דיון:אליסה ודכאון

spelling

New member
../images/Emo2.gifדיון:אליסה ודכאון../images/Emo2.gif

אתמול ראיתי תקישורים של גלגלץ.... ואיזה משהו בקשר לאליסה..זתומרת משהו בתדמית שלה קצת נשבר אצלי! בקצרה:אליסה התארחה אצל טיירה בנקס...וחשפה שבזמן העונה ה 3(להזכירכם שנת העזיבה של שאנן והמתח עם אליסה בסט) היא טיילה בדרום אפריקה..אליסה טיילה בשכונת פחונים וקרוואנים והיתה עדה לחיים של ילדי אפריקה ולעוני ולמוות(שלצערנו הוא מאוד שגרתי שם)במשך היום..לאחר הטיול היא אמרה כמה היא לחמדה על עצמה ואיך שהחיים שלה בארה"ב נראים לעומת אפריקה..היא אמרה שכשהיא חזרה הביתה היא הרגישה דכאון "שם לא מחכה לי שטיח אדום אלא מצב שבו אני מחזיקה ילד גוסס בידיים שלי"את הדכאון היא ביטאה באמצעות אוכל וכמובן באה קצת ההשמנה ואז ביקשו ממנה להוריד במשקל משהו שהיא הודתה שהיה "לא נעים".... האם התיאורים האלה והגילוי שבר לכם משהו בתדמית של אליסה שאנחנו רגילים לראות? האם אתם מעריכים אותה יותר או שהערכה שלכם אותו הדבר? בעקבות זה האם אתם חושבים שהיא צריכה לחזור לטייל במקומות האלה שוב? אליסה גילתה משהו מאוד פרטי שיכל לשחק נגדה(בעולם הבידור)-האם זה מעיד על אומץ? וכמובן אליסה שלנו כבר חזרה מהטיול לפני כמה שנים ומאז נרגעה..השלימה 5 עונות נוספות של מכושפות,עברה תמצב הלא נעים הזה חזרה לעצמה ונראית מעולה ומרגישה מעולה!

..דעתי הקצרה בענין

לדעתי זה קורה לכל אחד
לא רק לאליסה זה קורה אנחנו גם הולכים ברחובות ורואים עניים=במדינה שלנו
זה משבר שקורה אצל כל אדם ומתבטא בצורה אחרת ההבדל הוא שאליסה יכולה לשנות בעזרת הכסף בעזרת פרסום עזרה למקומות האלה בכל זאת למרות הכול אני רואה אותה ממשיכה לטיל לבלות ולא שמה דגש חזק[לפי היום]למה שקרה לה
-וזה קורה לכל מפורסם
האם התיאורים האלה והגילוי שבר לכם משהו בתדמית של אליסה שאנחנו רגילים לראות?אמ,אולי קצת למרות ששוב זה קורה לכל אחד גם אליסה גם לי ובטוח לכולם
האם אתם מעריכים אותה יותר או שהערכה שלכם אותו הדבר?אותו דבר,אבל עקב העובדה שהיא מתעניינת קצת יותר באלו שלא יכולים ואין להם אמצעים אוכל וכו..זה מעיד ומראה שלאליסה אכפת
בעקבות זה האם אתם חושבים שהיא צריכה לחזור לטייל במקומות האלה שוב?תלוי,אם היא חושבת שהיא תוכל לשנות אז כן,שוב תלוי אליסה גילתה משהו מאוד פרטי שיכל לשחק נגדה(בעולם הבידור)-האם זה מעיד על אומץ?לא...לדעתי כל אחד מעיד על זה בין אם הוא מפורסם או לא גם יב"ז נסעה ועזרה וגם אחותה של המנחה של דברים טובים בשבע העובדה שהם רצו לעזור זה מצווה
אבל לדעתי זה לא משחק נגדה ואולי רק לטובת האנשים
אומץ-תלוי תודה אדם

always be me mc

New member
יאללה בקצרה../images/Emo3.gif

האם התיאורים האלה והגילוי שבר לכם משהו בתדמית של אליסה שאנחנו רגילים לראות? לא, תמיד ידעתי שהיא אנושית כמו כולנו, והדבר הזה רק חיזק את ההרגשה
האם אתם מעריכים אותה יותר או שהערכה שלכם אותו הדבר? אותו הדבר. למה להעריך יותר? אני תמיד ידעתי שאכפת לה(אם אני לא טועה היא גם דיברה פעם על זה שזה מוזר לה לחזור), ואני עדיין מעריכה מאוד את זה שאכפת לה כל כך :) בעקבות זה האם אתם חושבים שהיא צריכה לחזור לטייל במקומות האלה שוב? כן. אומנם זה לא קל אבל זה חשוב להופיע שם ולעזור, לתמוך, לחבק
ולעודד
בקיצור להשפיע לא רק כסלבריטאי אלא בעיקר כאדם
אליסה גילתה משהו מאוד פרטי שיכל לשחק נגדה(בעולם הבידור)-האם זה מעיד על אומץ? כן. בתעשייה זוהרת כמו הוליווד אשר לא מקבלת פחות משלמות זה תמיד סיכון לדבר על בעיה שיש לך ושיכולה להשפיע על הופעתך על המסך.
על הדיון אדם

