מזה יום שבת וכולם וכולם יאללה להתעורר
א איתן דואק New member 31/1/09 #2 בדיוק סיימנו לאכול את החמין הטעים שאשתי הכינה יש אצלנו קרנבל ... גיסי והילדים ,חמי וחמותי נהנים לנו במרווח טיפות הגשם שהחל לרדת .
בדיוק סיימנו לאכול את החמין הטעים שאשתי הכינה יש אצלנו קרנבל ... גיסי והילדים ,חמי וחמותי נהנים לנו במרווח טיפות הגשם שהחל לרדת .
נ נסיכה המתוקה New member 31/1/09 #3 איזה כיף גשם למה אתה לא עוזר לאשתך עם הכלים אה? אכלת שבעת ומה עם לעזור לאשתך? מזל שאני מבשלת יש מישהו שעוזר
איזה כיף גשם למה אתה לא עוזר לאשתך עם הכלים אה? אכלת שבעת ומה עם לעזור לאשתך? מזל שאני מבשלת יש מישהו שעוזר
א איתן דואק New member 31/1/09 #4 למרות שגם חמותי נמצאת ..היום מפעילים את המדיח ( יש המון כלים ) תאמיני לי ש AEG מנקה יותר טוב ממני אבל את צודקת , בדרך כלל זה כך .
למרות שגם חמותי נמצאת ..היום מפעילים את המדיח ( יש המון כלים ) תאמיני לי ש AEG מנקה יותר טוב ממני אבל את צודקת , בדרך כלל זה כך .
נ נסיכה המתוקה New member 31/1/09 #6 אז באו נשתה../images/Emo185.gif על הזכות שהמדיח בחר לגור אצל כולנו
א איתן דואק New member 31/1/09 #5 היום גם אני מבשל משהוא טוב ... אני מכין את הקליפ של " מביט בך בשתיקה " להעלאה ל youtube שיר יפה ומיוחד חכי תראי ...
היום גם אני מבשל משהוא טוב ... אני מכין את הקליפ של " מביט בך בשתיקה " להעלאה ל youtube שיר יפה ומיוחד חכי תראי ...