במערב ראשל"צ עוד 55 בתי קולנוע

amickyaa

New member
../images/Emo2.gif במערב ראשל"צ עוד 55 בתי קולנוע

בעל הבית השתגע ??? בתוך שנתיים יוקמו במערב ראשל"צ עוד 55 בתי קולנוע !!! סינמה סיטי תקים 25 תיאטראות ליד הסופרלנד בראשל"צ בנוסף ל-30 בתי קולנוע שיוקמו ע"י האחים גינדי מעל לחניון קניון הזהב שנתיים אחרי שקבעה סטנדרטים חדשים בענף בתי הקולנוע, כאשר הקימה קומפלקס ענק של 22 אולמות קולנוע בצומת גלילות שנהפך לבית הקולנוע המצליח בישראל, מנסה חברת סינמה סיטי לשחזר את ההצלחה. החברה, בבעלות יעקב כהן והאחים אדרי המחזיקים גם בחברת הסרטים יונייטד קינג, מתכננת להקים קומפלקס חדש בחולות הסופרלנד במערב ראשון לציון. על פי התוכנית, תקים סינמה סיטי 25 בתי קולנוע במתכונת דומה לזו שבצומת גלילות. מעיריית ראשון נמסר כי הקומפלקס יוקם על שטח של 30-25 דונם בשטח בנייה של כ-20 אלף מ"ר, וכי הקמתו תושלם בתוך שלוש עד חמש שנים מיום מתן האישורים. העירייה תומכת בתוכנית של סינמה סיטי, שכן היא תסייע לה לקדם ולפתח את האזור המערבי של העיר. לדברי המנכ"ל המשותף של סינמה סיטי, אבי אדרי, עלויות ההקמה של הקומפלקס עדיין אינן ידועות, שכן עוד לא ברור מה יהיה שטחו המדויק. אם התוכנית תצא לפועל, הסינמה סיטי החדשה תתמודד עם תחרות קשה מטווח קצר. גלובוס גרופ והאחים משה ויגאל גינדי (הבעלים של קניון הזהב) מתכננים להקים קומפלקס עם 30 אולמות קולנוע בהשקעה של 30 מיליון דולר. הקומפלקס יוקם מעל לחניון של קניון הזהב. היכונו לקריסת חלק מבתי הקולנוע באיזור.......

cobainos

New member
אני מאחל לניצן וחבריו לפשוט רגל.

לא רוצים עוד אלפי אנשים בראשון כל סופ"ש,פשוט לא רוצים!

חןשסק

New member
שלא נדע מצרות ../images/Emo4.gif

רק זה חסר לנו עכשיו
המוןןןן בתי קולנוע שסתם ישבו ריקים וחסרי מבקרים. חוצמזה, מי הולך לקולנוע שכרטיס עולה כמעט 40 שקל? 55 בתי קולנוע?! השתגעו לגמרייי?!

Shark Alarm

New member
אני מציע לך ללכת לראות ../images/Emo26.gif

כמה ה"סינמה סיטי" מפוצץ באנשים כל יום... ולא, זה לא בגלל שיש את בסיסי גלילות ליד. כי החיילים, אם הם באים לסינמה סיטי, זה בשביל ארוחת צהריים. מממ גם תחשבו על זה שלא אותם סרטים יוצגו בשני הקולנועים.. (למרות שאני לא שמעתי את ההצעה של פתיחה של בית קולנו ליד הסופרלנד- איפה זה פורסם
כן שמעתי על התכנון ל- 30 אולמות ב"זהב" ואפילו זה התפרסם במגזין כלכלה של ידיעות אחרונות..)

cobainos

New member
דבר אחד אני מקווה שיצא מזה

שיביאו לראשון גם סרטי איכות וסרטים זרים ולא רק את שוברי הקופות ההוליוודים..זה מעצבן.

Shark Alarm

New member
עם 30 אולמות קולנוע ../images/Emo26.gif

אין סיבה שלא יביאו המון המון המון סרטים.... קח לדוגמא את הסימנה סיטי- שם מקרינים כל מה שרוצים.. כי הם יכולים להרשות לעצמם- וזה בזכות שיש להם 22 אולמות קולנוע
סינמה סיטי 2- ראשון לציון מערב... (וגם הולכת להיות הרכבת בראשון לציון במחלף חולות, בתחנה המרכזית החדשה, במכללה)- קיצר, מתחילים להשקיע בראשון
טוב שנזכרו עכשיו להשקיע בעיר הרביעית בגודלה במדינה... טוב נו, עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

חןשסק

New member
אבל תחשוב על זה

שהסימנה סיטי היא עכשיו "מונופול". אנשים מכל הארץ באים ל'סינמה סיטי'- לא ל'סרט'. כשיהיה עוד אחד, זה כבר יהיה יותר מדיי (110 בתי קולנוע??) ....

Shark Alarm

New member
מממ ../images/Emo26.gif

שוב, עדיין לא אמרת לי איפה קראה שהולכים לבנות גם ליד הסופרלנד מבנה כזה ענק... בכל מקרה, לאזור השרון יש את ה"סימנה סיטי" בגלילות, ולאזור השפלה יהיה את המתחם בקניון הזהב...

וואו..

טוב, אני לא הלכתי לסרט משהו כמו שנתיים(משמע סרט שבאמת שילמתי עליו אני נגד שאני אשלם לבתי קולנוע) אבל גאד, לא חבל על החולות של ראשון? מה שכבר נישאר? ברור שיש לזה צדדים טובים, כמו הכנסה מרובה לעיר ראשדון, פיתוח התיירות וכו', אבל לעזאזל, אם מקימים כבר בית קולנוע ענקי אחד, למה עוד אחד? מצידי שיעשו מכרז ואחד מהם יבטול, שניים זה יותר מידי.

Guy Schlesnar

New member
מה זאת אומרת למה מקימים שניים?

מאיר ניצן וחבריו. טובות לחברים שלו,קצת כסף למאיר ניצן,זה למה. אני לא מבין איך כל פעם שיש בחירות שוב פעם המושחת הזה נבחר מחדש.

cobainos

New member
אבל איפה התחכום??

בשביל מה שני סינמה סיטי בראשון!?זה מטומטם!!אז אחד בגלילות,אחד בראשון ושיבנו בצפון או בדרום... דבילי לגמרי.

Guy Schlesnar

New member
למה צריך תחכום?

לא ראיתי שהעניין של תחכום ממש הפריע לו בעבר,למה שעכשיו זה יפריע?

cobainos

New member
טוב זאת באמת לא בעיה של ניצן

אבל הקבלנים...מבחינת הכיס שלהם.

amickyaa

New member
בעלים שונים ,ב-2 הפרוייקטים....

ליד הסופרלנד: שייך לסינמה סיטי בקניון הזהב: שייך לאחים גינדי ביחד עם חברת סרטים ישראלית

למעלה