אתם לא תאמינו!!!

nikoosha

New member
../images/Emo2.gifאתם לא תאמינו!!!

אתמול... הייתי אמורה ללכת לרכב בחווה הרגילה שלי, אבל לאבא שלי היו תוכניות אחרות! הוא לקח אותי למושב "בן-שמן" (אני גרה באשדוד ודרך כביש 6 זה חצי שעה!!!
) הגענו לשם ונתנו סוסה בשם: "פלמה" סוסה מדהימה! מהממת פשוט
!!! שמתי לב שהאוכף הוא לא של ווסטרן! אבל לא אמרתי כלום כי יכול להיות שהם משתמשים בזה בחווה, או שאין להם אוכפים אחרים! למדריכה קראו: חגית ניצני אולי אתם מכירים אותה! בסוף התברר שאבא שלי הפתיע אותי והוא לוקח אותי ללמודי "אינגליש"!!!!!!! אני ממש מתרגשת!!!!!! אני אלך פעם בשבועיים ללימודים!!! תמונות בקרוב!!!

חח היא קצת מפורסמת../images/Emo8.gif

בהצלחה בהמשך
דרך אגב, יש חוות אינגליש יותר קרובות לאשדוד...

XD ראיתי אותך...

אני הילד עם ההנובר הביי הגדול... עשיתי איתו לונג' במגרש בזמן השעור שלך... וד"א- פלמה היא בבעלותי

nikoosha

New member
יואו נדיר!!!!

יש לך סוס מאלף!!! ואתה אהבל שאתה מוכר את פלמה!!!!!!!! היא מדהימה!
יואו זה ממש מאגניב!!! אני יבוא לשיעור נראלי שבוע הבא גם ביום שלישי! (נסדר עם חגית שזה יהיה קבוע!)

AnGi14

New member
אהה...הוא לא אהבל כי...

קודם כל זה אבא שלנו מוחר אותה.. [זו ליאור ואני ואוהד אחים] אנחנו מוכרים את פלמה [וגם עוד סוסה] בשביל לקנות סוס יותר טוב לתחרויות... בעונה הזו התחרנו קצת עם אנג'ל [שאותה לא נראה לי שאת מכירה] אבל היא עברה ניתוח והיו לה כל מני בעיות כך שכנראה לא נוכל להתחרות איתה... אני שמחה שהתלהבת ממנה
אולי תקני אותה את?
[סתםסתם^^]

nikoosha

New member
אני רצה לקנות!!!

אני גם אסדר לה מקום נחמד במרפסת!! חחח... שמעתי על אנג'ל! אבל לא ממש ראיתי אותה... את ליאור שרכבתי מאחורייך?! רכבת על סוסה אפורה נדמה לי! אני לא ממש זוכרת!
יש לי זיכרון דיי גרוע... אתם כבר יודעים למי תימכרו אותה [את פלמה] ומתי?! הבנתי שיש לכם שם הרבה סוסים טובים!!!
מקווה שניפגש שוב באחד השיעורים! [ד"א אם את לא זוכרת קוראים לי שרון!]

amstelveen

New member
וגם אותי ראית!

אני הייתי השנייה שרכבה על הסוסה האפורה שלא יודעת כלום (צליל), פלמה חמודה:) עשיתי עליה שיעור קפיצות אחרייך. אני רתם:)

nikoosha

New member
רכבת אחרי שליאור רכבה?!

הספקתי להכיר את ליאור קצת... את רכבת אחריה?! באיזה ימים את לומדת שם?! אני אשתדל לסדר בימי שלישי, כי אני לומדת וגם אבא שלי עובד וביום שלישי הוא לא עובד אח"הצ!!! וזו יחסית נסיעה דיי ארוכה מאשדוד לשם! מקווה שניפגש שוב!

amstelveen

New member
אני..

יש לי שיעור בימי שלישי, ושבועות שלומדים גם בראשון ושישי ולפעמים עוד ימים... כן אני רכבתי אחרי ליאור....

nikoosha

New member
../images/Emo32.gifקצת תמונות של ניקי!! (הכלבה שלי חחח...)

ניקי עם החבר החתולי שלה!!! אם תשימו לב הוא נמצא ממש לידה!!!

nikoosha

New member
ועוד!!!!!

ניקוש בריצה מהירה במיוחד!!!! קבלו אותה!!!!! נכון שהיא יפה?! תמונות בהמשך אני רעבה! צ'או...

למעלה