השתלמות מדצ"ים מחוז צפון!

Amitus

New member
../images/Emo2.gifהשתלמות מדצ"ים מחוז צפון!../images/Emo3.gif

אז בסוף שבוע האחרון הייתה לנו השתלמות. היה מאוד מיוחד ומשמעותי בשבילי..והיה גם כיףף כמובן. אממ..קצת הצטערתי לראות עד כמה כמות האנשים קטנה..ואחד מהמדריכים שלי סיפר לי שלפני שנתיים היו 160מדריכים בהשתלמות והשנה 60..): עמית
 

Amitus

New member
כן..גם כנס ט'

כנס ט' של המחוז וההשתלמות מדצים היו בתיכון במשגב..אחד מהיפים שראיתי אגב..והוא כל כך ענק..ממש:)
 

Amitus

New member
גם אני הייתי בטוחה!

כבר דמיינתי את השתלמות מדצ"ם 2005..אחח..נוסטלגיה..ופתאום! נחתנו במשגב..חח.. מסתבר שבגלל שהיו מעט נרשמים אז העבירו את כנס ט' וההשתלמות לאותו מקום:) הייתי בחוג עם ח'ברה מהקן שלך..מתוקים אחד אחד..תמסור ד"ש.
 

dvir391

New member
תשלחי לי בפרטי את השמות שלהם

בשביל שהם יקבלו את הד"ש.
 

ר ו ת ו ש

New member
והיה אדיר!

היה כנס ממש טוב. ממש ממש נהנתי והיה מעניין ומצחיק ופשוט אדיר! וגם יצאתי עם קבוצה לשם שינוי שגם הן נהנו וזה מאוד שימח אותי. גם לכנס לא יצאו יותר מידי, אבל בכ"ז היה ממש טוב.
 
ממש חבל

60 למחוז שלם?! זה ממש מעט... אני מרגישה שהתנועה נעלמת... משנה לשנה זה יותר גרוע לפי מה שהבנתי!!!
 
אני דווקא חושב אחרת

אני מרגיש דווקא שבהרבה קנים הפעילות הערכית הולכת וגוברת וכך גם הגודל(יחד עם החשיבות של עקרון הכלליות וביתנו פתוח).. ההימור שלי שהשנה נגיד יהיו 800 חברה בקורס מד"צים.
 

STU XD

New member
בואנה זה ממש קצת.

אנחנו אי שם ב2005 היינו איזה 900 נראלי לא?
 
עדיין...

כשהקומונרית שלי הייתה במדצי"ם היו 15 חוגים בכל מחנה והשנה היו רק 10... זה ממש מעט! אבל אנחנו עוד נגדלD:
 
אבל גם אפשר להגיד

שבפן הערכי או החינוכי(לאדע איך להסביר אפילו) התנועה הייתה שונה לגמרי.. לקיחת האחריות הייתה מינימלית, לא היו קיימים גופים כמו מועצות מחוז או מועצות קנים והתנועה מתחדשת לגמרי ובשנתיים שלוש הבאות הולכת להיות מגמת צמיחה, אם אני צופה את מה שיקרה נכון.
 
אתה צודק לגבי זה שיצאו מאיתנו כ750 אבל...

חוץ מזה יצאו עוד לא מעט למובילים...ואני יודע על המון אנשים שלא יצאו למד"צים או לא הוציאו אותם ועדיין היו בתנועה(מסיבות צודקות או לא צודקות) והשכבה נשקה ל1000 אם לא יותר... ואני בתור אחד שזכור לו מספרים זוכר שהיינו בתל חי כ1300 אבל עזוב כאלה מספרים מפוצצים בכל השכבה...רק במחוז אני יכול לראות כמה השכבות שמתחתינו קטנות ביחס אלינו בהמון... אבל אני חייב לציין שהיה אירוע ח' מאוד גדול במחוז.
 
כשאחותי הייתה בקורס

ב2004, הם היו פול! והיו מלא חוגים. אני מאמינה שהשנה יהיה גג 10 בכל מחנה.. אפילו פחות.
 
למעלה