בעיה קלה....

misty19

New member
../images/Emo2.gifבעיה קלה....

אז ככה...הכרתי משהו בדרך מאוד מוזרה...אני לא יפרט אותה כי זה סתם קטע לא נעים.. עכשיו אני אישית חושבת שהוא ממש חמוד ומתוק רק שיש לו בעיה קלה שהוא חסר ביטחון לחלוטין ואותי זה מרגיז...כל דבר שהוא אומר ואני מחזירה תשובה שלא נראית לו הוא מבקש סליחה... מה גם שאין לי מושג מה הוא מצפה מהקשר..כי אני תכלס יוצאת עם משהו וזה כבר יותר רציני מפעם...אמרתי לו את זה ומאז הוא משכנע אותי שהוא סתן בן אדם ושהוא צריך לשכוח שהכרנו והוא לא מבין שזה פוגע בי .. כי אחרי הכל הוא ממש אחלה והייתי רוצה להמשיך את הקשר איתו..ידידות אומנם אבל זה גם קשר...והוא פשוט לא מבין את זה ... מה לעשות אני כבר אובדת עצות.... הוא יורד על עצמו חופשי בגללי ואני ממש לא אוהבת את זה..

ezmeer

New member
אוי מסכנה, איך שאני מבין אותך

לצערי לא מכיר דרך לגרום לבן אדם להשתנות במהירות. בייחוד אם הוא בעצמו לא שואף לזה.

misty19

New member
אני מיואשת...../images/Emo10.gif

אני אומרת לך אני פשוט לא יודעת מה לעשות..זה כל כך מתסכל כי הוא באמת בן אדם טוב...ומגיע לו רק טוב ..רק למה הוא כל כך חסר ביטחון? למה זה כל כך קשה?

s h i r k u s h

New member
שינוי צריך לבוא מבפנים...

מבינה בהחלט אותך, גם אותי זה הרתיע כשיצאתי עם מישהו חסר ביטחון בטירוף (ואני בעצמי די חסרת ביטחון אבל לא הייתי באותה מידה כמוהו). מה עושים? אולי לקחת אותו לשיחה ובעדינות להסביר לו שאת רוצה רק ידידות איתו ושתשמחי אם תהיו ידידים וכשתהיו ידידים, לאט לאט תטפטפי לו לגבי העניין של החוסר ביטחון.

misty19

New member
אוף...

הוא כבר מודע לעובדה שיש לי משהו ... ובגלל שדיברנו על זה הוא ניסה להעיף את עצמו כי הוא חשב שאני רומזת לו שאני לא רוצה להיות איתו בקשר יותר.. אני לא חושבת ככה כי אני ממש מחבבת אותו והוא חמוד... ואני כבר משוחחת איתו מלא על הקטע של החוסר ביטחון אבל הוא עקשן זה יכול להרוג אותי!!!

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ......

אולי הוא חסר ביטחון כי הוא מפחד להתקרב אלייך יותר מדי? בד"כ, חוסר ביטחון נובע מהפחד מדחייה... הבחור המסכן יודע שיש לך מישהו, ולכן הוא מפחד להתקרב ולהראות שהוא רוצה אותך, שלא תגידי משהו כמו "יש לי מישהו! תעזוב אותי!" ותסתלקי לו מהחיים. אז קודם כל, אם את רוצה משהו מעבר לידידות ממנו, אני מציע לך לעשוב את הבחור השני שאת יוצאת איתו...... ולגבי חסר הביטחון, לא להזכיר את זה שאת יוצאת עם מישהו, ולנסות להראות לו שזה בסדר שהוא יתקרב אלייך... ולהתקרב אליו בעצמך.... ואם את רוצה להיות ידידה שלו וזהו, פשוט תנסי לגרום לו להרגיש בנוח איתך... תבלי איתו מלא זמן, תדברי איתו, וכו'..... שהוא יתרגל אלייך בתור ידידה וירגיש בנוח לידך......

misty19

New member
לא הולך....

זה בדיוק מה שאני עושה אבל הוא בכל זאת מנסה לדחוף אותי הצידה... אני מבינה את הפחד שלו מפני פגיעה אבל הוא יודע שהוא יכול לסמוך עליי הוא ניסה אותי בהרבה דברים..וראה שאני בסדר בקטע ושאני בחיים לא ירצה לפגוע בו... זה ממש מתסכל...

m14590

New member
אין מה לעשות..

מצטערת שאני מבאסת..אבל מה את יכולה לעשות? תנסי לשכנע אותו שאת רוצה להיות ידידה שלו וכל זה.. אבל אם הוא ממש לא רוצה ולא משוכנע.. עזבבי אותו.. הוא עוד יבקש ממך להיות ידידה שלו או להיות בקשר יותר רציני(אם יתחשק לך...) מירי...

למעלה