מה אנחנו יודעים על ורד?

זה נכון שורד ...

ניסתה בימים הראשונים של הטלנובלה לברר אם ליוסף יש חברה או לא? הרגע אמרו לי ואני לא בטוחה :|

הידעתם?

בצבא כולם כינו אותה ג'ניפר לופז(!) בתיכון היו לורד 3 ידידים מאד טובים שהיו קצת דלוקים עליה..- י(ל2 מהם קראו גיא ויהונתן)

NanuLita

New member
תקשיבי..

מאוד תודה על כל הדברים שאת מספר לנו על ורד.. למרות שלפעמים זה חטטני נורא כבר דברתי על זה... אבל את חייבת לשרש את לא חייבת לפתוח הודעה חדשה על כל פיפס.. זה סתם עושה בלגן בפורום..(ועוד עבודה לליאתי
) אז קחי לתשומת ליבך..

תודה רבה!

כשאני שירשרתי הודעה על ורד כתבתם לי "חבל שלא פירסמת במקום בולט יותר" וכשמישהו מפרסם הודעה אתם כותבים "חבל שלא שירשרת" ולכתוב שהיה לה כינוי בצבא, ושהיו כמה בנים שנדלקו עליה זה לא ממש חושפני וזה לא ממש סוד. כבר סיפרו פה על חבר שלה, ופירסמו הודעות הרבה יותר חושפניות. בכל אופן,חן, תודה על המידע XD

NanuLita

New member
לא דברתי על זה..

דברתי על הודעה אחרת.. ומקום בולט זה לא חייב להיות הודעה חדשה..

Redemption Song

New member
מקום בולט זה לא חייב

להיות בהודעה חדשה. רק לפני יומיים היא פתחה הודעה, אפשר לנצל"ש לשם. תאמיני לי שכולם ישימו לב.. וזאת כן חדירה לפרטיות, אנחנו לא צריכים לדעת כל דבר מהחיים של ורד. מה גם שאין לי מושג מאיפה חן לוקחת את זה, אז ככה שאנחנו לא יכולים לדעת שזה נכון.

NanuLita

New member
לא יודעת..

אבל זה טיפה חטטני.. סורי.. כאילו אם אוהבים מישהו לא חייבים לדעת אליו את כל הפרטים האישיים האלה.. כאילו זה חמד לדעת דברים אליו..אבל יש גבול.. כאילו ואוו אז מישהו יגיד לי שורד קיבלה מחזור בגיל 15 WTF? זה קצת יוצא מפרופורציה.. דעתי :-|

NanuLita

New member
../images/Emo207.gif

מודה.. אני עושה ונדליזם
טו נו במילא הכל מקושקש שם..

Dark chocolate

New member
הגזמת../images/Emo12.gif

אולי תבני לה מקדש וזהו?
הכוונה, גם אני אוהבת את ורד, אבל למה לסגוד בצורה מוגזמת?

למעלה