CheN323

New member
עונה ולא מפחדת לחפור ../images/Emo9.gif

האם התיאורים האלה והגילוי שבר לכם משהו בתדמית של אליסה שאנחנו רגילים לראות
ממש לא
, להפך, רק מצדיק את התדמית שלה- של אישה בוגרת אכפתית רגישה שלא אוטמת את עצמה לעולם. זו התדמית של אליסה מבחינתי, לא משהו אחר ומסחרי. האם אתם מעריכים אותה יותר או שהערכה שלכם אותו הדבר
מעריכה אותה קצת יותר. דבר ראשון, כי היא לא פחדה להודות בזה מול העיתונות. דבר שני, בגלל שזה הופך אותה ליותר רגישה ואכפתית מבחינתי וזו תכונה שאולי אני הכי אוהבת אצלה. אני לא שמחה שהיה לה קשה והיתה לה תקופת דיכאון, אבל ממקומות כאלה אם אתה חוזר לחיים רגילים משהו אצלך קצת לא בסדר. בעקבות זה האם אתם חושבים שהיא צריכה לחזור לטייל במקומות האלה שוב
רק אם היא תרגיש שהיא מוכנה לזה. עזרה אפשר להעניק גם בלי ליסוע לשם. תלוי בה, לא יודעת. אליסה גילתה משהו מאוד פרטי שיכל לשחק נגדה(בעולם הבידור)-האם זה מעיד על אומץ
זה בהחלט מעיד על אומץ
מזכיר לי קצת את RHS של ערוץ E אם מישהו מכיר
. כן זה מעיד על אומץ וזה ברור למה, אבל זה גם משהו שאני לא מופתעת לשמוע מאליסה כי היא תמיד חלקה הרבה מאוד עם העיתונות והמעריצים והכל. כל הכבוד לה
וסחטיין על הדיון אדם

CharmedRulez

New member
כנראה הבנת לא נכון.

קודם כל, רק כדי להבהיר - מדובר על התקופה שבין עונה 2 ל - 3. שנית כל, אני לא רואה את הקשר בין זה לבין "להזכירכם שנת העזיבה של שאנן והמתח עם אליסה בסט". עכשיו, היא מספרת על זה שהיא הייתה מאוד בדיכאון בגלל שהיא הכניסה פתאום את החיים שלה לפרופורציה. היא הייתה ילדה כוכבת, וגם בתור מבוגרת - כוכבת. לא הייתה לא תקופת דעיכה או משהו (תודה לאל. טפו טפו טפו), היא גדלה והכירה בחיים שהיא יכולה בעצם לזכור (מאיזה גיל 6 ככה) עם כסף ואהבה ויופי ותהילה. אני בטוח שהיא בקושי זוכרת את התקופה של "לפני שהתפרסמתי". ופתאום, אליסה בת 26, מחליטה לסוע להתנדב באיזה בית חולים במקום לגמרי שכוח אל, שהמזל לא הכה בו אף פעם, והיא רואה שם רק דברים רעים, רק מחלות. היא מגיעה לעולם שכולו מתרכז בזה. בניסיון להציל את האוכלוסייה המוכה הזאת. וזה כל כך שונה בשבילה, בתור מישהי שהתרגלה לשטיח אדום ופרימיירות וכסף ובוורלי הילס. וזה מה שהיא ניסתה להסביר, שפתאום היא הבינה כמה היא בת מזל, וכמה המון יש מסביב, דברים שהיא לא כל כך ידעה. זה דבר שהיה לה כל כך קשה לעכל ברגע שהיא חזרה (שוב - חזרה מהעוני הכבד והרעב והמחלות, לעושר הזה שחושב רק על עצמו) שהיא נכנסה לדיכאון והעלתה במשקל (קומפורט פוד כמו שהיא אמרה). לגבי מה ששאלת- אליסה כבר נסעה שוב מאז, לאנגולה לפני שנתיים (בין עונה 7 ל8 אם אני לא טועה), ולמה בדיוק שיחק נגדה במה שהיא אמרה כאן? להפך, זה רק לטובתה - מכל הבחינות. עכשיו בלי קשר למה שהיא אמרה, על ההעלה במשקל, נחמד לדעת את הסיבה סוף סוף. אין מה לומר, ראו בבירור ב3.01 כמה היא שַמְנה - בעיקר כשקול ניגש אליה מאחור והיא בועטת בו - הוא החזיק לה את הרגל למשך זמן ארוך והיה קשה שלא להבחין במשקל שהיא צברה... אין מה לעשות זה בלט. אז עכשיו אליסה מספרת בפעם הראשונה כמעט עם קצת עומק אישי על החויה וזה יותר מנחמד לדעת מה עבר עליה תוך כדי ובעיקר - אחרי. כל הכבוד לה.

בדיוק מה שאני חושבת!

אני הבנתי את המשפט על השטיח האדום כמוך. זה משפט מאוד חיובי ומעיד על אליסה כעל בן אדם אנושי בעל רגשות וחמלה. היא הבינה כמה מזל יש לה ופתאום לקחה את החיים שלה בפרופורציות. היא הבינה באיזה מצב נוראי אנשים חיים לעומתה וזה מה שדיכא אותה.

למעלה