ווווווווווווווווווו

spiralla m

New member
../images/Emo2.gifווווווווווווווווווו

איזה פרק! מה שהיה עם אורלנדו ומאוריניו, שבסוף לא קרה כלום :( מסכנה קפיטו- מה שהיא צריכה לסבול. ואיריס הפתיעה אותי לרעה. אה! ובקשר למיגל ואלנה, בטח אם זה היה קורה באמת זה היה מזה מביך, בעיקר כשהוא אמר שהוא כבר יודע על ההיריון מרקל. אם אני הייתי אלנה לא הייתי יודעת איפה לקבור את עצמי. בסה"כ: פרק מסעיר מלא התרחשויות....

T00L

New member
תעדכנו אותי..

מה היה היום.. קראתי רק ת'תקציר.. ובמקום לראות שיחקתי טניס.. ומחר אני לא יצליח לראות את השידור החוזר כי אני בביצפר עד 5 וחצי.. יש לי פגישת פולין.. בעע תודה מראש:)

ElinorL

New member
יאאא

את נוסעת לפוליןם השנה? גם אני! אולי נפגש :) בכל אופן אלנה מספרת למיגל את כל האמת על פדרו והריונה אורלנדו מתווכח עם קפיטו והיא מעיפה אותו מהחדר ונועלת את עצמה בפנים מלא זמן ואחרי כמה שעות היא חושבת שהוא הלך ומנסה לברוח אבל הוא תפס אותה ואנס אותה :( איריס מתפשטת במסיבה של סברינו כדי להרגיז את פדרו שהיא רואה אותו כל הזמן עם סינתיה ופדרו לקח אותה לבית וחזר למסיבה וסינתיה :) אורלנדו מגיע הביתה עם קפיטו ורואה את מאורינו. הוא אומר לקפיטו ללכת הביתה והשומר של אורלנדו מכניס את מאורינו לאוטו והם הולכים למקום מבודד ואורלנדו אומר לנהג שלו ללכת ושם הם מתווכחים ורבים ונפלטת יריה מהאקדח של אורלנדו אבל הוא רק נפצע בכתף ואורלנדו מבטיח להרוג את מאוריניו סימוני הדפוקה הזאת חזרה וקפיטו סיפרה לה שאורלנדו ומאורינו ביחד והיא פוחדת שיקרה אסון אז סימוני אמרה שזה יהיה טוב אם היא תיפטר מהם ככה וקפיטו אמרה שהיא רוצה להפתטר מהם אבל לא שימותו אז סימוני אמרה לקפיטו שהיא לא מסינה אותה שיש לה מזל ושהיא צריכה לנצל את החיים האלה וקפיטו נתנה לה יבוש שהיא אמרה לה שלא מעניין אותה דברים חומריים כמוה אז סימוני אמרה שהיא צריכה לצאת מהחיים האלה (היא גם אמרה שהיא עובדת קשה ושיש כאלה שיש להן מזל (יענו כמו לקפיטו) והן מוצאות מישהו וחיות איתו בעושר ויש כאלה שלא...סתומה!)

ElinorL

New member
בהתחלה היא רקדה שם

והייתה לה חצאית מיני והיא כל הזמן ניפנפה אותה למעלה שיראו את התחתונים וזאת כאילו חצאית ששמים כמו מגבת ויש כזה סקוצ' אז אחר כך היא עלתה על השולחן, פתחה אותה והתחילה לרקוד ולעשות תנועות עם הרגליים כאילו היא בלאס וגאס! חחח

T00L

New member
../images/Emo51.gif

ואני נוסעת עוד שבוע וחצי (15.3) מתי את?

שלומית16

New member
קפיטו לא מסכנה היא מפגרת בשכל!!!!

אני חושבת שקפיטו היא הכי תמימה והכי מפגרת בכל הסדרה!!!! בזמן שמאוריניו ואורלנדו רבים שסימוני שפעם ראשונה שאני מצדיקה אותה אמרה לה שטוב ששניהם ימותו!! קפיטו המפגרת הזאת עוד דואגת למאוריניו ואומרת שבכל זאת הוא האבא של הילד שלה!!! איפה את חיה לעזאזל מה שבטוח לא בכדור הארץ הרי הוא גנב לה את כל הכסף מהקופה והיא ממש חושבת שהוא באמת אוהב את ברוניניו !!מתי היא תלמד כבר ותתפקח !!!ועם כל הכבוד לסימוני ובמקרה הזה ורק זה יש כבוד הייתי מעדיפה שקפיטו תהיה כבר כמו סימוני לפחות היאאאאאאאא דואגת לעצמה ויודעת מה היא רוצה !!!וקפיטו באמת דפוקה בשכל!!!!

שלומית16

New member
אגב בלי קשר לזה סוף סוף פרדי נתן

לה את הכאפה הזו!!!!!!! כמה זמן כבר אפשר לשמוע אותה ולא להרוג אותה!!! אבל עם כל הכבוד ויש כבוד פרדי מושך את הנישואים האלו יותר מידי שיתגרש כבר הוא כמו אלנה מושך את הדברים עוד ועוד!!!!

אור G

New member
נכון!

אוףף היא מעצבנת אותי~!! אם היא נשארת בחיים האלה לא מתוך ברירה.. לפחות שתודה שכל מי שקשור לחיים האלה שלה הוא דפוק!! היא סתם סתומה ובגלל זה כולם מנצלים אותה!!!!

spiralla m

New member
קפיטו ../images/Emo4.gif

אני לא הבנתי למה היא עברה לגור עם אורלנדו, הרי היא לא נראית אחת שצריכה חיי מותרות, והיא עברה רק בשביל ההורים שלה וברוניניו, אבל אבא שלה לא מוכן לקחת ממנו כלום, והיא סתם מפקירה את עצמה לידי אורלנדו המגעיל,כשגם היא לא רוצה וגם אביה לא רוצה כסף :\

ElinorL

New member
נכון שאבא שלה נגד זה אבל

אמא שלה מאוד מעודדת את זה ולאמא הילד שלה זה הכל נכון שאמהות לפעמים עושות שטויות ולא חושבת בהגיון והיא לא חושבת שלברונינו חשוב שיהיה בית שמח אבל אמהות עושות הכל מאהבה גם אם זה לא תמיד הדבר הכי נכון לעשות... אולי אם אמא שלה לא הייתה מעודדת את זה כ"כ והייתה בדעה של אבא שלה אז קפיטו היתה חושבת אחרת אבל שהאמא כ"כ מעודדת האבא פחות דומיננטי

Koobit

New member
טוב...

אני לא חושבת שקפיטו כזו מסכנה כי היא הביאה את זה על עצמה... וכמו שסימוני אמרה לה, היא צריכה להחליט. אם היא נערת ליווי אז היא לא יכולה לחיות בסיפור אהבה.

למעלה