ילדה בת 9 נרצחה בבית שמש,

Dark faith

New member
../images/Emo2.gifילדה בת 9 נרצחה בבית שמש,

וגופתה נתלתה בשוק!!! אוי מי גאד!!! כל הפרטים בנושא אוסרו לפירסום, ממש מזעזע!!!! ובית שמש ממשיכה לככב בחדשות, חרדים קיצוניים הניפו את דגלי פלסטין ודגלים שחורים ביום העצמאות........

tablul

New member
מישהו יודע עוד פרטים??

אח שלי זרק לי משהו על זה שחנקו אותה ושמצאו אותה היום בבוקר בשוק..

MS6

New member
מה הקשר ראש העיר?

אולי עוד מעט גם תאשים אותו ברצח? אם זה מוות מתוקשר אז צריך להגיע? הייתה נציגות של העירייה במקום... זה מספיק לגמרי. הלוויה היא לא דבר קל במיוחד הלוויה כזאת שהיה ברור שיכולה להפוך לסצנה (לא בגלל שהוא אשם ברצח, בגלל שמין הסתם ברגעי זעם מספיק אדיוט אחד בשביל לנסות ולעורר פרובוקציה שלא קשורה לכלום בקשר פוליטי.. כבר ראינו מקרים כאלה), הכעס שלך הוא פשוט מאוד טיפשי. אין שום הגדרה אחרת.

צודק...

רצח של ילדה בת 8 מהעיר שלו...איך העלתי לתומי על דעתי שזה אירוע מספיק גדול כדי שהוא ישתתף בו...

MS6

New member
דובר העירייה השתתף לא?

אני לא מבין... ראש הממשלה מגיע לכל רצח של אדם? לא. אם מדובר ברצח על רקע לאומני נשלחים שרים או ח"כים כנ"ל לגבי ראש עיר. ובכלל, על זה לשפוט ראש עיר? ואם הוא היה מגיע זה היה משנה בכלל למישהו? בכוח לנסות ולמצוא איזשהי דרך לתקוף? מכל הבעיות שהרצח הזה יכול לעורר.. לאומנית, פלילית.. אתה מסתכל על זה שראש העיר לא הגיע להלוויה? אני חושב שאין הגדרה יותר טובה לשנאה עיוורת מאשר היציאה הזאת שלך. מה גם שהתגובה שכתבת בNRG אם אני לא טועה ממש מוכיחה את זה. תפסת טרמפ על משהו

כן, נכון, אתה צודק ב-100%.

(או במילים אחרות, חבל שלא שירבבת עוד כמה תפיסות מוטעות שלך עלי כדי בכלל יהיה לי חשק להתווכח איתך)

spake

New member
סליחה?!

כן שכחנו כמה דברים "חשובים" אחרים יש לראש העיר שלנו לעשות.... למה שהוא לא יגיע מה זה לא מכבודו? חוץ מזה רצח שני בשבוע לא? או שאני מתבלבל?

MS6

New member
מאיפה אתה יודע?

אתה עובר לו על היומן? יכול להיות שהייתה פגישה חשובה.. לי אין מושג. אבל עצם העובדה שחושבים על העניין הזה מראה שיש אנשים שפשוט מחפשים רק לנסות ולצאת נגד העירייה והעומד בראשה במקרה הזה. אני חייב לציין שהדבר האחרון שחשבתי עליו זה אם ראש העיר השתתף או לא השתתף בהלוויה...

Dark faith

New member
אני לא מסכימה איתך,

לפי דעתי צריכה להיות נציגות המעירייה....אבל ראש העיר לא חייב להיות נוכח בדבר. אף אחד לא אומר שהרצח היה לא מזעזע, הוא כן. והוא אחד המקרים היותר קשים שהיו בעיר שלנו, אבל לפי שעתי זה מספיק מכובד ששלחו נציגות מהעיר.

אַמִיר

New member
אנחנו לא ת"א

שצריך לשלוח רק נציגות.. מה שטוב בעיר שהיא קטנה יחסית ויש אחווה מסוימת ובגלל זה אני חושב שראש העיר כן היה צריך להיות נוכח, למזלנו אין פה כל יום רצח... אז בפעם היחידה שקורה דבר נדיר כזה, הוא יכל להועיל בטובו ולהגיע!

Dark faith

New member
כך נהוג,

אין מה לעשות. אני חושבת שזה מספיק מכובד ששולחים נציגות. חוץ מזה, עד כמה שאנחנו נהיה בהלם- ראש העיר לא יושב רגל על רגל כל היום...ואין לדעת אם היו לו פגישות שלא ניתנות לדיחוי. עוד נקודה חשובה, זה רצח שני בשבועיים האלו. לא הכל הציבור יודע...

חברים שלי אמרו לי...

שמעון, בית שמש עיר מסוכנת, אמרתי להם מה פתאום, פתאום הם הודיעו לי על הרצח של ההוא שנשרף ועל הרצח של ליפז הי"ד, הייתי בשוק, לא האמנתי שזאת העיר שלי... שהם שאלו אותי איך הילדה מסתובבת ככה לבד, אמרתי להם שבית שמש זאת לא עיר מסוכנת, שאף אחד לא מפחד להסתובב לבד בה, שהיא עיר שונה משאר הערים במדינה, פה, לפחות עד עכשיו, היתה הרגשה של בועה ששומרת על העיר לבל יאונה לה רע.... מפחיד....

למעלה