילה את התפקיד שלה - נצמדת לצבר ילדת הפורנו בשיחה צפופה עם צבר כששפרה שולחת מבטים מדיי פעם..
../images/Emo2.gif אינה התחילה את התפקיד שלה - נצמדת לצבר ילדת הפורנו בשיחה צפופה עם צבר כששפרה שולחת מבטים מדיי פעם..
ה הריאליסטי New member 29/10/08 #2 היא אמרה שהיא צבעה את יוני כשישן האם הדיירים צריכים לדאוג שמא הם חזרו לימי הטיולים השנתיים בתיכון?
ה הריאליסטי New member 29/10/08 #4 רנין וההולנדי בשיחה באנגלית עכשיו האח הגדול צריך להתערב.. עד עכשיו רנין דיברה פה ושם אבל שיחה של ממש לא..
רנין וההולנדי בשיחה באנגלית עכשיו האח הגדול צריך להתערב.. עד עכשיו רנין דיברה פה ושם אבל שיחה של ממש לא..
R redflower1 New member 29/10/08 #5 רנין משחקת אותה אנגליה כולה ערביה שלמדה קצת בלונדון. נמאס מהדאווין הזה.
L longleggedlady New member 29/10/08 #23 גם אני איתך כולה ערביה שצועקת כמו הערבים צועקים. חושבת בגלל שהיא הייתה באנגליה אז היא אנגליה..יאלה "רוחי אל בית..סלאמאת"
גם אני איתך כולה ערביה שצועקת כמו הערבים צועקים. חושבת בגלל שהיא הייתה באנגליה אז היא אנגליה..יאלה "רוחי אל בית..סלאמאת"
D Dark Angel בת New member 29/10/08 #7 אינה אומרת לרנין :את יכולה לקחת את יוני רנין צוחקת ועונה לה : מה החלטתם כבר מי יהיה עם מי? "שואלת את אינה "ועם מי את תהיי?" אינה בתגובה "עם כולם". החדשה התחילה עם המנדרג' החדש כבר
אינה אומרת לרנין :את יכולה לקחת את יוני רנין צוחקת ועונה לה : מה החלטתם כבר מי יהיה עם מי? "שואלת את אינה "ועם מי את תהיי?" אינה בתגובה "עם כולם". החדשה התחילה עם המנדרג' החדש כבר
ט טאפאן זי New member 29/10/08 #21 צבר ממש לא שם עליה, אם יש לו שכל הוא ימשוך אותה עד יום ראשון, בשביל שתצביע לבובלילנים או לאיתי...
D Dark Angel בת New member 29/10/08 #9 יוני אמר שאינה שמה עין על צבר עוד מהמצלמות בסויטה ואינה הכחישה. אפשר לחשוב שאנו לא רואים איך התלבשה עליו מקודם
יוני אמר שאינה שמה עין על צבר עוד מהמצלמות בסויטה ואינה הכחישה. אפשר לחשוב שאנו לא רואים איך התלבשה עליו מקודם
D Dark Angel בת New member 29/10/08 #11 בבי זה החבר של עינב והם נפרדו לפני שהיא נכנסה לוילה. יו אינה עולה על העצבים!!!!!!! שמישהו ילחץ על כפתור OFF שלה
בבי זה החבר של עינב והם נפרדו לפני שהיא נכנסה לוילה. יו אינה עולה על העצבים!!!!!!! שמישהו ילחץ על כפתור OFF שלה
ט טאפאן זי New member 29/10/08 #19 כן, נראה לי שאפילו את לאון היא מעייפת... כמו שאומרים, בת 22 מתנהגת כמו בת 21 וחצי...
M MEYTAL 14 New member 29/10/08 #10 רק אני לא מבינה מה כולם מוצאים בצבר?.. עזבו את זה שהוא נראה טוב.. באמת הייתם רוצים בן זוג כזה לחיים? הבחור צנון יבש, אין איתו שיחות מעניינות, מעפן משעמם.. :/
רק אני לא מבינה מה כולם מוצאים בצבר?.. עזבו את זה שהוא נראה טוב.. באמת הייתם רוצים בן זוג כזה לחיים? הבחור צנון יבש, אין איתו שיחות מעניינות, מעפן משעמם.. :/
R rebecca121 New member 29/10/08 #13 ../images/Emo45.gifלא רק את בהתחלה הוא ממש נראה אחד חתיך ומעניין אבל הוא ממש עולה על העצבים עם האדישות שלו, ה' מה הוא עשה מתוכנית טלווזיה כאילו זה גזר דין או משהו תשתחרר בן אדם
../images/Emo45.gifלא רק את בהתחלה הוא ממש נראה אחד חתיך ומעניין אבל הוא ממש עולה על העצבים עם האדישות שלו, ה' מה הוא עשה מתוכנית טלווזיה כאילו זה גזר דין או משהו תשתחרר בן אדם