זהבי עצבני קילל את הבובלילים בשידור..

../images/Emo2.gif זהבי עצבני קילל את הבובלילים בשידור..

מאזין עולה לשידור ומזכיר את זה שעינב השוותה את שפרה לנאצית זה העלה לו את הסעיף וכך הוא התבטא: "אני מתעב גזענים אשכנזים ובמידה לא פחותה גזענים יוצאי עדות המזרח, אני חושב שהויכוח על מזרחים ואשכנזים הוא מיותר, אין לו יותר מקום בארץ הזאת בשנת 2008 וכל מי שמעלה את הנושא האלה אין לי אלא להוקיעו כולל הבובלילים כפרימיטיבים מסריחים ומגעילים מעוררי שאט נפש ואני לא אתפלא שערוץ 2 אני לא יודע אם זה קשת או רשת כי אין הבדל בין חרא לדרק נותן להם פיתחון פה ומאפשר להם לומר את הדברים המגעילים שהם אומרים .." ואז הוא אומר "לבובלילים יש אותו מוח.. יש להם מוח אמרתי? מי אמר שיש להם מוח? אני אמרתי שיש לבובליל מוח? אני מתנצל בובליל" לינק אודיו של הקטע מה אתם אומרים? צודק או לא?
 

droriko

New member
זהבי הוא כלומניק

זה קבוע אצלו, הוא אומר את הדברים הכי קלישאתים שיש אבל אומר אותם בצורה םפרובוקטיבית . ככה הוא מנסה לרקוד על שתי חתונות , גם להשמיע דעות כולם רוצים לשמוע אבל גם לצאת הילד הרע . לא חושב שראוי לנהל דיון על אימרות של "הוגה הדעות" הזה .
 
נראה לי שאמרו בכוח לאדם בן 65

מה להגיד בשידור. וככה זהבי הוציא את כל העצבים שלו על התוכנית שהוא לא "רואה".
 

droriko

New member
הוא רואה הוא רואה

כל הנתן זהבים והאברי גלעדים שכל כך אוהבים להתנשא על "תרבות ההבל" מביעים בשידורים שלהם בקיאות מרשימה בהם. ויותר חמור מזה הם עושים בחייהם דברים שטחים עוד יותר (נתן זהבי מגיש תוכנית שמיועדת לנהגי אוטובוס בכבישים ואברי גלעד הוא בכלל המלך של תוכניות הבוקר והשעשועונים).
 

TLV GUY2

New member
או, אני מעלה אפשרות אחרת...

שהבנאדם הזה ראה מה שאני ועוד כמה אנשים ראו מההתחלה וכעס על כך שבחורה כמו עינב שלא יודעת מה זה נאצים בכלל קוראת לשפרה נאצית, מדרגת מי הכי "פרידמן" ועוד.
 

droriko

New member
אתה נוסע כנגד כיוון ההיגיון

עינב לא יודעת מה זה נאצים? אם עינב משווה מתוך כעס את שיפרה לנאצים זה דווקא אומר שהיא יודעת שליהות נאצי זה חמור, זה לא שהיא באה אליה ואמרה לה "שיפרה רק שתדעי שאת הנאצית האהובה עלי" ונישקה אותה.
 
אני ספק אם עינב יודעת את ההיסטוריה של השואה

זה שהיא יודעת שנאצי זה רע סבבה זה כולם יודעים.. מה בדיוק הם עשו.. איך למה ומתי? אני ספק אם היא היתה ערה לנושאים האלה בשיעורי היסטוריה ואם היא משתמשת במילה הזאת מול המצלמות רק מוכיח את זה
 

droriko

New member
הם מזמן שכחו מקיום המצלמות

טוב בעצם כולם חוץ מליאון,יוסי ושי המאוהבים בעצמם
 

TLV GUY2

New member
צודק ועוד איך צודק...

מי שלא ראה את זה קודם יכול להבין את זה עכשיו... אני עדיין בהלם שכרגע הבובלילים הם סמל לקדוש מעונה, סמל החברה הישראלית...
 

SnowKing

New member
../images/Emo45.gif

אחרי הפרק של היום אני באמת לא מבין את זה..
 

lizush

New member
האימא של הצודקים!

כל פעם שמשהו לא הולך להם הם צועקים: "קיפוח!" והם גורמים ומעצימים את הגיזענות. עצוב שזה מדגם מייצג ומביך של המדינה שלנו.
 

droriko

New member
כאילו שזהבי הוא זה שגילה את השד העדתי

תעשה יל טובה,סתם ג'ובניק אוכל חינם , כעלק עיתנואי .
 

jrkob

New member
זה שזהבי מדבר עליה מוסיף לה נקודות

אז עדיף שישתוק !אין לו על מה לדבר חוץ מהדבר המגעיל הזה
 
למעלה