הכיצד? האם יש דיסקים שאנחנו בישראל לא מכירים ?< תסתכלו על הדיסקים הללו . . .
S Shakira paradise New member 17/4/03 #1 ../images/Emo2.gifהכיצד?../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif האם יש דיסקים שאנחנו בישראל לא מכירים ?< תסתכלו על הדיסקים הללו . . .
../images/Emo2.gifהכיצד?../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif האם יש דיסקים שאנחנו בישראל לא מכירים ?< תסתכלו על הדיסקים הללו . . .
S Shakira paradise New member 17/4/03 #2 ../images/Emo26.gif והזה ../images/Emo105.gif אבל אין לי שמן של מוסך אם הם אמיתייםםם סתם מצאתי אותם ברשת למכירה
../images/Emo26.gif והזה ../images/Emo105.gif אבל אין לי שמן של מוסך אם הם אמיתייםםם סתם מצאתי אותם ברשת למכירה
P perrinat New member 17/4/03 #3 ../images/Emo79.gifמוזר...../images/Emo103.gif לא נראה לי שאלו דיסקים רישמיים... הראשון נראה לי כמו איזו המצאה של מישהו... והשני יכול להיות הגיוני- זה השיר ששאקירה שרה עם סטיבן טיילור (מאירוסמית') ב-MTV ICON ואולי הוציאו לזה סינגל...
../images/Emo79.gifמוזר...../images/Emo103.gif לא נראה לי שאלו דיסקים רישמיים... הראשון נראה לי כמו איזו המצאה של מישהו... והשני יכול להיות הגיוני- זה השיר ששאקירה שרה עם סטיבן טיילור (מאירוסמית') ב-MTV ICON ואולי הוציאו לזה סינגל...
S Shakira paradise New member 17/4/03 #4 ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif יאא איך אני אוהבתת את השיררר dude looks like a ladyyyy
P perrinat New member 17/4/03 #5 ../images/Emo168.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif לא ממש אהבתי את השיר.... ושאקירה גם שרה אותו בהופעות שלה
../images/Emo168.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif לא ממש אהבתי את השיר.... ושאקירה גם שרה אותו בהופעות שלה
S Shakira paradise New member 17/4/03 #6 ../images/Emo99.gifיאאאאאאאאאאאאא אם אני אסע להופעה אני יוכל לשמוע אותו