דיוןןן קטןןןןן

../images/Emo2.gifדיוןןן קטןןןןן ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

שלום
אז הנה
NUMB
כבר יצא לו
[ברוך השם
] והרוב חושבים שהוא קליפ מהמם
ושבטוח הוא יצליח בערוצי המוזיקה ובמצעדים. אז 2 השאלות שלי הן, מה אתם חושבים שיהיה הקליפ הבא
האם זה יהיה figure09 בעל השם המוזר,
או אולי breaking the habit המהמם
אוווו שאולי dont stay
ולמה אתם חושבים ככה

../images/Emo12.gif התשובות שלי../images/Emo82.gif../images/Emo105.gif

אז אני חושבת שהקליפ הבא יהיה dont stay , לא יודעת למה...
יש לי הרגשה כזאת חחחחחח .. ניראלי שלינקין אוהבים את השיר הזה אבל יכול להיות שגם הפעם לינקין ילכו לפי בחירת המעריצים [כמו שהמעריצים בחרו את
numb [ בקשר לזה, איזה מעריצים בידיוק הם שאלו
אני לא זוכרת שפנו אליי
]
טוב בכל מקרה, הבחירה שלי היא dont stay
דרך הכבד, שחכתי להגיד אמממ..שסתם אמרתי דוגמאות לשירים, אפשר כמובן לבחור כל שיר שמופיעה במיטיאורה

olly v

New member
וואלה?!

גם לי יש תחושה ש"דונט סטיי" יהיה הקליפ הבא.....זה טיפוסי כזה.... ונראה לי שהמעריצים שעלפיהם נקבעה בחירת הקליפ הם המנויים של lp underground

lgmtk

New member
כמה תושבותשובות...חחחחח../images/Emo26.gif

לדעתי גם dont stay הואהוא מאווווד יאפה ומתאים לקליפ
לא כמו breaking the habit.......... וכן הם עשו משאל ל-LPU והם בחרו.......אלו היתרונות........

../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo94.gif

אני חושבת שהקליפ הבא יהיה don't stay. נראה לי שהם אוהבים אותו
למרות שאני מעדיפה שbreaking the habit יהיה הקליפ הבא

Kido2222

New member
נו זה די ברור לא?

לפני שאמרו שNumb יהיה הקליפ הבא... היו שמועות שDon't stay יהיה הקליפ הבא... משמע... :) אבל אני אישית... הייתי מעדיף את Breaking the Habit זה השיר של הדיסק... ואם היה לכם את הדי וי די שמקבלים עם Meteora הייתם יודעים שזה שיר של מייק שהוא כתב... והלחינו לו אותו... וזה בערך היה אחד מהחלומות שלו...

גם אני חושבת שהשיר הבא יהיה...

Don't stay! זה שיר מהמם... טוב כמו כל השירים! אבל אבל אני הייתי מעדיפה את Breaking the Habit זה שיר שממש ממש אהבתי!

NiKi†a

New member
Dont stay

בלי שום ספק, למרות שאני מעדיפה את ברייקינג דה הביט..אבל דונט סטיי שיר שולט

../images/Emo2.gif וואוווו אנשיםםם ../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

חוחוחו לא חשבתי שעוד מישהו יגיד dont stay
יאלה עוד תשובות

Deore

New member
האמת שאני מעדיף את...

braking the habit על don't stay אבל האמת לא אכפת לי... העיקר שיעשו עוד קליפ...

olly v

New member
שמתם לב?....

שב"נאמב" אין את כל האפקטים הממוחשבים האלו שבדרך כלל יש ברוב הקליפים של לינקין?...גם ב"פיינט" לא היה....מה קורה להם?!

../images/Emo66.gif

לפי דעתי זה לא משנה על איזה שיר הם יוציאו קליפ, רק שכבר יוציאו אחד כי את פיינט הפסיקו לשדר... באסה.... ומטאורה- דיסק מעולה, חובה בכל בית!!!! מדהים!!!!! go LP!!!

olly v

New member
מה פתאום הפסיקו?!

משדרים ועוד איך! גם את SIB עדיין משדרים לפעמים.... ובאמ טי וי 2 גם ראיתי את crawling לא מזמן! כך שתפנימו - לינקין פארק לא נעלמים ככה סתם!!!

רק היום ראיתי את SIB../images/Emo94.gif

ברור שלינקין לא נעלמים
מאיפה הוצאתם את השטות הזאת?...
עכשיו יוצא numb שבטוח יצליח ואני מקווה שאחריו יוציאו את don't stay ו-breaking the habit

olly v

New member
רק רגע....

למה אתם כל כך בטוחים שיצא או dont stay או breaking the habbit ? יש עוד הרבה שירים יפים באלבום..... לינקין הודיעו שאחד מאלו הוא השיר הבא או שסתם החלטתם?

למעלה