אמצע הקיץ וירד גשם הייתכן? קטע מוזר
ש שמיניסטית ראשלצית New member 18/9/05 #1 ../images/Emo2.gif אמצע הקיץ וירד גשם../images/Emo70.gif הייתכן? קטע מוזר
C cobainos New member 18/9/05 #3 יותר סוף הקיץ כבר ספטמבר...למרות שלפי מזג האויר בסופ"ש זה יולי-אוגוסט במדבר סהרה. היום ירד גשם בבוקר אבל אני ישנתי עם הגימלים היפים שלי.
יותר סוף הקיץ כבר ספטמבר...למרות שלפי מזג האויר בסופ"ש זה יולי-אוגוסט במדבר סהרה. היום ירד גשם בבוקר אבל אני ישנתי עם הגימלים היפים שלי.
S SoldieRonit New member 18/9/05 #5 מה קרה ../images/Emo101.gif ../images/Emo35.gif והלילה הייתי בשיגור ניידות ראשון והסביבה - ובאמת על הבוקר קיבלתי "תלונות" שהכביש מחליק הפננו את האזרחים "לתבוע" את בורא איתני הטבע
מה קרה ../images/Emo101.gif ../images/Emo35.gif והלילה הייתי בשיגור ניידות ראשון והסביבה - ובאמת על הבוקר קיבלתי "תלונות" שהכביש מחליק הפננו את האזרחים "לתבוע" את בורא איתני הטבע
S SoldieRonit New member 19/9/05 #7 מה זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif לרופא ואתה במנוחה../images/Emo35.gif טוב אותי אוהבים אז אני צריכה פחות מזה בשביל שחרור - אבל זה רק בגלל שאני חננה שעושה את העבודה שלה ........יותר מדי טוב וחוץ מזה אני מוחה בשם שאר ה ים
מה זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif לרופא ואתה במנוחה../images/Emo35.gif טוב אותי אוהבים אז אני צריכה פחות מזה בשביל שחרור - אבל זה רק בגלל שאני חננה שעושה את העבודה שלה ........יותר מדי טוב וחוץ מזה אני מוחה בשם שאר ה ים
S SoldieRonit New member 22/9/05 #11 אולי הרופא הומוו ../images/Emo6.gif נו טוב ,בלי עצבים ,זה לא טוב לבריאות -אה אתה גם ככה חולה סתם סתם בוף תרגיש טוב
אולי הרופא הומוו ../images/Emo6.gif נו טוב ,בלי עצבים ,זה לא טוב לבריאות -אה אתה גם ככה חולה סתם סתם בוף תרגיש טוב
N NoWords New member 19/9/05 #8 כן סוףסוף ../images/Emo23.gif נמאס מהקיץ הבלתי נסבל הזה ;[ ואשכרה מחאו אצלי בכיתה כפיים, אויש. "שלום כיתה א".
כן סוףסוף ../images/Emo23.gif נמאס מהקיץ הבלתי נסבל הזה ;[ ואשכרה מחאו אצלי בכיתה כפיים, אויש. "שלום כיתה א".
C cobainos New member 20/9/05 #10 לא נמאס כלום חוץ מהעניין שאין לי מזגן במשרד ואני מתבשל שם(אם אני מעביר שם יותר מ10 דקות ברצף) הקיץ עדיף על החורף בהרבה.
לא נמאס כלום חוץ מהעניין שאין לי מזגן במשרד ואני מתבשל שם(אם אני מעביר שם יותר מ10 דקות ברצף) הקיץ עדיף על החורף בהרבה.