מה קרה לבובות של דבי בדרך להצגה

../images/Emo2.gif מה קרה לבובות של דבי בדרך להצגה../images/Emo35.gif ../images/Emo178.gif

לאן נעלם ה
כמה דק' לפני העלייה לבמה כשכל האולם כבר מלא בקהל
איך מכינים תפאורה במרוקאית
... מה עושים עם לקוחות לא פשוטים?
ואיך לעזאזל משווקים כשהילדים צורחים כל רגע: אמממממממממממאאאאאא, הבעל חזר עייף, עצבני ובעיקר רעב מהעבודה וכל מה שיש לך להגיש לו בצלחת הוא...בובה שהכנת אתמול ודווקא אז
הדגמות בלווי בובות עצות וטיפים סיפורים נוספים משעשעים ומלחיצים כאחד ומי יודע מה עוד... תחשוף דבי זריהם למשתתפי המפגש ביום חמישי מי לא בא - לא ידע!!!!

שיווו פיפיייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדמה לי שחלק מהתשובות אני כבר יודעת, אבל על הופעה של דבי (כן גם כשהיא סתם מדברת ומספרת זאת הופעה) אני לא מוותרת. לכל מי שיש שלפוחית רגיזה נא להביא טיטול

מסכים עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי ששוכח חיתול מומלץ לו שלא לשתות הרבה לפני שדבי מתחילה. גם אני יודע חלק מהתשובות אבל ששששש....אנחנו לא מגלים

אין תגובה חחחחהה../images/Emo254.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פ י ו ל ה

New member
איך אומרים במרוקאית "חייבים לבוא לראות"?

איזה מזל שיש מפגש בובות! יש מפגש בובות! גם דבי זריהם תהיה שם לתת עצות! ישששששששש מפגש בובות! 16:30 ביום חמישי! תביאו את החיתולים כי מצב רוח יהיה שם...

למעלה