התפקדות ינואר 2008

TalovesMj

New member
../images/Emo2.gifהתפקדות ינואר 2008../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

מי אתם ומה שמכם? דרך לתקשר מחוץ לתפוז? כמה אתם אוהבים את העולם? כמה אתם רוצים שמייקל יכבוש אותו שוב? כמה אתם אוהבים את אלה שמייקל כבר כבש? ומה אתם הולכים לעשות בנידון
?

Born To Reign

New member
../images/Emo45.gif

ברק דרך לתקשר מחוץ לתפוז? טלפתיה כמה אתם אוהבים את העולם? כמה שהעולם אוהב אותי כמה אתם רוצים שמייקל יכבוש אותו שוב? העולם עדיין תחת הכיבוש של מייקל, פשוט מייקל נתן לעולם חופש פעולה לזמן מסויים והוא הולך לשלול את זה
כמה אתם אוהבים את אלה שמייקל כבר כבש? את כולם קיצר? מה אתם הולכים לעשות בנידון? להסתכל מהצד איך מייקל חוזר כמו מלך?

magic007

New member
הי

מי אני = אני יפית - והדרך לתקשר מחוץ לתפוז זה המסנג'ר שלי [email protected] מעריצה גדולה של מייקל כבר נראה לי 15+ שנים ... כבר הפסקתי לספור אבל המון שנים עד לנצח בקיצור:p כמה אני רוצה שמייקל יכבוש? אמן שיכבוש אמן, אמן שאנשים יבחינו באיש שלא נעלמה לו התהילה , שעוד לא נמחק מהעולם , שיסיר שנאה מעליו , אני רוצה והייתי מוכנה לעשות בשביל זה המון :p מייקל אתה חייב ! אתה יכול ואתה מסוגל ואני מקווה שאתה יודע שאנחנו מאמינים בך ! מותר לך להיות עייף יותר , אבל תראה להם שיש לך עוד קסמים! אני לא אוהבת את מי שמנסה לכבוש את מייקל > מייקל הוא אדם מכובש וראוי להשאר בנקודה הזוהרת שלו לנצח , ואן אף אחד מעליו , או שיכול להיות מעליו! מייל הוא המלך יותר גדול מאלביס פרסלי ויותר גדול מהעולם הזה בכלל! אם הייתי יכולה לעשות משהו בנידון , הייתי מרעידה עולמות ודואגת שמייקל יכבוש מחדש! והוא עדין כובש גם שהוא יושן ! אגב בעבודה שלי אני תמיד שמה את המוסיקה שלו ודואת לשרש את המוסיקה שלו בכל מקום! זה כבר התחלה של הפצה והחזרת התודעה שעדין אוהבים אותו ! והוא עדין כובש! זה חלק מהתרומה שיש לי לתת בתור מעריצה שאני דואגת שישמעו אותו בכל מקום שאני נמצאת! ואם אני ברכב אני שמה פול וליון כך שגם השכנים שומעים והנוסעים בדרך! אני לא מוותרת מייקל אפיץ את שירך בכל מקום אפשרי! שידעו שאתה לא נעלמת ועדין אוהבים אותך! ואני מוכנה לעשות מעבר לזה! U NAME IT!!~!!!

טלי12546

New member
חעחע../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

מי אתם ומה שמכם?-טלי חח דרך לתקשר מחוץ לתפוז?-מסנג'ר[email protected]..תוסיפו בכיף! כמה אתם אוהבים את העולם?-חולה עליווו כמה אתם רוצים שמייקל יכבוש אותו שוב?הוא כבר כבש אותו.. כמה אתם אוהבים את אלה שמייקל כבר כבש?אני חולה עליך טלללל ומה אתם הולכים לעשות בנידון?לישמוע את MITM

joe jackson

New member
רק כדי להראות סימני חיים ../images/Emo3.gif

מי אתם ומה שמכם? אני אני ושמי ג'ואי דרך לתקשר מחוץ לתפוז? מסנג'ר... [email protected] זהו לא צריך יותר מזה כמה אתם אוהבים את העולם? אוהבת מאוד...כל עוד מייקל נמצא בו כמה אתם רוצים שמייקל יכבוש אותו שוב? רוצה מאז ומתמיד כמה אתם אוהבים את אלה שמייקל כבר כבש? מי זה אלה?P: ומה אתם הולכים לעשות בנידון? לישון!

ziv payne

New member
גם אני פה :)

ממש במקרה בגימלים דרך ליצור קשר מחוץ לתפוז: [email protected] מסנג'ר 162372870 ICQ אשמח להישאר בקשר עם חבר'ה מפה שלא ראיתי שנים... :) שבת שלום לכולם

למעלה