בעיית סינכרוניזציה

• פותח הנושא dts
  • פורסם בתאריך

dts

New member
../images/Emo2.gifבעיית סינכרוניזציה

אתמול צפיתי ב JOHN Q כמובן ב DTS ולאחר כמה דקות נקלטה ההפתעה בראשי שאין סינכרוניזציה בין פס הקול לתמונה !! נסיון כיבוי של ה DVD (טוש 3109 ) לא הואיל ורק מעבר ל DD פתר את הבעיה. האם נתקלתם בבעיה בסרט הנ"ל או באחר למה ?

Soak

New member
המממ...

לא ראיתי את הסרט הספציפי הזה אמנם אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת. השאלה היא באיזה הפרש היה הדיליי? האם זה משהו שלא כולם היו שמים אליו לב או שזה היה ממש דיליי מורגש? לפעמים יש לי הרגשה כאלי פס הקול מאחר במאיות שניה את התמונה אבל זה כל כך קרוב שאני לא יודע להבחין אם זה באמת ככה או שזו הפרפקציוניזם שלי...

dts

New member
ממש לא

דיליי ברור ברמה של עשירית שניה או שתיים לפחות נאמר לי על בעיה בנושא התרגום - אבדוק אותה הערב

ddaver

New member
הבעיה מוכרת לי...

זה קרה לחבר שלי שקנה מכשיר יונדאי בדיוטי-פרי, וכל סרט שני שהוא היה שם היה עושה את הבעיה הזו, וזה לא היה דיליי של מאית שניה, אלה הרבה הרבה יותר. לאחר מאבקים עם החברה הסתבר שהבעיה היא בסדרת המכשירים הזו שעושה את הבעיה ולא במכשיר ספציפי, והחליפו לו את המכשיר. לגבי מכשירי טושיבה אני לא ממש יודע, אבל תבדוק סרטים אחרים ותראה אם זה חוזר.

dts

New member
ממש לא

במכשיר הנ"ל עברו מאות סרטים ללא בעיה. ד"א למרות שיש תרגום אנגלי בתפריט - אין אפשרות לראות אותו בפועל

gofish

New member
רני בדקתי את העניין בשבילך

אתמול ראינו את הסרט,לא נתקלנו בשום בעיית סיכרון. אבל נתקלנו בדבר מוזר אחר,למרות שמופיע תרגום בתפריט לאנגלית, אין שום דרך להעלות אותו.(זהו הסרט היחיד שנתקלנו בבעיה כזאת).

dts

New member
מוזר

גם התרגום לאנגלית לא עולה אצלי בכל מקרה אני אקח שנית את הסרט לשמוע ברסיבר אחר (עם ה DVD שלי) דיווח יבוא

למעלה