מה!?!?!?!

../images/Emo2.gif מה!?!?!?!

ווואייי לא ידעתי שלדה יוזד יש פורוםם!!!!!!!!!!!!! אני מלאת אושר ושמחההההההה!!!!! טוב נעים מאוד מאוד.. אני דנה.. אני גרה בת"א 15 וחצי.. ואני מממממש אוהבת את הלהקה הזאת והיא אחת הטובות! שתיהיה לכולם שנה טובה מלאה באושר שמחה ומוסיקההה! (=

תודהה [[=

היי ספיר ועדן חח! יש לי שאלההה בשיר A box full of sharp objects בפזמון הוא אומר: Today I fell it felt better just knowing this matter I just feel sronger... ואז מה הוא צורח שם?? נראה לי הוא צורח and sharper נכון?? ויש פזמון אחד שהוא צורח and druger נראה לי... מישו יודע תמילים? חחח שמתם לב שהוא מקיא בקליפ של השיר הזה במהלך ההופעה!?.....

E r u

New member
ברוכה הבאה!

כדי להצטרף את צריכה לעבור את "מבחן הצרחות של בארט". יודעת לצרוח כמוהו?

ייוווווו נועהה!!!

את שומעת להקות טובוותת [= מופע הארנבות של ד"ר קספר זאת הלהקה הכי הכי הכי טובה שיש ביקוםםםם!!! היית בהופעה שלהם?

אולי אני אלך איתך פעם הבאה

אבל רק אם את רוצה.. את לא חייבת חח אני מכירה שני שירים שלהם והם נחמדים =] אמרתי לך כבר שיצא לי להיות בבערך הופעה שלהם נכון? :p

נממ..

היה בסוכות תוכנית שעשו עם דני רופ שקשורה למקורות (שידרו את זה בערוץ 10) ואבא שלי עובד במקורות אז הלכנו לשם והם הופיעו ופתאום גיליתי שאני מכירה את השירים האלו חח זה היה מוזר כי אני לא שומעת מוזיקה בעברית זה היה תראו אותי ועוד איזה שיר חדש שלהם (לפחות אז הוא היה חדש)

אהה חח

חבשתי ככה כי אני זוכרת ששאלו עליו מלא באותה תקופה בפורום זיהוי שירים ונזכרתי בשם - אחלום לנצח

למעלה