חופש, חוווופש!

../images/Emo2.gif חופש, חוווופש!../images/Emo3.gif

פסח! ה-חופש! איזה כיף, איזה כיף! יש אייקונים חמודים...! הכי אהבתי אותו, בינתיים:
, יודעים למה? הוא קצת מזכיר לי את הקטע באליס בערץ הפלאות כשהיא נמצאת בגן הזה עם הפרחים הענקיים, ואז יש מלא פרפרים שעפים ומסתדרים לצו של כיכר לחם-> יעני הפרפרים היו פרוסות לחם! הסרט הכי יפה של וולט דיסני! בקיצור, ידידי, רציתי לאחל לכולכם חופש נעים וחג פסח שמח...ומי ממכם פה שלא אוכלים חמץ בפסח (כמוני, משל
) חיזקו ואימצו!
אז אולי נשרשר רעיונות לחופש פסח? פרויקט קטן לפורום שלנו? או סתם טיפם לשירים טובים לימי החופש? בברכת פרפרי לחם, דנה!

meandmeandme

New member
חופש נעים לכולם!!

הלוואי והיינו יכולים להרים איזה פרויקט לחופש אבל הפורום שלנו קטן מדי ולצערי ההנהלה לא ממש עוזרת לנו. אני אמור להפוך למנהל בשניה שתפוז יחזירו ליעל מסר אבל זה עוד לא קרה, אז...
. אתם רוצים לנסות בכל זאת? למישהו יש רעיונות? ושירים לחופש? San Tropez!!!

תשלחו להנהלה מסר שוב

או שתפנו לפורום תפוז משוב הם אמורים להחזיר תשובה תוך כמה ימים, ועבר יותר מחודש, לא?

meandmeandme

New member
אממ... כן...

מה דעתכם שאני יפתח שיחרור וחברי הפורום יגיבו בתמיכה?

meandmeandme

New member
../images/Emo36.gifהודעה חשובה לכל הפורום../images/Emo26.gif

פתחתי בפורום תפוז משוב שרשור לגבי החלפת ההנהלה בפורום הזה שהייתה אמורה להתבצע לפני יותר מחודש. אם אתם תומכים בהחלפה ורוצים לזרז את התהליך אנא הגיבו בתמיכה לשרשור במצורף כלינק. תודה רבה לכל התומכים.

נימרודל

New member
גם לי

גם לי זה הזכיר את פרפרי הלחם החמודים האלה. הם נראו כל כך חמודים ונוגים. ולדעתי אפשר אולי לעשות סיפור בהמשכים בנוגע לפסח או לפלויד. או אולי... נשלח ציורים וזה. לא יודעת.
היום עולה והיום בא, זמן קצר המלאכה רבה בקושי אפשר לנשום, בקושי אפשר לחלום. כמסלולי הכוכבים לפעמים אנו מצטלבים, נוגעים רגע יד ביד יכול להיות נחמד...

למעלה