הבחירות! מישהו פה?
א אות ומספר בלבד New member 10/7/06 #2 הממ.. אני לבד, לא נורא../images/Emo19.gif ארוחת בוקר אצל טיפני. עצוב. אם מישו יבוא אחרי, אל תתיאש! המשך את השרשור! ביי!
הממ.. אני לבד, לא נורא../images/Emo19.gif ארוחת בוקר אצל טיפני. עצוב. אם מישו יבוא אחרי, אל תתיאש! המשך את השרשור! ביי!
I Inbar789 New member 10/7/06 #5 אינפה קליטה ../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif בין מי למי הדוקרב?
א אות ומספר בלבד New member 10/7/06 #9 כן, אבל בכולזות עדיף כריסטינה.../images/Emo19.gif ושמעתם ת'חדשות הרעות? עוד מעט יש ספיישל עסק שחור! אוף, אנלא סובל ת'תכנית ההיא..
כן, אבל בכולזות עדיף כריסטינה.../images/Emo19.gif ושמעתם ת'חדשות הרעות? עוד מעט יש ספיישל עסק שחור! אוף, אנלא סובל ת'תכנית ההיא..
א אות ומספר בלבד New member 10/7/06 #13 אבל חרא מוזיקה..../images/Emo19.gif אנלא סובל ראפ וזה.. חוץ מאמינם, מתיסיהו, ושון פול. הם שווים. אבל אין תוכנית מלאה בהם. אז אנלא אוהב.
אבל חרא מוזיקה..../images/Emo19.gif אנלא סובל ראפ וזה.. חוץ מאמינם, מתיסיהו, ושון פול. הם שווים. אבל אין תוכנית מלאה בהם. אז אנלא אוהב.
L limors2 Active member 11/7/06 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif המעבורת בהתחלה של ../images/Emo54.gif השבוע
ג גינגימניה New member 10/7/06 #17 לילה טוב לכם.. אני עפה למנוחה קצרה.. נתראה בשרשור סינגלס וחסר לכם שלא תהיו! ואם מישהו שזה לא אני יפתח את השרשור,מתבקש לשים את זה
לילה טוב לכם.. אני עפה למנוחה קצרה.. נתראה בשרשור סינגלס וחסר לכם שלא תהיו! ואם מישהו שזה לא אני יפתח את השרשור,מתבקש לשים את זה