לא ידעתי יש קהילה שלמה שיודעת..

whitem

New member
../images/Emo2.gifלא ידעתי יש קהילה שלמה שיודעת..

ששלדים לא אוהבים זבובים (שיחקתם בעולם הדיסק1) שגם לעכברים יש מלאכים ושאנשים מנגבים חומוס עם כיוון הדיסק או נגד. (זה נשמע יותר טוב באנגלית) אה כן ... ושאפשר ליפול מקצה העולם|הדג

ויימס

New member
האמת?

לא ידעתי על הקטע עם הזבובים כי לא שיחקתי באף אחד ממשחקי המחשב, אבל זה רק הגיוני. ואהבתי את הקטע של לנגב חומוס נגד כיוון הסיבוב! מעכשיו כל פעם שאנגב חומוס אדמיין קורי סלסטי קטן באמצע הצלחת, אצחקק בטיפשות ואנשים לא יבינו מה עובר עליי...

ויימס

New member
ניצלוש פרוע ומהיר!

(מה עובר עליי?) אנא התעלמו מן הפתטיות שבלנצל שרשור שניה אחרי שהגבתי בו. כמעט יצאתי מהפורום בלי לספר לכם על החלום שחלמתי אתמול! ...לחברי הפורום החדשים (כמה יש אחד, שנים?) שעוד לא מכירים את המנהג- אחת לכמה זמן נטע חולמת על משהו שקשור לספריו של טרי פראצ'ט (ב-99 אחוז מהמקרים סתמרוח), ומספרת לכם על זה. עד כה היה לנו- המכשפים בחדר אוכל, סתמרוח ולארה... ועוד דברים שאני לא זוכרת. אז בחלום שלי אני קראתי את צבע הכשף, אבל היו כתובים בו דברים שלא כתובים בספר באמת, והוא גם השתנה כל הזמן מספר לקומיקס. הייתה שם דמות בשם 'טרי פראצ'ט' שלא הסכימה לגלות לדמויות האחרות איך קוראים לה. הממ. חשוד מאוד. רק שבקומיקס הוא בכלל לא נראה כמו שהוא באמת נראה, הוא היה גבוה ושרירי עם גופייה לבנה ונראה כמו איזה פועל בניין ישראלי, אבל זה היה הוא. וזוגפרח היה שם גם, והוא נראה כמו חבר של אבא שלי שהוא גונדר משנה בשב"ס. וזה דווקא כן דומה לזוגפרח כי גם הוא לפלף כזה. בכל אופן, אותו זוגפרח במסווה של גונדר משנה וטרי פראצ'ט במסווה של שיפוצניק חתיך נדדו להם בג'יפ ברחבי תל אביב בחיפוש אחר משהו בשביל סתמרוח. הם הלכו להופעה של משינה בהיכל התרבות (טוב, זה פשוט בגלל שאני הלכתי לא מזמן), וחיפשו שם משהו. הם מצאו את חברה שלי מהחטיבה אבל היא לא ממש הועילה להם. אחר כך סתמרוח התקשר אליהם דרך מכשיר קשר בג'יפ ואמר שאיפה שהוא נמצא היה טורנדו והוא תקוע בתוך מנהרה שהתמוטטה. הם עשו איזה משהו עם המכשירים בג'יפ ואז הם שיגרו אותו אחורה בזמן ולאיזה בקתה. ובמקום הזה היה אגם והוא היה קפוא כי היה חורף. סתמרוח נכנס לבקתה וראה שהיא נטושה, ואז הוא היה נורא מדוכא, אבל אז הוא חשב- לא נורא. באביב יגיע הקיפוד. (????!!!!) כך שמתברר שמה שהוא חיפש כל הזמן זה איזה קיפוד קטן שהלך לו לאיבוד. אז הוא חזר אחורה במטרה להגיע לזמן שהוא מצא אותו לראשונה, אבל זה השתבש קצת. ואז נגמר הספר, ואני כולי במתח האם הוא יצליח למצוא את הקיפוד, התעוררתי ומחשבתי הראשונה הייתה, "רגע, זה שזה היה חלום לא אומר שאין כזה ספר ואני אף פעם לא אוכל להמשיך לקרוא אותו, נכון...? נכון??? אהההה!!!" ...זה תמיד קורה לי. כל כך מבאס. ולשאלה הנצחית.. מה אתם חושבים שזה אומר...?

Maladict

New member
יש לי פתרון בשבילך

קוראים לזה פרוזאק :) סתם סתם:) בא לך ללמד אותי את שיר הקיפוד?

ויימס

New member
כן, זה סגנון התגובות שאני מקבלת

בדרך כלל... אחותי הקטנה אמרה שאני לא ישנה מספיק. שיר הקיפוד...? טוב,הוא מעולם לא הופיע באף ספר בשלמותו (וטוב שכך...
) אבל יש מספר גרסאות (חולניות ביותר) שכל מיני אנשים מעורערים בנפשם ישבו לחבר, שתיים מהן הופיעו בפורום. מקווה מאוד שהקישורים יעבדו.

Athaclena

New member
בערב שבת היה לי חלום מגניב

אבל לא רשמתי אותו ושכחתי הכל... בכל זאת, זה יותר טוב מאשר לחלום על הרס"ר שלך או משהו כזה (כמוני) זה אומר שהגוף שלך מרגיש במחסור של טרי פראצ'ט ומנסה לתקן את המצב תוך כדי שינה. אולי אם תקראי ספרים שעוד לא קראת משלו לא יהיה לך חסך כזה

ויימס

New member
להיפך,

זה נובע מעודף פראצ'ט, לא מחוסר פראצ'ט. פעם הייתי חולמת על דברים שקשורים לפראצ'ט רק אם קראתי בתקופה האחרונה. עכשיו אני חולמת בגלל פורום פראצ'ט. אני מבלה פה יותר מדי ('סתכלו על החלק היחסי שלי מתוך כל ההודעות בעמוד) ואז אני מושפעת מכל השטויות שלכם! לפני כמה זמן היה פה שירשור על משהו שקשור לסתמרוח ובדיוק באותו היום קראתי את אור מופלא, אז לפני שהלכתי לישון חשבתי לעצמי, "טוב, אני רואה לאן זה מוביל." ואכן חלמתי עליו, וגם אחד מהמכשפים האחרים היה שם, מהחבר'ה של רידקולי, הדיקן או LRR או ה-Senior Wrangler, אחד מהם.

למעלה