התוכניות של היום היתה מזעזעת

Music4Life

New member
../images/Emo2.gif התוכניות של היום היתה מזעזעת../images/Emo70.gif

ואווו...מחליא פשוט.
ואני רוצה להגיד שזו היתה תהוכנית הכי קשה לצפייה שראיתי של ד"ר פיל מעולם
וראיתי המון...וקשות...... קשה לי לדבר אפילו..... זה היה היום כל כך אינטנסיבי שזה פשוט השאיר אותי המומה למידי. אתה לא מודע איזה מצבים בלתי הגיוניים ואיומים יש בעולם, עד שאתה נתקל בהזדמנות להווכח בה. זה איום . המשפחה הזו שהראו נמצאת במצב מחפיר שבטח לא יכול להמשך. והראו דברים מאד אכזריים וקשים לצפייה היום. הגבר אלכוהוליסט כבד והאישה סובלת מהתקפי עכס איומים והיא מכה את בעלה מכות רצח! זה לא ייאמן.......אין מה להגיד מרוב שזה מוציא את המילים מהפה. אני המומה. אני מרחמת כל כך על הבנות שלה בנות ה9 וה11 שהן רואות את הנעשה בבית וזה כמובן משפיע עליהן בצורה הכי רעה ושלילית שיכולה להיות לילד. וואי
אני שמחה שהם הלכו לייעוץ אצל ד"ר פיל והם ראו את עצמם בקלטת , ושזה פתח להם את העיניים, שהם מודעים עכשיו למעשיהם. הייתי המומה גם (שוב) מחוכמתו של ד"ר פיל וכל מה שהוא אמר, שהוא כזה נכון. אהבתי שהוא אמר שהאמא של האישה המכה היה גם בעל שהיכה את אמא שלה כשהייתה קטנה, היא ראתה הכל, והוא היה מכה אותה באכזריות..עם קרשים...והיה מקיא ומאלץ אותה לאכול את הקיא שלו
ואז היא היתה ילדה קטנה וחלשה ולא יכלה "להעניש" את אביה. ועכשיו היא הפכה להיות האבא המכה שלה והתחתנה עם "שק איגרוף" ועכשיו היא מוציאה את כל הכעסים שהצטברו בה במשך השנים האלה על בעלה השתיין והיא עושה את זה עד הסוף...עד דם...ואולי גם עד מוות, ותודה לאל שזה לא הגיע לכך
זוועה...הרגשתי כמו באבל בתוכנית הזאת. כל הקהל בכה...זה היה איום ונורא. הזדעדעתי פשוט בכל תמונה ותמונה וד"ר פיל טיפל בעניין ביד רמה, בצורה מצוינת. וכל מה שהוא אמר להם אמת, וכל הדרכים שהוא הציע להם בשביל לפתור הגיוניות ונכונות ומאד נבונות
אני בהחלט מקווה שהמצב השתפר עבור המשפחה הזו.....עצוב רק שזה מקרה בודד ויש עוד המון מקרים כאלה בארה"ב ובעולם כולו
תוכנית מ-א-ד קשה, אבל מעניינת במידה רבה. מה דעתכם

גם אני הזדעזעתי

הקטעים שצולמו נראו פשוט נוראיים וכל כך ריחמתי על הילדות שלהם... לראות אותה ככה מרביצה לו ואותו שוכב כמו סמרטוט היה ממש מזעזע וקצת פספסתי את ההתחלה, מישהו ראה מתי ולמה האבא החל לשתות?

לא ראיתי...

ויש לי הרגשה שטוב שלא ראיתי, למרות שהיום דווקא יכלתי. חזרתי אחרי הקורס הראשון בגלל שהרגשתי לא טוב, זה בטח לא היה מוסיף לי לבריאות...

Music4Life

New member
כנסו שתיכן

שירי: אומנם טוב שלא ראית אם לא הרגשת טוב, כי זה היה באמת משהו קשה ומדכא ברמות-על, אבל מאד מעניין... היית נראה לי יותר מעריכה את ד"ר פיל אם היית רואה איך הוא טיפל בעניין, וזה גם לו היה קשה...
אבל לא נורא... ולשנייה {אופס, שכחתי את הכינוי שלך, פאדיחה}: למה הוא התחיל לשתות
הוא פשוט אלכוהוליסט, אני לא זוכרת שהיתה סיבה ספציפית שהוא התחיל לשתות. הוא פשוט התמכר לשתייה ושתה כל כך הרבה וזה פעם אחת כמעט הרג אותו. אני אגיד לך - הוא שתה שותה והיה מעולף, האישה התקשרה לבית חולים
שהם מצאו שהיה לו כמות של 5.895 אלכוהול בדמו. זה לא יגיד לך כלום...אבל זה יגיד לך משהו: כמות האלכוהול בדם שנחשבת שבנאדם הוא שתלוי היא - 0.08 בערך...אז תארי לך עכשיו מזה 5.895
מזעזע....הוא יכל למות מהרעלת אלכוהול, שזה כמעט כמעט מה שקרה...אמרו שזה נס גדול גדול שהוא בכלל נשאר בחיים, כי המערכות שלו בכמות כזו היו יכולות להפסיק, המוח שלו היה יכול להזנק מכך. זוועה
הבעל הזה שתה יותר אחרי שהאישה הרביצה לו...כי ככה הוא ידע שהוא יכאב לו פחות..... וואי וואי, איזה תוכנית זו היתה, אמאל'ה

Music4Life

New member
אויש! תיקון אחד חשוב :

סליחה כתבתי לא נכון: *כמות האלכוהול בדם שנחשבת שבנאדם שתוי היא - 0.08 בערך ולא "שתלוי"

עוד תיקון קטן אך חשוב

הכמות שנמצאה אצלו היא 0.589 ולא 5.89... מ-5.89 הוא בוודאות היה מת

למעלה